Prípravky na odradenie mačiek z letného sedenia na dvore
Ahojte na dvore mame letne sedenie a chodia tam mačky je tam smrad asi to tam oštavaju viete poradiť niečo ci nejaký sprej alebo co aby tam nechodili. :( strastne sa mi to tam hnusi
@lenkasarka no rozmýšľam ze kúpime psa nič iné asi nezaberie :(
My mame na dvore našu mačičku kastrovanú, očkovanú s vlastnou toaletou a aby som zabránila iným mačkám/kocúrom k nám chodiť použila som TEATREE olej (z DM napríklad) Nakvapkala som na plot - mame drevený kadiaľ chodia. Zdá sa mi, že zabralo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼. (Pre mačky je zrejme toxický ak by ho lizali/pili a neznášajú ho.) Tak si aj ja držím palce. Dá sa to nakvapkať kde treba - terasa atď. (Inak tiež im Vadí chlór, ale to už zas vadí aj mne.) A dostať aj take granule špeciálne čo im zapáchajú - nasypú sa na zem…
Držím palce aj ja s tým bojujem…
Tie granule sú fajn, nám zabrali tak, že ani naše mačky neprejdú cez chodnik, kde sme ich mali vysypane a to tam boli na jar.
@michaela329 Áno, aj ten olej tak funguje, ani naša tadiaľ nechodí 😹.
@kristik ja sa vždy smejem, keď idú za mnou a zrazu skáču na plot, lebo chodnik je no go.😅
@michaela329 😂. Našu už 2x cudzí kocur tak skaličil na vlastnom dvore, len po veterinách som behala. Strašne sa bála aj von chodiť. Tak vymýšľam možné aj nemožné…
@michaela329 aké sú tie granule prosím vás mate nejakú fotku ? Ktoré prestne ?
@mara2010 nemám, u nas to predávajú v záhradkárskych potrebách, keď do nejakého chovateľského pôjdete, určite poradia
@mara2010 Tiež som z cudzích mačiek na záhrade už zúfalá. Práve som objednala tento prípravok - granule. Tak som zvedavá, či niečo pomôže.

@mara2010 šľahlo by ma. Snáď ti niekto poradi niečo účinne.