icon

Nešťastná nehoda s domácim miláčikom: Ako sa s tým vyrovnať?

28. júl 2025

Neviem sa s tým zmieriť, stalo sa to pred skoro mesiacom, keď mi pri cúvaní vbehol pod koleso..syn nechal otvorenú bránku kým niesol nákup domov a ja som šla zaparkovať .. mám z toho úzkosti, celá rodina plakala a neskutočne nám chýba.. bol to yorkšír, slnko oslepovalo, on sa tam niekde motkal a bolo 😣stalo sa vám niečo podobné? Či to len ja mám takú smolu, neviem či sa s tým niekedy vyrovnám ..

anonym_e6285d
28. júl 2025

Raz som tu citala diskusiu v podobnom duchu az na to ze pani si zrazila syna nie psa.
Je to smutne chapem ze si nestastna ale vidis, moze sa stat aj horsie..

sevrin
28. júl 2025

Aj mojej sestre zrazilo jorkšíra.

zuzanita1609
28. júl 2025

To ma veľmi mrzí 🥺. Tieto veci sa stávajú,niečo podobné aj u nás ale už dávno. Tatkovi tiež takto podobne,vošiel pod zadné koleso,mali sme šteniatko vtedy a boli sme deti. Neskutočne ho to mrzelo,hoc on nebol bohvieaký citlivý otec. Čas rany zahojí,či veľké,či tie menšie. Netráp sa a odpusť si,neurobila si to úmyselne 🤗❤️.

mk1111111111
28. júl 2025

Citim s Tebou. Nas kocur si tiez takto "koleduje" , zacuvavam a on sa vyvaluje uprostred parkovacej plochy.

martul
28. júl 2025
@sevrin

Aj mojej sestre zrazilo jorkšíra.

@sevrin sama ho nešťastne zrazila? Lebo to píše autorka.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
anonym_2350be
28. júl 2025

@anonym_autor mrzí ma co zazivas ale nie je to tvoja chyba. Psy sú v tomto strasni, môj na just naschvál ide pod auto niekedy mam pocit že chce byť zrazený

anavixy
28. júl 2025

Ach 🥺😢☹️ to je velmi smutne, necudujem sa, ze sa s tym tazko vyrovnavas, prajem vela sil

nikdenikto
28. júl 2025

Stáva sa to, môj otec si zrazil jazvečíka keď kosil. Chcel si posunúť auto aby pokosil aj tam kde parkuje a tiež len poskočil, už vedel že je zle 😥

Je to ale stále lepsie, ako keby si zrazila dieťa.

majka36912
28. júl 2025

Pred par rokmi sa partnerovi podarilo zrazit nasu macicku. Spala pod autom, ale ona uz bola asi hlucha, lebo ked startoval, ani neutiekla, ani nic. Traumu mam z toho dodnes. Vzdy, ked idem odniekial autom, najprv cele auto prejdem dookola, pobucham po nom a cupnem si este aj na styri a kontrolujem, ci tam nie je ziadne zvieratko.

maminkadeticiek
28. júl 2025

Nechaj tontak,chod dalej,proste to prijmy ako fakt.Bid stastna ze to bol len pes.

jana_eyre_2
28. júl 2025

Tohoto sa celkom obávam aj ja, že niekto zabudne ich zavrieť a ja si nevšimnem.. nestalo sa mi to, ale viem si predstaviť že ťa to trapi.. ale naozaj to nie je tvoja chyba, také veci sa proste stávajú a jorkovia sa vedia fakt motať na nevhodných miestach skoro neviditeľne..

nikolani
28. júl 2025
@mk1111111111

Citim s Tebou. Nas kocur si tiez takto "koleduje" , zacuvavam a on sa vyvaluje uprostred parkovacej plochy.

@mk1111111111 tiež máme šikovného kocúra. Bežne si síce dáva pozor ale raz som musela pri cúvaní zastaviť, odniesť milostpana na terasu a až potom pokračovať. Ešteže som si v späťáku pri cúvaní všimla ako mi tam vliezol 🙈

oblecenie99
28. júl 2025

Áno, presne toto sa stalo môjmu otcovi pred rokmi. Veľmi ho to mrzelo. Ale nebola to jeho chyba, nemal možnosť vidieť a vedieť, že sa motá pod kolesom. Pred rokmi som tu čítala o prípade, kedy sama tá matka založila diskusiu, ktorá cuvanim zrazila svoje dieťa. Chápem, že ťa to mrzí, a že ťa to vzalo, ale nemôžeš za to.. to, čo sa stalo tej pani, tak to je tragédia.

evcagabi
28. júl 2025

Mne tato zrazil kocura, ked som mala asi 17. Neviem na to zabudnut ani po rokoch

sevrin
28. júl 2025
@martul

@sevrin sama ho nešťastne zrazila? Lebo to píše autorka.

