Spáva váš psík s vami v posteli?
Spáva váš psík s vami v posteli? Ja som zásadne proti, nedovolím to. Máme isté hranice - tu človek, tu zviera. Je náš miláčik, ale toto nedovolím.
Áno spáva.
Nevadí nám to.
Za mňa nie, má svoju búdu a pelech
a keď spáva tak čo? rob čo je dobré pre teba ...
Preboha len to nie, čo som pes. Fuj. A ani do vnútra bytu - domu by som psa nezniesla. Stačilo ked som bola u niekoho kto mal doma psa, ten psačí smrad tam je aj ked samotný majitel to necíti a bude tvrdiť že ved on psa kúpe a že unho smrad nieje.
Nasa maltezka spava na terase, dovnutra nema pristup, ale tak tu sa zije 99% dña vonku a aj v januari v noci nikdy nie je pod 16-15 stupñov
Ani pes ani mačka, výhradne manžel
Nie, nespava, kocúr mu nedovolí 😂
Ale nie, pes nie, má cca 50kg a hrozne plzne, nemá prístup do spálne, či detských izieb. Kocúr to tiež nemá dovolené, ale veľa si z toho nerobí, spí, kde on uzná za vhodné, väčšinou na mne.
Má prístup aj do postele, čiže áno, občas spáva.
Ale vôbec nevidím zmysel takejto diskusie. Niekto psa v posteli nechce - a tak nemá. Niekto chce - a tak má. A v poriadku je oboje - môj pes, moja postel, moje pravidlá - platí pre každého 🙂 Tak aký je zmysel takejto diskusie? Vysvetlí mi to niekto?
Má prístup aj do postele, čiže áno, občas spáva.
Ale vôbec nevidím zmysel takejto diskusie. Niekto psa v posteli nechce - a tak nemá. Niekto chce - a tak má. A v poriadku je oboje - môj pes, moja postel, moje pravidlá - platí pre každého 🙂 Tak aký je zmysel takejto diskusie? Vysvetlí mi to niekto?
@wolf_ nejak to tu rozprúdiť ...
Nedavno žral so mnou na gauči.
Nie, pes do spálne nevie. Ale obsadil obývačku a kožené kreslo. Na pohovku má síce od manžela zakázané, ale stačí, že sa muž otočí a pŕs je tam.
V posteli so mnou spáva len kocúr. Ten má dovolené.
Nie spi v pelechu vedľa postele
V 19. storočí to bolo bežné na slovenských dedinách, že chudobnejší spali spolu v jednej izbe dospelí, deti aj zvieratá. Zvieratá pomohli udržať teplo a bezpečnosť v noci a vtedy sa ešte neriešili hygienické normy.
Ehm ja som chcela a pes nechcel. Spaval u seba v pelisku. Toto je take rozhodnutie z dvoch stran. Nas mal rad svoj komfort podla mna a nie prehadzujuce sa ludske bytosti
Jeden z nasich psov sa do postele nanominoval, druhem to ani nenapadlo. Mne nevadilo ani jedno ani druhe.
ano spava a aj macka obcas dolezie a co teraz? zato,ze ty si velke nie mam ich z postele vyhodit lebo jedna tetka z kona povedala? ved kto chce nech si tam aj s hado spi-teba do toho 2 veci ...
Nie, mne sa to hnusi.
nie, ale my nemáme "psíka", ale 75-kilové hebedo. Ale ani malého psíka by som v posteli nechcela
Nieeeeeeeeeeeeeeeee čosiiiiiii. Je to hnusné. Pes nepatrí do postele
Máme maltezáka a od prvej noci spáva v klietke. Má zákaz chodiť na posteľ.
Mne by tam zavadzal, budil by ma. Je naučený na klietku v noci a keď je sám doma.
Áno spia so mnou a dokonca dvaja. A na čo to vlastne potrebuješ vedieť? Aby si sa ubezpečila, že si lepšia ako tí čo spávajú so psom?
Psa nemám, ale mačka v posteli spi 🐱
Mala som psika 15r a spolu sme spavali v jednej posteli, mega prijemne bolo to tulenie, velmi sme sa lubili a boli prepojeni. Prebudenie - privitanie, pusinkovanie a tesenie sa jeden z druheho rano bolo tiez nadherne.
Teraz mam kocura a velmi rada by som to mala rovnako, alebo aspon podobne, ale panko radsej preferuje lavor 😂😂 alebo spi hore na skrini v jeho malej vyradenej prepravnej taske. 😅 Nevadi. Hlavne, ze mu je pohodlne a je spokojny. 😂 Aj tvrda chladnicka je jeho oblubeny tron.
Co by som dala za to, aby sa aj on ku mne v noci tulil, ale tak ved mozno to este pride, v juli bude mat rok. 😅🥹😍
Ak nie, nevadi. 🙂 Prezijeme. Zvitavame sa rano pusinkami tak ci tak. 🙂
Mala som psika 15r a spolu sme spavali v jednej posteli, mega prijemne bolo to tulenie, velmi sme sa lubili a boli prepojeni. Prebudenie - privitanie, pusinkovanie a tesenie sa jeden z druheho rano bolo tiez nadherne.
Teraz mam kocura a velmi rada by som to mala rovnako, alebo aspon podobne, ale panko radsej preferuje lavor 😂😂 alebo spi hore na skrini v jeho malej vyradenej prepravnej taske. 😅 Nevadi. Hlavne, ze mu je pohodlne a je spokojny. 😂 Aj tvrda chladnicka je jeho oblubeny tron.
Co by som dala za to, aby sa aj on ku mne v noci tulil, ale tak ved mozno to este pride, v juli bude mat rok. 😅🥹😍
Ak nie, nevadi. 🙂 Prezijeme. Zvitavame sa rano pusinkami tak ci tak. 🙂
Rozmyslam, ze mam asi makku postel a to mu vadi, ked furt drichme na tvrdom (krabice nevynimajuc 😂), ale nie, praveze nemam a niekedy pocas dna si dame spolu slofika v perinach, vtedy su mu pohodlne. :D Tie slofiky ale fakt stoja za to, nikdy som nezazila lepsie (ked som spala sama). 😂
Podla mna to velmi dobre posobi na psychiku cloveka (upokojujuco, psychohygiena), spat so svojim milovanym zvieratkom, ale tak rozumiem, ze to nie je pre kazdeho.
@heidi4
A ked pocas dna v praci sledujem kocura cez kameru doma, vidim, ze kamosko nema problem si dat sipku rovno do postele a 3h solo slofika. 🤣 Cize ano, spi aj v posteli. 🙂 Chlpy mi nevadia, su tak ci tak uz v celom byte, oblecko ci jedlo nevynimajuc. 🤣 Vysavam tu ostosest, je to fakt za jedno, ci je alebo nie je v posteli. 😁 Chlpy sa dostanu do kazdeho m³, takze pohodicka. 🤣
Fuj, aby pes spal v posteli?!
To niekto dovolí?!
No ja grcám…

tie máme také zmýšľanie ako ty...