icon

Ako vyzdobiť priestor nad manželskou posteľou?

bubina289
30. nov 2023

Ahojte prosím inšpirujte má čo máte nad manželskou posteľou??aké dekorácie??obrazy?? Rozmýšľala som niečo s lapacmi snov raz som niekde videla niečo podobné ale už to neviem nájsť..ale môže byť aj niečo iné..ďakujem 😉

Strana
z3
ankare
5. dec 2023

@bubina289 vaše fotoplatno

natalia912
5. dec 2023

Rodinné fotografie...ale vo veľkosti A4 a snaha je do mozaiky

oblecenie99
5. dec 2023

Starí rodičia mali Ježiša v Getsemanskej záhrade 😁moji rodičia ich svadobnú fotografiu. My nad hlavou nemáme nič

322sima123
5. dec 2023

@bubina289 svadobny kriz 🙂

euka210
5. dec 2023

@bubina289 ...hmm...my nemame nic a sme maximalne spokojni 😁

zuzuliennka1
5. dec 2023

my mame nad postelou krizik dreveny, ktory sme mali na obrade v kostole pocas sobasa

mimi3008
6. dec 2023

@bylinka25 aj my mame nad postelou 3 svatobne fotky v ramikoch vedla seba

viktorkas27
6. dec 2023

@bubina289 citat zo sv.pisma, ktorý má inšpiruje🙂

blackcat8885
6. dec 2023

My síce nad posteľou nemáme nič lebo za ňou je okno ale na stenách mame iba spoločne fotky lebo podľa feng shui majú byť v spálni fotky páru a všetko v páre keď už. Takže toho sa držím a tiež mame tam čínske kačice také malinke symbol lásky a vernosti

denisah6
Autor odpoveď zmazal
isis234
6. dec 2023

@stellarstar nájdi na nete v tvojom okolí.. rámovanie obrazov..... ja som si tak dala zarámovať , nebola vysoká cena

isis234
6. dec 2023

Pekný obraz, romantika.... lapsče snov nie... na to sadá prach, ako to operieš?

stanulienkat
6. dec 2023

@stellarstar sorry, strasne nevkusny gyc.
Autorka-nedavaj nic. Max ozdobnu tapetu na 1 stenu. Ani krize🙄, ani svadobne a nabozenske obrazy🙄, ani ine hovadiny. V dnesnej dobe si kto take voloviny vesia po stenach?

stellarstar
6. dec 2023

@stanulienkat ako lomu tebe sa nepáči mne áno ďalším zig babam sa to bude páčiť a ďalším zig babam sa to nebude páčiť. Každý má svoj vkus a štýl

zuzuliatko123
6. dec 2023

Máme dvojitý obraz, vtákov 😅🤣

elenka.k
6. dec 2023

máme tiež obraz, z našej prvej spoločnej dovolenky / nie sme na ňom my / 😉

vanilka83
6. dec 2023

@andreatytler mne sa paci ako je to všetko tak krásne zladené ako v hoteli od stien po koberce nábytok postel obliečky všetko...

marylin84
6. dec 2023

@bubina289 my máme tapetu na celej stene, kde je čelo postele, s červenými vlcimi makmi, zavesy a koberec v cervenej farbe, dodava to cele sexualnu energiu 💋
Fakt nad hlavou police, obrazy nie

andreatytler
6. dec 2023

@vanilka83 Na mna to vsetko posobi velmi ukludnujuco a prijemne, ale zaroven mi vadi ta farebna kombinacia tej sedej a modrosedej.

Strana
z3