Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni?
Čo by vás potešilo a uľahčilo prácu v kuchyni ?
@diewcatqoo to co chces sa vola donaska😉 natukas v mobile zaplatíš o par minut to máš pri dverách😉
@zeldia nie, nechcem donasku. Za donasku treba platit + musis si to bud nalozit z obalu na tanier alebo jest z obalu a upratat to potom. Ja chcem, ze si zmyslim a hned to mam na stole, cerstvo nalozene a ked dojem, samo sa uprace. A samozrejme zadarmo 🙂
@diewcatqoo jaaj ty chces vedieť čarovať 😘
@janocka mas to doma? Ci len poznas z reklamy?
@zeldia môžeš darovať niekomu, napríklad u nás bude v októbri zbierka šatstva a aj iných vecí pre sociálne slabších, skús pozrieť u vás v meste niečo také
@zeldia Buď darovať, alebo to vezmi do záložne...hoci milionárka z toho nebudeš...ale ja to takto nosím a aj 10-20 eur je viac ako nič...a peniaze dávam dcére do pokladničky...Naposledy som tam odniesla 3 vázy a dali mi 11€ 🫣 no ale takým spôsobom sa dcére v pokladničke nakopili pekné peniaze...
@maminecka266 nutne potrebujem aby si bola moja naj kamoska 🙏😅
Ak niečo fakt neznášam, tak je to skladanie pradla. Jedine, čím sa motivujem, je že si pustím na slúchadla k tomu podcast, ale úplne z duše to nenavidim. Hocico iné v domácnosti by som robila radšej. Pokojne navarit, riady umyt, kupelky, okna, povysavat, fakt hocico. Prádlo bleeeh. Jedného dňa budem bohatá a budeme mat všetci obrovský šatník a prisaham, že všetko bude na vesiakoch. Aj ponožky 😂
V com sa využívam zase ja, a celoživotne nenachádzam nikde pochopenie - rada krájam sampiony (to ako to krásne kĺže)😅, ale úplne milujem ŽEHLENIE 😍 Chlapa mám samozrejme bezkoseloveho, to tak byva, ako naschval 🙄😅 Ale chodím žehliť aj sestre aj mame, tam ma vždy čaká riadna kopa
@mk1111111111 mam to doma. Z reklamy som to vobec nepoznala, sesterka to ma asi 2 ci 3 roky, tak som sa na to namotala a potom kupila vo Viedni vlastny. Na SK sa nepredava, tak sme sli do Viedne kupit
@ketrint ja nechápem ako môže niekto milovať žehlenie, brr, ja zase milujem vesanie a skladanie prádla, ale nezehlim, len raz za rok, keď ideme na dáku svadbu alebo niečo podobné, inak nič 😅
@janickacrazy áno, toto počúvam stále. 😅 Fakt neviem, ale mám to tak asi od 14tich, takze už naozaj dlhooo 😂...
Ja mam v kuchyni asi fakt všetko čo mi uľahčuje varenie. A partnera, ktorý potom upratuje 😅
Umývačka riadu 😃
Ahoj,mňa by potešila nová kuchyňa,no ešte si na ňu musím počkať. Ale všeobecne do domácnosti by som momentálne najviac ocenila robotický vysávač. Ak máte niekto dobrý odskúšaný model,kľudne môžete dať tip.
@januska2 chcela by som dve umyvacky riadu a kohutik s vodou priamo nad obrovskym sporakom.
A kuchyna by mohla mat tak 20m2
Hneva ma, ze ked treba zehlit, furt potrebujem oredlzovak. Prerabali sme byt a dajako zabudli popresuvat el zastrcky....Su na totalne nemoznych miestach....ABez tak zehlenie nemusim a este ked mam saskovat s kablami a doskou /kt je mimochodom tiez ulozena na blbom mieste, rozumej blizko velkeho zrkadla.... /nechapem, ze moj inak velmi zrucny a sikovny manzel toto nejako nedomyslel. Musim sa zanysliet, ako nenapadne ho doviest k tomu, ze prerabka by chcela prerabku 😆.
Ryzovar - u nas ryza skoro kazdy den
Pomaly hrniec - vyvar robim 2-3x do tyzdna, vecer don nahadzem veci, rano vyvar hotovy. Tiez tam robim pulled pork a podobne zalezitosti.
Kuchynsky robot - to mi asi 2 roky stalo v spajzi, brala som to ako nevhodny darcek, nakoniec som ho rozbalila a zacala pouzivat - PARADA.
Umyvacku a podobne veci uz ako samozrejmost 🤷♀️
Mne by sa zišla umývačka riadu ale keďže peniaze treba na iné veci musí to počkať
@personality Polovičku z toho zvládne Thermomix 👏☺️ Ešte sa aj umyje po sebe

@akvi no tak kysnuté cesto s ručným mixérom je samozrejme blbosť. Na to mám veľkého robota. O zelenine ani nehovorím. Toho sa u nás skonzumujú mraky.. Zeleniny aj ovocia.