Akú používate vôňu do sušičky?
Dobrý deň,
chcem sa opýtať akú vôňu používate do sušičky, aby Vám voňalo prádlo? Keďže som na internete čítala, že aviváž sa pri praní v práčke nesmie používať ak následne ide prádlo do sušičky. Vyskúšala som vonné obrúsky od Cocolina, ale mám pocit, že prádlo z toho nevonia, nakoľko som “závislá” na avivážoch. Tak som si zaobstarala gule z ovčej vlny na ktoré treba nakvapkať olej vhodný do sušičky. Robíte to tiež takto? Mám obavy, aby mi to nepoškodilo sušičku. Ak využívate iný spôsob vôní tak kľudne píšte. Vopred ďakujem 😊
@tommy2113 ja som mala iba modru ale este je nejaka ruzova kvetinova a zlta myslim..
Podla mna sa to vobec neoplati.minie sa rychlejsie nez by som si predstavovala to uz radsej vonne obrusky.ale.ked chces vyskusaj.ja som objednala jedno trojbalenie minula som a viac neprosim.. v tej kapsuli su vlastne vonne gulicky ak by bolo mozne ju otvorit a dosypat tam lenor perlicky ucinok by bol asi rovnaky len 10x lacnejsi.. potom zalezi ci mas na vrchnaku od kondenzatora aj ten specialny drziak na tu kapsulu lebo drazky ti stacit nebudu.
@tommy2113 osobne by som uz radsej isla do tej gulicky.od dr. Beckman z DM tam si vies vonu davkovat sama kapsulu ti vyfuka po par suseniach prve razy super postupne slabne a 30 suseni to teda nie je ani nahodou. Plus ta cena pomaly 70e za 6 kapsuliek.podla mna sa to neoplati..

@saxana000 a vonia prádlo pekne ? Je ich viacej druhov?