icon

Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni?

januska2
26. sep 2024

Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni ?

jankalukasova
26. sep 2024

@akvi no tak kysnuté cesto s ručným mixérom je samozrejme blbosť. Na to mám veľkého robota. O zelenine ani nehovorím. Toho sa u nás skonzumujú mraky.. Zeleniny aj ovocia.

zeldia
26. sep 2024

@diewcatqoo to co chces sa vola donaska😉 natukas v mobile zaplatíš o par minut to máš pri dverách😉

diewcatqoo
26. sep 2024

@zeldia nie, nechcem donasku. Za donasku treba platit + musis si to bud nalozit z obalu na tanier alebo jest z obalu a upratat to potom. Ja chcem, ze si zmyslim a hned to mam na stole, cerstvo nalozene a ked dojem, samo sa uprace. A samozrejme zadarmo 🙂

zeldia
26. sep 2024

@diewcatqoo jaaj ty chces vedieť čarovať 😘

mk1111111111
26. sep 2024

@janocka mas to doma? Ci len poznas z reklamy?

zeldia
26. sep 2024

@januska2 napcham sa do témy ale mňa by zaujímalo čo robite naopak so spotrebičmi a pomôckami ktoré nechcete. Mám napríklad odšťavovač tuším raz zapnutý, ručný ponorený mixer, flasu na výrobu šľahačky aj s bombickami atd. Do kontajnera asi nevyhodím a bazos je toho plný…

janickacrazy
26. sep 2024

@zeldia môžeš darovať niekomu, napríklad u nás bude v októbri zbierka šatstva a aj iných vecí pre sociálne slabších, skús pozrieť u vás v meste niečo také

earlgrey
26. sep 2024

@zeldia Buď darovať, alebo to vezmi do záložne...hoci milionárka z toho nebudeš...ale ja to takto nosím a aj 10-20 eur je viac ako nič...a peniaze dávam dcére do pokladničky...Naposledy som tam odniesla 3 vázy a dali mi 11€ 🫣 no ale takým spôsobom sa dcére v pokladničke nakopili pekné peniaze...

victoriab
26. sep 2024

@zeldia darujem, vsetko darujem v mestskej skupine, ljdia daruju pracky, umyvacky, cele kuchyne

zeldia
26. sep 2024

@earlgrey do záložne mi vezmu odšťavovač? Ja inak nechápem z čoho tie záložne fungujú, alebo sú to len pračky peňazí. Toľko haraburd človek nazbiera ☹

earlgrey
26. sep 2024

@zeldia U nás áno...dokonca aj plyšové hračky, knihy 🫣 neviem ako u vás ale skús sa najprv popýtať, predtým ako to tam vezmeš...

brendaa
26. sep 2024

@januska2 u mňa varenie, umývanie bez problému... Ja by som potrebovala samočistiacu, rúru, sklokeramiku a linku 😁🤣

ketrint
26. sep 2024

@maminecka266 nutne potrebujem aby si bola moja naj kamoska 🙏😅

Ak niečo fakt neznášam, tak je to skladanie pradla. Jedine, čím sa motivujem, je že si pustím na slúchadla k tomu podcast, ale úplne z duše to nenavidim. Hocico iné v domácnosti by som robila radšej. Pokojne navarit, riady umyt, kupelky, okna, povysavat, fakt hocico. Prádlo bleeeh. Jedného dňa budem bohatá a budeme mat všetci obrovský šatník a prisaham, že všetko bude na vesiakoch. Aj ponožky 😂

