Ako vybrať farebnú kombináciu na vianočný stromček?
Ahojte, ozdoby akej farebnej kombinácie by ste zvolili na takýto stromček? 😊

Mne by sa páčil s rôznymi figúrkami , rôznofarebný
Červená +zlatá
Tak je to stromček akú farbu si dáš taká bude nezáleží vôbec na tom aký je stromček . Dáš modré budú modré dáš červené budú červené alebo biela , hnedá , farebné
@mariska1989 máš aj nemás pravdu....
V podstate,ak si pozrieš aj na internete,na niektorých stromčekoch, vyniknú ozdoby rozne.Aj je obrovský rozdiel živý a umelý stromček....a o to viac,keď je tento umelo zasnežený....
Samozrejme, všetkom je o vkuse tak sa väčšinou človek riadi tým,čo mu je blízke,či už štýl alebo Farebná kombinácia.
Autorka však možno prosila len nejakú radu,čo ti ako prvé možno napadne,pri pohľade na stromček.
Čo bola tvoja odpoved úplne zbytočná
@fantaghiro21 tým by som si nebola istá . Nakoniec aj tak bude na autorke akú farbu si dá . Každý stromček vynikne s každou farebnou kombináciou .
Samozrejme v určitých veciach máš pravdu ale moja odpoveď zbytočná nebola lebo ako som písala farbu si aj tak nakoniec vyberie autorka . A to pre príklad niektoré by sa zhodli na červenej kvôli tej lampe a iné zas na hnedej či zlatej
Peknú diskusiu ste tu rozpútali 😅 Ide o to, že budeme mať prvý krát takto “ozajstne” zasnežený stromček, doteraz som zasnežovala sprejom, a to je úplne iný efekt, a tak hľadám inšpiráciu od niekoho, kto má mozno podobný doma 😊 Samozrejme, že farby si aj tak nakoniec zvolím podľa toho, čo sa mi bude najviac páčiť avšak inšpirácie nie je nikdy dosť ☺️
Cervena-biela klasika
@mariska1989 veď ale práve sa autorka chcela inšpirovať...
Viac inšpirácii,viac nápadov,viac možností pokombinovat farby ... výsledok bude taký,že si ho autorka ozdobi podľa seba a čo sa jej zapáčilo ,nie čo sa páči iným....
Možno skombinuje farby z viacerých možností,a nápadov.
Aj ja,keď som zariadovala dom ,som sa najprv inšpirovala aby som našla to naj,čo mi je srdcu blízke....a potom to už nejak samo šlo....
@fantaghiro21 presne to je moj zámer 😁🙏🏻
#autor tak držím palce,snáď aj viacej členiek ti tu hodí nejaké nápady, inšpirácie, priamu odpoveď k téme,a nie prázdne "dristy"...
Kľudne aj prírodniny ako sušený pomaranč, ozdoby zo slamy, prútia, alebo aj väčšie ako tie rôzne zvieratká a mackovia čo vyzerajú ako hračky, plus veľké mašle Záleží k čomu inklinuješ.
Mne osobne sa páči klasika so sklenými guľami v jednom tóne.
Ty si zvoľ vlastný prístup a štýl. Prejdi sa po hornbachu, xxl lutz, po tescu, kauflande - pocitovo vytušíš aké ozdoby sa ti páčia.
Urco niečo výrazne trebárs červená zlatá aj čisto červená gule po prípade masle úplne jednoducho
Cervena a biela
Ja mám tiež zasnezene konce, trošku menej ako ty a posledné dva roky som mala takyto bielostriebornodreveny sem tam zlatá na oživenie, lebo je to také smutné. Ale obmieňam to, najradšej mám aj tak na stromčeku červenú. Na takýto stromček mi ide tá biela určite, ale mne je to v podstate jedno. Vytiahnem ozdoby ( mám snáď každu farbu okrem modrej a ružovej 😀 ) a na čo mám chuť to tam dám.
Keďže je tam už biela farba,nedávala by som zlatú .Ale striebornú.
A k tomu buď červenú,ružovú,modrú,fialovú....
Ja zdobím strom podľa toho, aky mam v byte štýl. Podlahy mame teplé drevo, celý byt je vedený do tepla - béžové-biely plus doplnky.
Ale k tomuto stromčeku, sa mi vyslovene pýta studená farba guli. Možno biela a modrá 🤷🏻♀️ ale taka navy blue.
My mávame tyrkysovo-bielo-strieborny (plus pár hnedých šišiek), keďže do týchto farieb máme ladenú aj obývačku.
Ja som mala aj čisto biele ozdoby nato zssnezenom. A bolo to veľmi pekne
@joesvk ja by som napríklad bielu vôbec nedávala ....
(A to tu farebnú kombináciu milujem, nakoľko mám stromček doma bielo(strieborno) červený hádam už 10ty rok....)
Ale závisí aj od stromčeka,aký je "zasnežený"
Ak je moc zasnežený,tie biele ozdoby sa úplne strácajú....
Aspoň čo tu vidím aj na pár fotiek....
Všetko je ale od vkusu,pocite,
Ja mám rada,keď má stromček vizuálne "zahreje" a cítit zneho také teplo domova.
Niekto má rád možno chladnejsie ladení,že z neho ide "vizuálne"zima....
Mne by sa hodila zlatá s červenou
@fantaghiro21 výsledok je stále ten istý autorka si ho aj tak urobí ako uzná za vhodné . A keď inšpirácia, ja by som skôr prosila o fotky ostatných ľudí aký mali stromček to sa dá lepšie inšpirovať . Niekto napíše daj červenú a bielu ale dotyčný môže myslieť total zapraskany stromček a niekto iný pár ozdôb. Pre predstavu ja mám skôr rada ako keby plný až napraskany stromček ako ledva 20/30 ozdôb a ľudia si myslia aký je nádherný pritom mi príde taký chudobný
Ja by som ozdobila tým, čo doma mám. Na farbe vôbec nezáleží
Ja som to tiež obmieňala, jeden rok červená-biela-zlatá, druhý rok pestrofarebné, ďalší rok modrá-biela-strieborná, alebo ružová-biela-strieborná.
@mariska1989 no a tak málo stačilo pre tvoj úplne prvý komentár pridať fotku , odpovedať na čo sa pýtala autorka,že?.
Nie mať nezmyselné dristy, ktoré s temou nemaju nič spoločné....
Vkus sa nejakým spôsobom vyvíja.
Aj keď som si začala sama kupovať handry, obliekať sa,som hneď z fleku nevedela,aký mám "vkus" kým som očami neprezrela nejaké kúsky oblečenia...vkus sa však môže meniť 🙃vekom, okolnostami...
@fantaghiro21 tak isto ako som ja mohla dať fotku pre inšpiráciu tak ty si nemusela zas komentovať mňa . Tak ľahké no . Autorka sa pýtala na farby nie na fotky stromčekov pre inšpiráciu . Odpovedala som na otázku ktorú dala

Strieborno-ružovú kombináciu😉