Čo vás najviac odpudzuje v byte?
Ahojte,
Mozno divna tema ale zaujima ma to 😀
Hladame podnajom(zatial mame kde byvat) ale radi by sme sa uz odstahovali, pozerame po bytoch ale zatial ziaden taky, ktory by sa nam pacil, vsetky maju vady pri ktorych ma az striasa 😀
Napr: pre mna je hrozne ked ma byt kozenu sedacku, z vrchu plnenu pracku, wc spolocne s kupelnou a plastovy sprchovaci kut-tu vsade vidim plesen 😀😀
Mohol by byt neviem aky krasny byt, ale keby ma toto tak jednoducho nie. 😃
A co vy?
@pralinka25 ty si nikdy nebola na dovolenke? V hoteli?
Tam ti to nevadilo? A urcite sa tam vystriedalo viac ludi ako v jednom byte 🤣
Este som zabudla jednu vec, ktora mi vadi najmenej ale vadi. Radiatory. 🤦♀️
@lubmar vieš o tom,že splachovať máš so zatvoreným vekom? A, že tvoj telefón, alebo ovládač na telku je špinavší ako vecko? Takisto doska na krájanie, hubka na riad, vypínače, kľučky a všetko, čo nedezinfikuješ, narozdiel od toho vecka, ktoré čistíš denne. ✌🏻
Bezne to tak bolo ec bez umyvadla.. kto ale mal priestorovo vacsie wc, dal si umyvadlo. V byvalom byte to priestor nedovoloval, v tomto ano, tak sme si ho tam pri prerabke dali.
Mne by vadil výhľad na iné činžaky alebo na fabriku alebo pri rušnej ceste. My máme krásny výhľad na les a nemenila by som. Plus ešte malý balkón.
bola ale byvat by som tak nechcela. domov je pre mna uplne o niecom inom. a pouzivat pracku na spodne pradlo bohvie po kom je pre mna neprijemne. obzvlast po tom ked si predstavim kolko ludi ma tie pracky zanesene pretoze pouziva kratke cykly. pise sa tu o tom nonstop ako smrdi mi pradlo, pracka atd.
na jednej strane chces zit ako panicka, vsetko je fuj a neviem co a na druhej strane si to nevies zabezpecit vlastne. panicka ale v cudzom. za mna nie. bud som pripad ktory si nemoze vyskakovat a uskromni sa v kadecom alebo sa hram na panicku ale mam na to.
Pre mna by bolo utpenie už len byvať v byte a to nehovorim o podnajme...
špina
Čo sa týka zvrchu plnenej práčky, obvykle je to vecou priestoru. Do miniatúrnej kúpeľne často niečo iné dať rozumne nevyjde...
@zobaka ja mam radsej zhora plnenu aj sa mi zmesti do kupelni ak sa mi dobre naklada vyklada nemusim sa zohynat. Na chodbe mam susicku otvor spredu a vzdy nadavam ze sa zohynam
Kuchyna s obyvackou spolu
@pralinka25 práve som si spomenula na môj život v USA a ich pranie. 😬😅
@pralinka25 pisala som, ze byvam v novostavbe, a videla som ako tie byty upratuju, vsetko tepuju, rozoberaju cistia, umyvaju 🙂
Neviem ako ty, ale ja vsade kde pridem najprv si vsetko poumyvam, aj teraz sme boli ubytovani v apartmane isla som varit, a najprv vsetko som umyla a tak som zacala.
A nasu pracku som tiez dezinfikovala a robim to pravidelne.
Absolutne sa nehram na panicku, byt nam plati firma.
Ako vidim, asi je zle mat v zivote urcite naroky na nieco.
A mame aj na vlastne byvanie, ale zit na slovensku nebudeme.
@kleopatra114 nie si jediná, aj my sme to urobili spoločne, aby bola kúpeľňa väčšia 😊
Však okej maj nároky ale keď ti vadí všetko možné najlepšie je kúpiť vlastné a zariadiť ako chceš ty.
Ojoj, Teba by som do podnájmu nechcela..... Určite existuje byt, s ktorým by si bola spokojná. Ale v Tvojom prípade by som zvažovala vlastné bývanie. Lebo zrejme Ti bude vždy niečo prekážať. No a ta práčka.... to vážne?
Ale vieš o tom, že aj v zahraničí sú pracky z vrchu plnené 🤣🤣🤣🤣🤣
@pralinka25 presne, trafila si klinec po hlavičke
@januska12323 tak byvanie jej hradi firma tak ma vysoke naroky..
V novostavbe plastovy sprchac? Tam su podlahove kuty so sklom.
Plesen to je vec cistenia ak tam je tak jasne taky byt nevezmem.
Kozena sedacka je iba plus. Nechcela by som po niekom cudzom latkovu.
Ked si taka ze potrebujes novostavbu s podlahovym kurenim klimou velkou kupelnou... mas cez 1000e na najom preco si nekupis a nezariadis podla seba?
@natalka13 hradi jej firma takze si vyberara..
@oblecenie99 kuchyna spojena s obyvackou fici uz cez 20 rokov na SK
@slavomira236 tak v BA najde kopy bytov v novostavbach a 99% bez plastoveho sprchaca a 50% bez radiatorov.
Mne by vadilo:
- umakartova kúpeľňa s plesňou (bez nej ešte je to na prežitie)
- staré okná cez ktoré fúka
- zafajčený byt, kde fajčenie cítiť zo stien
Autorka a namiesto pozerania prenájmov v super luxusných novostavbách, čo tak si ten byt kúpiť a zariadiť podľa tvojich predstáv?

@lubmar preto je na hajzlovej doske dekel, ktory mas zavriet a az potom splachovat ☝️