icon

Ako sa zbaviť myši v dome?

veronikakros
1. aug 2025

Dobrý mam taky problém. Bývam v prízemí, mačka mi cez okno doniesla dnu myš a potom ju nechala len tak živú.Ta potom utiekla pod kuchynsku linku.Hladovcov sa bojím a neviem čo mám robiť.

deti95060810
1. aug 2025

zajtra kúp pascu na myši .

anonym_ec450c
1. aug 2025

@veronikakros ja by som si toho hladovca rada pozrela

zooeynka
1. aug 2025

Macku nechat hladnu a zatvorit ju do kulchyne nech ulovi co doniesla. Ked nie, kup 1 pascu a za chvilu bude "ulovena"

3petka
1. aug 2025

@veronikakros no ja by som nezaspala kým by som ju nechytila. Nemáš niečo lepiace doma??? Daj na kus kartónu do stredu návnadu a nech sa prilepí.

veronikakros
autor
1. aug 2025
@zooeynka

Macku nechat hladnu a zatvorit ju do kulchyne nech ulovi co doniesla. Ked nie, kup 1 pascu a za chvilu bude "ulovena"

@zooeynka nechala som ju v kuchyni a stále nič, ani sa pri linke nepribližila.

anonym_d127a3
1. aug 2025

To sú Tom a Jerry. Dnes sa udobrili 😂

zuzanita1609
1. aug 2025

Tak. Mačičku nechať,nech dokončí svoju nedokončenú pracičku 😉. Vždy lepšie,ako používať nejaké otravy, lepidlá,pasce.

doriiis
1. aug 2025

Ak ta myš prežila mackin útok,tak je už pravdepodobne dávno preč.Hladovec potešil😆

veronikakros
autor
1. aug 2025
@doriiis

Ak ta myš prežila mackin útok,tak je už pravdepodobne dávno preč.Hladovec potešil😆

@doriiis myslím že sa nemala ako dostať preč keďže som všetko zavrela.

liusa82
1. aug 2025

mne sa tiež toto stalo že mi mačka doniesla domov živú myš .Odvtedy ju dobre kontrolujem čo má v pupulke ak ide dovnútra.A neviem kde je tá myš doteraz tiež nám ušla 😁 treba dať sieťky na okná a ešte jednu sme našli zdochnutú v takom sáčku akoby ale o tej jednej neviem fakt doteraz

ivka21
1. aug 2025

@veronikakros zajtra chod kúpiť lepidlo na myši a umiestni v blízkosti steny. Myši rady chodia okolo stien.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_0c2fe3
1. aug 2025

Najhoršie na myši je, keď sa ti za tú linku vykadí. To je hnusný smrad. Inak tá myš sa skôr bojí teba. Takže nastraž pascu, zavri kuchyňu a čakaj.

priscilla07
4. aug 2025

Všetko pootvaraj aby mohla vist von