icon

Ako si vybrať kuchynské doplnky a sady riadu?

7. feb 2025

Ahojte som zaťažená na kuchynské doplnky, rôzne vychytavky. Aktuálne zariadujem celu kuchyňu od skrabky po hrnce. 😀 A mam dilemu, kúpiť jednu sadu hrncov alebo viacero rôznych znaciek? Kúpiť z viac tanierov z každého vzoru jeden alebo sadu? Len keď mne sa paci strašne veľa tanierikov, sada 18 ks mi je aj veľa, som sama. Veľa rôznych sa ťažko uskladnuje, no častokrát neodolám a kúpim tam tanierik, tam pohárik, tam salocku. 😀Povedzte, že nie som jediná. 😀 Neviem si z toľkých krásnych tanierov vybrať a co je horšie je vyberať cez net keď ich nevidím, ale v obchodoch nie je taký výber.

Strana
z2
tululu
8. feb 2025

Tie hrnce mam, odporucam. A na tvojom mieste si pohare taniere kupujem rozne podla toho,aky sa ti zapaci, vytvoris si eklekticky styl,kedy je kazdy kusom sam o sebe pekny a preto nemusi byt z jednej sady 🙂

misanthropicdann
8. feb 2025

Za mňa to nebude vyzerať dobre.
My sme mali kúpene taniere, misky, poháre z jeden farebnej sady.
Postupne sa nám porozbijalo tak sme kúpili ale mierne iné.
Po roku mam pocit ze žijem v lacnej chajde niekde na horách kde si to ľudia zaraďujú zvyšným riadom co im ostal doma.
Za mňa je dobre mat všetko v jednom štýle a farbe.
Pôsobí to hrozne lacno a aj pohľad na celú domácnosť to robí zlý.

autor
8. feb 2025

@misanthropicdann áno samozrejme ze to viem. Ale aj ma to nudí mat len jeden tanier stále na všetko...

pomoni
8. feb 2025

Tak to už je vec vkusu😊, a u mna aj praktická stránka, nech v zásuvke nezaberajú viac miesta než treba…..a rozhodne sa oplatí kúpiť sada nie po jednom. Mne sa práve ta ilustračná veľmi páči, a ma sikovné velkosti a objemy

zeldia
8. feb 2025

No sada hrncov sa oplatí vtedy ak si myslíš že ti veľkostne všetky hrnce treba. Ak dva z piatich nebudes používať lebo pre teba blbá veľkosť tak to nie je dobrá kúpa.

Strana
z2