@martul zmení to niečo na životoch tých nevinných psov??

anonym_003f24
28. júl 2025

ja radšej psa idem vždy zatvoriť do voliery... aby náhodou .

colsami
28. júl 2025

Je mi to luto.
Ale hoci budete mnohi prekvapeni, tak ano, na veterinach to mame ako beznu prax, ze pride majitel ze si zrazil vlastneho psa na dvore/pred domom. Naozaj bezne sa vyskytujuce pripady. Takze k tej incidencii iba tolko.

K ostatnemu, ze preco beha pes navolno pri hybucom sa aute ("lebo on vedel chodit okolo" "lebo nikdy sa nic nestalo" "lebo vzdy cakal pomimo" "lebo len pomaly a o kusok posuniem auto") sa nevyjadrujem, to uz by boli nevyziadane rady vsetkym co sa to stalo. A psov to nevrati.

kiki68
28. júl 2025
@colsami

Je mi to luto.
Ale hoci budete mnohi prekvapeni, tak ano, na veterinach to mame ako beznu prax, ze pride majitel ze si zrazil vlastneho psa na dvore/pred domom. Naozaj bezne sa vyskytujuce pripady. Takze k tej incidencii iba tolko.

K ostatnemu, ze preco beha pes navolno pri hybucom sa aute ("lebo on vedel chodit okolo" "lebo nikdy sa nic nestalo" "lebo vzdy cakal pomimo" "lebo len pomaly a o kusok posuniem auto") sa nevyjadrujem, to uz by boli nevyziadane rady vsetkym co sa to stalo. A psov to nevrati.

@colsami tak tu zial vybehol, böba nahoda a dieta Podla mna uz vacsie subtil nevsimlo. Toto sa moze vzdy stat. Ale je to urcite caste, lebo je to sekunda nepozornosti. Tiez mam z tohto respekt, ze sa mi niekde zabudne sudedova macka a pod.

abbey1
28. júl 2025

@anonym_autor Nam raz veľmi dávno zrazil švagor psa. Proste pes si mu ľahol pod koleso a ozaj sme si to nikto nevšimli. Bohužiaľ, stávajú sa také veci. Skoro po tragédii to nie je ľahké pre nikoho.

colsami
28. júl 2025
@kiki68

@colsami tak tu zial vybehol, böba nahoda a dieta Podla mna uz vacsie subtil nevsimlo. Toto sa moze vzdy stat. Ale je to urcite caste, lebo je to sekunda nepozornosti. Tiez mam z tohto respekt, ze sa mi niekde zabudne sudedova macka a pod.

@kiki68 jasne, ja neposudzujem nijake konkretne pripady, vyjadrujem sa vo vseobecnosti, pretoze to naozaj nie je raritou, ze si majitel zrazi vlastneho psa.

martul
29. júl 2025
@sevrin

@martul zmení to niečo na životoch tých nevinných psov??

@sevrin nie, ale pointa ti uniká

mk1111111111
29. júl 2025
@nikolani

@mk1111111111 tiež máme šikovného kocúra. Bežne si síce dáva pozor ale raz som musela pri cúvaní zastaviť, odniesť milostpana na terasu a až potom pokračovať. Ešteže som si v späťáku pri cúvaní všimla ako mi tam vliezol 🙈

@nikolani to nasho pana 🐈‍⬛ treba spod auta presunut skoro pokazdeee 🙈🤣, on ma nazor "auto je nase, to ma predsa nezrazi "🤔🤣

nikolani
29. júl 2025
@mk1111111111

@nikolani to nasho pana 🐈‍⬛ treba spod auta presunut skoro pokazdeee 🙈🤣, on ma nazor "auto je nase, to ma predsa nezrazi "🤔🤣

@mk1111111111 zlatý kocúr 😄😄🙈

sevrin
29. júl 2025
@martul

@sevrin nie, ale pointa ti uniká

@martul pointa je akurát v tom, že máš potrebu sa tu hrať na premúdrelú.

martul
29. júl 2025
@sevrin

@martul pointa je akurát v tom, že máš potrebu sa tu hrať na premúdrelú.

@sevrin nehrám sa na premúdrelú, ale bavíme sa o tom, či sa niekomu stalo, že zrazil vlastného psa....čítajme s porozumením

sevrin
29. júl 2025
@martul

@sevrin nehrám sa na premúdrelú, ale bavíme sa o tom, či sa niekomu stalo, že zrazil vlastného psa....čítajme s porozumením

@martul no však, moja sestra to prežívala rovnako zle

anonym_5ac3a1
30. júl 2025

Ja som ako male dieťa pristúpila nase steniatko yorka, bola to veľmi nestastna nahoda, lebo steniatko ležalo a spalo, ja som bežala a ono sa z nicoho nič rozbehlo ku mne a rovno pod nohu, bola to sekunda a bolo po nej asi do minuty. Jasne, že vycitky boli, že má to mrzelo, aj mi to rodina vycitala, ale už to mám prekonané, lebo viem, že to blba nahoda. Pravdepodobne má to ovplyvnilo, lebo som sa pred detmi venovala záchrane zvierat a veľa psov by tu bezo mna nebolo, možno sa to udialo pre toto, neviem…