icon

Prípravky na odradenie mačiek z letného sedenia na dvore

mara2010
11. mar 2025

Ahojte na dvore mame letne sedenie a chodia tam mačky je tam smrad asi to tam oštavaju viete poradiť niečo ci nejaký sprej alebo co aby tam nechodili. :( strastne sa mi to tam hnusi

lenkasarka
11. mar 2025

@mara2010 šľahlo by ma. Snáď ti niekto poradi niečo účinne.

mara2010
autor
11. mar 2025

@lenkasarka no rozmýšľam ze kúpime psa nič iné asi nezaberie :(

kristik
11. mar 2025

My mame na dvore našu mačičku kastrovanú, očkovanú s vlastnou toaletou a aby som zabránila iným mačkám/kocúrom k nám chodiť použila som TEATREE olej (z DM napríklad) Nakvapkala som na plot - mame drevený kadiaľ chodia. Zdá sa mi, že zabralo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼. (Pre mačky je zrejme toxický ak by ho lizali/pili a neznášajú ho.) Tak si aj ja držím palce. Dá sa to nakvapkať kde treba - terasa atď. (Inak tiež im Vadí chlór, ale to už zas vadí aj mne.) A dostať aj take granule špeciálne čo im zapáchajú - nasypú sa na zem…
Držím palce aj ja s tým bojujem…

michaela329
11. mar 2025

Tie granule sú fajn, nám zabrali tak, že ani naše mačky neprejdú cez chodnik, kde sme ich mali vysypane a to tam boli na jar.

kristik
11. mar 2025

@michaela329 Áno, aj ten olej tak funguje, ani naša tadiaľ nechodí 😹.

michaela329
11. mar 2025

@kristik ja sa vždy smejem, keď idú za mnou a zrazu skáču na plot, lebo chodnik je no go.😅

kristik
11. mar 2025

@michaela329 😂. Našu už 2x cudzí kocur tak skaličil na vlastnom dvore, len po veterinách som behala. Strašne sa bála aj von chodiť. Tak vymýšľam možné aj nemožné…

miggy
11. mar 2025

Máme kocúra v byte a tiež som hľadala niečo, aby neliezol za skrine a nesplhal sa po závese a na MK mi poradili tento sprej. Kúpila som v petshope. A funguje.

mara2010
autor
11. mar 2025

@michaela329 aké sú tie granule prosím vás mate nejakú fotku ? Ktoré prestne ?

michaela329
11. mar 2025

@mara2010 nemám, u nas to predávajú v záhradkárskych potrebách, keď do nejakého chovateľského pôjdete, určite poradia

lilianka28
12. mar 2025

@mara2010 Tiež som z cudzích mačiek na záhrade už zúfalá. Práve som objednala tento prípravok - granule. Tak som zvedavá, či niečo pomôže.