Príspevok o mačke
Nestihla som precitat, uz bolo zmazane vysvetlenie. Preco sucasny muz rozhodol vyhodit 6rocnu macicku napriek tomu, ze mama a dcera su na macku naviazane z hodiny na hodinu? Predpokladam, ze dostala reakcie, ze ma muza debila. @yvonka4 - oznacim ta, vyjadris sa k tomu?
Tiež som stihla len úvodný príspevok, komentáre už mi nezobrazilo. Ak som pochopila správne, on chcel, aby mačka bola mimo domu, lebo už bývali v RD, nie v byte. Neviem, prečo ju dali preč celkom (respektíve k bývalému). Môj názor je, že mohli aspoň skúsiť dať mačku na záhradu. V byte to nebolo možné, v dome jej bude lepšie vonku. Môj názor.
Tiež som stihla len úvodný príspevok, komentáre už mi nezobrazilo. Ak som pochopila správne, on chcel, aby mačka bola mimo domu, lebo už bývali v RD, nie v byte. Neviem, prečo ju dali preč celkom (respektíve k bývalému). Môj názor je, že mohli aspoň skúsiť dať mačku na záhradu. V byte to nebolo možné, v dome jej bude lepšie vonku. Môj názor.
@ha_ha pôvodne bolo dohodnuté na spodnom poschodí (mačka je čisto bytová, srdcovka staršej dcéry z prvého vzťahu)
Po troch týždňoch jej oznámil, že má hodinu na odpratanie mačky... dcéru ti strašne vzalo.
S týmto frajerom na trojtýždňové bábo
ja som tiez nestihla odpovede, tiez som radila prediskutovat, ved pre ne to bol clen rodiny, preco tak zrazu bez opytania... a zrazu vymazane... ona aj zareagovala nejako?
ja som tiez nestihla odpovede, tiez som radila prediskutovat, ved pre ne to bol clen rodiny, preco tak zrazu bez opytania... a zrazu vymazane... ona aj zareagovala nejako?
@demografka no presne, aj mna zaujima, ci sa nejako k tomu vyjadrila. Ci sa s dotycnym da vobec rozumne komunikovat.
@ha_ha pôvodne bolo dohodnuté na spodnom poschodí (mačka je čisto bytová, srdcovka staršej dcéry z prvého vzťahu)
Po troch týždňoch jej oznámil, že má hodinu na odpratanie mačky... dcéru ti strašne vzalo.
S týmto frajerom na trojtýždňové bábo
@nyusika Vďaka, ja som stihla len úvodný príspevok, z neho to vyzeralo, že chce dať mačku len mimo domu. Ale ak je to takto, tak to je úplne iná situácia. ☹
@ha_ha vnutorna macka nemoze ist len tak na zahradu
@ha_ha vnutorna macka nemoze ist len tak na zahradu
@mk1111111111 Len tak nie. Postupne by si zvykala. Ale, ako som zistila, tento pako ju chcel zrejme vyšmariť bez prípravy.
@mk1111111111 Len tak nie. Postupne by si zvykala. Ale, ako som zistila, tento pako ju chcel zrejme vyšmariť bez prípravy.
@ha_ha problém je chlap, nie mačka
Tak uz ku mal nachytanu, dieta mu porodila, tak robi poriadky po svojom. Chuda zena jej dcerka, aj macka

Neboli tam až tak zlé reakcie
.. niektoré radili (klasika modrokoníkovská) odísť, niektoré (napríklad ja) poriadne to všetko prebrať.
A brať ohľad najmayna staršie dieťa z prvého vzťahu - musí to byť pre ňu extrémne ťažké teraz.
A za chybu sme považovali aj to, že otehotnela s niekým, s kým vôbec predtým nezdieľala spoločnú domácnosť...ale treba riešiť, nie sa ľutovať.