Ako zariadiť obývačku bez okna?
Prosím vás ideme prerábať väčší 2 izbový byt. Máme detskú izbu a obývačka je taká dlhšia cca 6m a pod oknom máme posteľ a vedľa gauč ale otočený tak ako keby oddeľoval tu izbu. Lenže chcem to mať ozaj dako predelene a rozmýšľala som nad tým že tá posteľ ostane pod oknom spravím sadrokartonovu priecku ale len do polovice a zvyšná polovica tie posuvné mliečne dvere aby prenikalo nejaké to svetlo poprípade vyvetrať s tým že tie dvere otvorím. Myslíte si že to bude ok keď v tej obývačke teda nebude okno?? Fungujete niekto tak.? Chceli sme aj prehodiť do obývačky kuchyňu s obývačkou a do kuchyne spálňu ale to už sa musí riešiť voda a plyn ťahať cez wc a kúpeľňu veľa roboty a tak... Čiže toto mi príde také menej náročnejšie. Ďakujem za odpovede
Za mňa. Najlepšie je nakresliť a vymyslieť co.chces a nechať to urobiť. Majstri nech urobia co povieš bez diskusie. Im sa proste veľakrát nechce..
Môžeš na modrú strechu skočiť, tam je aj kopa chlapov, aj majster sem tam... A poradia. Najlepšie nakresliť na papier pôdorys a tvoj plán a uvidíš...
@simca06022011 to že ja mám viac tých možností ktoré sa dajú urobiť ale ja sa neviem rozhodnúť že čo chcem teda aby to bolo čo najlepšie
tak si nakresli viac verzii...
Ahoj my máme presne rovnako a budeme mať "obyvackospalnu" ale nakoniec sme sa rozhodli pre sklapaciu posteľ v obyvke. Lebo tie priečky to strašné zmenšuje priestor a kvôli postely robiť priečku mi príde také zbytočne. A táto posteľ vyzerá veľmi pekne zvonka ako skriňa. A rozložia iba večer. A cez deň máš obrovskú obývačku.
inak ak to bude vacsia prerabka a investicia, mozno by sa ti oplatilo dat si to nadizajnovat, urobit vizualizacie.
Ja tiež nad tým rozmýšľam. Ale videla som verziu so sklobetonovymi tvarnicami a veľmi sa mi to páčilo. Asi to urobíme tak.
Ahoj, už ste prerobili?

@simca06022011 tak ja už potom ozaj neviem ach bože