icon

Akú aviváž, aby bolo oblečenie voňavé?

7simoone11
16. sep 2020

Ahojte! Aká je naj aviváž ? Ja používam zelený Lenor len mi už akosi nevonia.. ďakujem !

Strana
z2
nini1010
17. sep 2020

Mne vonia modry Lenor velmi pekne ale po nocom inkm nehonia pradlo tak krasne ako po detskom Persile.Neskutocne krasne a vtedy nedavam anj avivaz aby to neprebila.

rooberta
17. sep 2020

Miesto obycajneho prasku pouzivaj kapsule na pranie ariel alebo persil, k tomu akukolvek avivaz (ja ich striedam nebavila by ma vzdy ta ista vona) zarucene ti bude pradlo vonat.

malykonik
17. sep 2020

Najviac mi vonia prádlo keď je vysušené na vzduchu vonku. A ariel gél na pranie, cítim ho ešte dlho dlhooo po vyprani. Na puch v byte som kúpila z netu nejaký nano čistič a pohlcovac pachov, postriekala som s tým aj steny trochu a pomohlo. Akurát v spálni keď sú zavreté dvere stále cítim trochu taky.. spálnovy puch proste, napriek tomu ze posteľné prádlo mením každý týždeň a neprišla som ešte na to co s tým..
Na niektoré miesta v byte (chodba, WC, smetny kos) som dala do vrecúšok tie voňavé perličky na pranie, a vonia to krásne a dlho. Do spálne to ale davat nechcem lebo sa snažím co najmenej chémie (ani ten ariel nepoužívam, len na chalupe)

maminka123abcd
18. sep 2020

Voňavku

andrea23111
Odpoveď bola odstránená
niky1234
26. sep 2020

Cocolino alebo skus pozriet aj cesku znacku dedra. Ta sa da len obejdnat tak neovonias ale ja som od nich mala skoro kazdu a vonaju nadherne a dlho. Staci jej dat menej ako beznej avivaze a vonia aj po vybrati pradla zo susicky.

saxana000
27. sep 2020

najdlhsie mi pradlo vonia ked periem na dlhom programe na 60 a s praskom.pri kapsulkach na syntetiku avivaz vobec nepouzivam.pradlo bolo akoby slizke alebo neviem ako to opisat ako by sa to poriadne nevyplachlo z neho a ta kapsula voni myslim akurat.ak ideme z grilovacky alebo opekacly pre moj dobry pocit nasypem par vonnych perliciel nevidim rozdiel medzi silan alebo lenor jedine ak v cenema malej periem od zaciatku na 3 hodinovej eko bavlne teraz davam ruzove cocolino a ked po roku vytahujem zimne bundy alebo letne veci stale krasne vonaju.aj ked som posuvala kamoske veci otvorila skatulu a ze cipána jak to voni 😃 smor myslim ale ze sa.kazda.casom naucime na urcitu vonu a uz ju potom nevnimame preto nam tie ostatne udru do nosa viac..
Na postelne a uteraky vacsinou zeleny Lenor alebo modre cocolino..

kikuska111
1. okt 2020

Ariel gel a avivaz modry softlan velmi krasne vonia a je silny .. cely byt mi rozvonia ani cigy necitit som sppkojna

andrea23111
1. okt 2020
Používateľ andrea23111 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea23111.

Ja používam Horomia alebo hypnosense parfum do prania a prádlo vonia úžasne.

kleopatricia
8. dec 2020

Ja používam hlavne parfumy na bielizeň. Tie vydržia dlhšie a majú intenzívnejšiu vôňu. Veľmi sa mi osvedčila Kifra. Ak chceš len vôňu, stačí len parfum (necelá čajová lyžička), ak chceš aj aviváž, môžeš to skombinovať s hociakou avivážou.

Strana
z2