Ako vyzdobiť priestor nad manželskou posteľou?
Ahojte prosím inšpirujte má čo máte nad manželskou posteľou??aké dekorácie??obrazy?? Rozmýšľala som niečo s lapacmi snov raz som niekde videla niečo podobné ale už to neviem nájsť..ale môže byť aj niečo iné..ďakujem 😉
@pribinak mne sa páči 🤷♀️
Jedine posledna vecera 🤣
Asi som staromodna, my máme nad posteľou našu svadobnú fotografiu ako obraz.
My mame kriz a oproti na stene obraz Svatej rodiny.
Treba si dat nieco, co chcu obaja.
Aj spolocna foto zo svadby je ok, ak Vam to nepride staromodne.
Nasi maju to a svokrovci kriz.
@stellarphoenix toto som povedala, ze si raz dam😁👍👍👍 ale jasne, ze som si nedala
My sme mali nad hlavou svadobnu fotografiu a vedla nej kriz, na ktory sme obaja prisahali. Po prestahovani sa mame nad hlavou stresne okno, ale svadobna fotografia a kriz maju v spalni stale cestne miesto 🙂
Nič 😂
Máme na stene za hlavou pasikatu tapetu,nemohla by som mať ani poličku ani obzlraz nad hlavou
@bubina289 LED pásik meniaci farby 🙂
Spríjemní atmosféru.
Nič, len stenu. Na výške na intráku mi spadla v noci polička na hlavu, bolo to na pár stehov, odvtedy neznesiem čokoľvek nad hlavou. Už som si zvykla, v spálni nepotrebujem nič rozptyľujúce, len svätý pokoj 🤷🏻♀️
My mame nad postelou velky kanvas so svadobnou fotkou
Vzorovanu tapetu
Nad posteľ jednoznačne nič. 👍
@rebrambora bycia hlava 😂 😂
my máme tapetu na stene za postelou a nič iné...
@zara1357
@vanilka83
@lusyc
@chiarisimo
Tie tapety sú naozaj dobrý a pekný nápad 😉ale priateľ sa s tým moc nestotožňuje 🤔🫤🤷
@drakvak
😮No bože tak to by vystrašilo aj mňa ..ale niečo ťažké by som nad hlavou nechcela ani ja ..tá tapeta by veru nebola zlá ...už len dáko ukecat toho môjho 😁
Tapetu si daj. Načo dačo nad hlavu nie!
@bubina289 Lapace snov treba pravidelne prasit, lebo to su skutocne obrovske lapace prachu.
Ale hlavny dovod preco si ich nedat je ten ze to nie je ozdoba. Je to symbol ze patris do kultury severoamerickych indianov. Pre tento isty dovod prestali misky z ameriky a kanady nosit na sutaziach celenky z peria alebo oblecenie indianov. Pre indianov je to nesmierne cenny kus ich identyty, histore a kultury a ked to niekto pouzije ako ozdobu na stenu bez toho aby vedel co robi, je to velmi necitlive a urazajuce.
My nemame zatial nic. Asi si dam nejaky super lahucky obraz na sposom platna z Ikea alebo vzorovanu tapetu na takyto styl. Paci sa mi len ta tapeta a ten relief ktorym je rozdelena.
@bubina289 haha ze nechce vrtat do stien - tak presne toto poznam aj u nas. Priam fobia z klinceka 😀 Nakoniec sme nasli mega velky obraz z ikei, ktory sa zapacil obom na prvy pohlad, tak tam mame ten. Mne prave pride taky presne do spalne- most co prechadza do snov (ja som taky romantik ) 🙂
@bubina289 Priatel nechce vrtat na obrazy, nechce tapety. Nemas velmi na vyber, len mat hole steny.
Na Slovensku nepredavaju take haciky co sa lepia na stenu a potom sa bez problemov odlepia ked treba?

@bubina289 ahoj ja sa chystám už asi pól roka urobiť takýto nejaký obraz 😁 spálňu máme tiež jednoduchú, dubová podlaha aj posteľ, biela stavaná skriňa a biele steny …nechcem dať nič výrazné nad našu podteľ 🙂