Ako vyriešiť predlžovanie času na práčke Whirlpool?
Ahojte nedávno som kúpila virpool práčku z sušičkou a od rána mi tam ukazuje ten znak pod 6 a pridáva mi automaticky čas aj na sušeni aj na praní máte s tým skúsenosť? Ak áno viete poradiť ako to vypnúť

@petra372016 len tipujem - nemoze to byt velkym naplnenim pracky (vela kg pradla)? Aby vyprala dobre plny bubon, nad nejaku vahu pradla prida na casoch? Vyskusaj odobrat, ci to nie je tym.
@petra372016 len tipujem - nemoze to byt velkym naplnenim pracky (vela kg pradla)? Aby vyprala dobre plny bubon, nad nejaku vahu pradla prida na casoch? Vyskusaj odobrat, ci to nie je tym.
@madeincssr opýtala som a vložila len určitú časť presne som si to myslela. Dala som sušiť na 1.45 a čas prehodilo na 2:45 a tak dookola
@petra372016 ja foto vidim len ako celocierny obdlznik.
@madeincssr áno teraz som zbadala neviem prečo idem kuk na to
Normálne toto robí aj mne značka Beko, je to inteligentne samo vie doplnit čas koľko ešte potrebuje na úplne dosušenie, ako náhle dám prať na program viac prádla tiež to predĺži, nič s tým nemôžeš spravit, môžeš jedine menej prádla dat
Daj do google typ pracky a hladaj navod a tam najdes vysvetlivky k symbolom.
Máš pracku so šiestym zmyslom - a keď je to prackosusicka tak nemôžeš susic koľko vyperies - čiže peries 8 kíl prádla ale sušiť môžeš 5. Ak ponechám 8 predlzujes dobu susenia. To že ti skáču časy je normálne. Ukazuje ti odhadovaný čas, ktorý ale nemusí byt tak dlhy aj reálne. Pozor na spotrebu vody - prackosusicka susi vodou takze rataj s vyššími výdavkami za vodu pri častom sušení.

@petra372016 ja foto vidim len ako celocierny obdlznik.