V com sa využívam zase ja, a celoživotne nenachádzam nikde pochopenie - rada krájam sampiony (to ako to krásne kĺže)😅, ale úplne milujem ŽEHLENIE 😍 Chlapa mám samozrejme bezkoseloveho, to tak byva, ako naschval 🙄😅 Ale chodím žehliť aj sestre aj mame, tam ma vždy čaká riadna kopa

janocka
26. sep 2024

@mk1111111111 mam to doma. Z reklamy som to vobec nepoznala, sesterka to ma asi 2 ci 3 roky, tak som sa na to namotala a potom kupila vo Viedni vlastny. Na SK sa nepredava, tak sme sli do Viedne kupit

januska2
autor
26. sep 2024

@zeldia odložené v p8vnici slepo dám sestram 🤷‍♀️ už sa stalo ze aj v kontajnery skončilo 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

januska2
autor
26. sep 2024

@brendaa ano presne ako sú tie robotické vysávače ci kosačky 🤣🤣🤣🤣🤣 nech to chodí a čistí a ma ruky 🤣🤣🤣

janickacrazy
26. sep 2024

@ketrint ja nechápem ako môže niekto milovať žehlenie, brr, ja zase milujem vesanie a skladanie prádla, ale nezehlim, len raz za rok, keď ideme na dáku svadbu alebo niečo podobné, inak nič 😅

brendaa
27. sep 2024

@januska2 no ja mám predstavu, že zapnem gombík a čáry máry a už čisté 🤣🤣🤣

ketrint
27. sep 2024

@janickacrazy áno, toto počúvam stále. 😅 Fakt neviem, ale mám to tak asi od 14tich, takze už naozaj dlhooo 😂...

nelka93
28. sep 2024

Ja mam v kuchyni asi fakt všetko čo mi uľahčuje varenie. A partnera, ktorý potom upratuje 😅

romanadam1626
28. sep 2024

Umývačka riadu 😃

kikulienkadd
28. sep 2024

Ahoj,mňa by potešila nová kuchyňa,no ešte si na ňu musím počkať. Ale všeobecne do domácnosti by som momentálne najviac ocenila robotický vysávač. Ak máte niekto dobrý odskúšaný model,kľudne môžete dať tip.

teenushka
28. sep 2024

@ketrint
Tak teba chcem za kamosku ja 😆 aj by som pradlo k Tebe kurierom pislala 🤣

hederamonstera
28. sep 2024

@januska2 chcela by som dve umyvacky riadu a kohutik s vodou priamo nad obrovskym sporakom.
A kuchyna by mohla mat tak 20m2

teenushka
28. sep 2024

Hneva ma, ze ked treba zehlit, furt potrebujem oredlzovak. Prerabali sme byt a dajako zabudli popresuvat el zastrcky....Su na totalne nemoznych miestach....ABez tak zehlenie nemusim a este ked mam saskovat s kablami a doskou /kt je mimochodom tiez ulozena na blbom mieste, rozumej blizko velkeho zrkadla.... /nechapem, ze moj inak velmi zrucny a sikovny manzel toto nejako nedomyslel. Musim sa zanysliet, ako nenapadne ho doviest k tomu, ze prerabka by chcela prerabku 😆.

bibyke
28. sep 2024

@h2 jeho by asi skor potesil tvoj muz😂

fido69
28. sep 2024

@osky napísal "Porataj si,kolko zozerie umyvacka a kolko zozerie tvoje rucne umyvanie tej hory riadu"

No a ty si porataj koľko stojí oprava pokazenej umývačky alebo jej kupa/výmena... ešte ti vychádza nejaké šetrenie? 🤔

banalu
28. sep 2024

Ryzovar - u nas ryza skoro kazdy den
Pomaly hrniec - vyvar robim 2-3x do tyzdna, vecer don nahadzem veci, rano vyvar hotovy. Tiez tam robim pulled pork a podobne zalezitosti.
Kuchynsky robot - to mi asi 2 roky stalo v spajzi, brala som to ako nevhodny darcek, nakoniec som ho rozbalila a zacala pouzivat - PARADA.
Umyvacku a podobne veci uz ako samozrejmost 🤷‍♀️

blackcat8885
28. sep 2024

Mne by sa zišla umývačka riadu ale keďže peniaze treba na iné veci musí to počkať

lubinkag.
28. sep 2024

@personality Polovičku z toho zvládne Thermomix 👏☺️ Ešte sa aj umyje po sebe