icon

Ako zariadiť nekrytý balkón?

lucka40
6. apr 2025

Viete mi prosím Vás poradiť čo by som si tam mohla dať?Balkon nemám krytý.

Ako zariadiť nekrytý balkón?
biba_18
6. apr 2025

čo ako čo, nerozumiem…

juliacenc
6. apr 2025

@lucka40 a v com je problem co by si tam mala davat a naco

gab1sol
6. apr 2025

@lucka40 ťažká otázka. Akože kvet? Nábytok? Dekorácia? Či čo by v tom malom priestore malo byť?

simca06022011
6. apr 2025

ja ani neviem co je to ostatne tam a ani si neviem predstavit ako ten balkon podla tohoto vyzera 😇

mameha7
6. apr 2025

@lucka40 Ahoj, záleží aj od metráže. 🙂Podľa toho by som zvolila sedenie. Ak je balkón malý, tak stačí decentný stolík s dvomi stoličkami na vonkajšie použitie. Ak je balkón väčší, vieš tam dať aj lavicu na ležanie, dlhšiu vonkajšiu sedačku. Vkusne vyzerá ratan, kovový nábytok s výpletom, drevené stoličky... Na kresielka dáš vankúše s poťahmi a deku, na zem môžeš dať koberček. Balkón dotvoríš aj kvetmi vo vkusných črepníkoch (na nožičkách, závesné črepníky zo stropu, alebo na zábradlie). Lampášiky, led lampičky, svetielka vieš tiež dať na zábradlie. V ikei predávajú aj drevenú balkónovú podlahu Runnen, ktorú tam vieš nainštalovať aj sama. Pozri inšpirácie na pintereste s tagmi ,,boho small balcony inspiration,,.

lucka40
autor
7. apr 2025

@mameha7 sedenie mam na druhej strane.

lucka40
autor
7. apr 2025

@juliacenc lebo ho chem zutulnit

lucka40
autor
7. apr 2025

@gab1sol Veď to som sa spýtala o radu

juliacenc
7. apr 2025

Ked to taku fotku si dala ze tazko posudit. Chcelo by to z dialky odfotit a aj druhu stranu

gab1sol
7. apr 2025

@lucka40 ale tak z tej fotky nič nevidno. Na prvú som si myslela, že tá “bedňa”, či čo to je, je nejaký mraziak. Odfoť celý balkón, nielen jeden roh, kde sa toho aj tak veľa nezmestí…

nadchovnik
7. apr 2025

No neviem.Keď príde v lete búrka,všetky zavesené kvety poničí.