Je poriadok v dome nadštandardom?
Ahojte, tento týždeň som sa od jednej slovenskej dennej vlogerky dozvedela, že ak máme doma čisto, tak je to pretvárka, lebo nie je možné mať upratané.
Ak sú hračky na zemi, to považujem pri deťoch za štandard a nie neporiadok - musia sa predsa hrať. Alebo, ak pri tvorivých deťoch býva nastrihaný papier, trblietka a pod.. tiež je to štandard a pochopiteľné.
Ale príde mi normálne nepestovať doma pleseň, akceptovať ocikané steny od kocúra a pod.
Povedzte mi, žijem v naivite, ak si myslím, že zažratú špinu doma má minimum ľudí?
Podľa nej bežný neporiadok...

Ta fotka je otrasna....pre niekoho standard,pre niekoho nemyslitelne.Ak niekto vyrasta v takychto podmienkach,tak si mysli,ze to tak ma byt...
Nic viac, sa k tomu neda napisat.
To na obrázku má byť "bežný neporiadok"?? Pretože ja vidím humus level milión🤮
Neviem ci vobec mam odvahu sem napisat, lebo nevysavam byt hodinu, teda dokladne neupratujem a asi nebudem opravnena to hodnotit, ale toto je humus, k akemu som sa ja nikdy nedopracovala.
...ja sa lepšie cítim, keď mám upratané... ostatní nech majú chliev aj po kolená😆
No a ten obrázok..??...to fakt, či pre ilustráciu??
Špina a neporiadok sú podľa mňa dve rôzne veci.
V prvom rade - kúpeľňa a wecko majú byť VŽDY čisté. To na fotke je špina. Ani nechcem vedieť ako dlho to tam rástlo.
Hračka na zemi sa zoberie, hodí do boxu a hotovo. To nie je špina ani nič, čo by ohrozovalo zdravie. Mám tri deti, hračku u nás na zemi nájdeš, špinu určite nie. Podlahy mám zotreté vždy, vždy utrety prach, vždy čisté umývadlá, zachody, drez, odkvapkávač, vždy čisté obliečky a postele... Máme aj psa a ešte aj tá by sa zgrcala keby som jej ukázala to čo je na fotke.
Ale, bohužiaľ, takéto návyky sú celkom časté. Už som bola vo viac domácnostiach, kde som napríklad ja mala osobný problém vypiť hoci kávu zo šálky alebo sa najesť...presne kvôli tomuto...
to je fotka od tej vlogerky a takto vyzerá jej domácnosť? 😲
Ja som v živote takúto špinu na živo nevidela.. Fuj.. Toto je pre niekoho štandard?
@biba_18 ano od tej vlogerky... Ked jej tam zhrozene zeny pisali, ze toto nie je tyzdnova ani dvojtyzdnova spina, tak este ony boli oznacene za divne, lebo chceme vidiet len pekne veci a nie realitu. Ze ona nebude ako ine, natacat sa len v jednej casti izby, kde ma upratane. Ze chce ukazat realitu.
Mna dost zaskocilo, ze toto povazuje za realitu a upratane domacnosti za pretvarku...
Tak toto ak je jej realita tak prajem veľa šťastia v ceste životom v takomto zdravotnom hazarde... dúfam že nemá deti.
Oproti tomuto je moja kúpeľňa ako operačná sála.
Takto nevyzerala sprcha, ani v najlacnejsej robotnickej ubytovni alebo v kontajnerovom mestecku,len tolko k fotke...
Jedna vec je rozhadzane veci, dalsia ked mas deti ako ja co mi vbehne do bytu s blatom na topankach a predvedie pol hodinovy zachvat napriec celym bytom a vsetko zaspini alebo rozmrvene kolace po gauci atd. Ale toto je nebezpecna spina, nieco tam rastie asi uz nejaky ten tyzden a oni to dychaju, no hadam tam aspon nevyrastaju deti.. tych par minut co to fotila a zdielala mohla radsej zobrat savo a vycistit to..
božemoj, jak sa volá tá osoba? 😲
Normalne mi dievcata zle doslo pri tej fotke. Toto je nieco nechutne a v beznej domacnosti toto nema co hladat. A nie, nie som otrokom poriadku, z toho som uz vyrastla. Ja sa na margo cistoty u nikoho nevyjadrujem, lebo pre niekoho je super poriadok to, co mne sa dviha zaludok. Vyslovene plesnivy zanedbany svincik. A ktora je to vlogerka?
To je niekolkorocna chovana spina.
Toto teda nie. Ani pri 4 detoch.
Upratujem zbezne. Ani ten postrihany papier nenecham ale hned upratujem a vsetko. Pri prvom mi hovorili ze ma to prejde. Nepreslo ani po 10rokoch a 4 detoch. Proste upratujem. Neberiem im spod ruk. Ani im nezakazujem. Ale ani to nenecham "tak".
Fuj toto mať v kúpeľni tak tam ani nevleziem 🤮… kúpeľňa je miesto “očisty”, ako sa niekto v tomto dokáže cítiť čistý, keď sa osprchuje v tom bordeli.. Nechutné
Tá vlogerka je riadna humusacka 😂 v živote sme doma toto nemali a ani na ubytovni, v robote, nikde . Fuj kks, mám dosť
Ja mam doma cisto a poriadok. Hracky nie su bordel. Ona zije v chlieve a ma divnu realitu 🤷
Do kelu,akurát som žuvala arašidy
Hento stačí nastriekať savom a nechať 3-4h pôsobiť. Žiadna veľká robota to potom umyť. Dokopy pár minút práce. To naozaj je pre zdravého človeka také niečo príliš namáhavé? A radšej minie 10x viac času na natáčanie videa než by sa zbavila plesne v dome? Zvláštne priority 🙄
Toto nie je bordel,ale humusactvo. Ja tiez nechodim denne s handrou v ruke,ale neznasam spinu,takze cisto musim mat okolo seba. Prevadzkovy bordel je normalka. Ake tato kupelna nebola roky upratovana.
😨 nenormálne
veď daj jej IG
hygiena v domácnosti musí byť, neporiadok môže byť
Fuj, toto vidieť naživo, tak hodím tyku a nie že fungovať na takom hnojisku.
Nie, nemám vyluxované všetko a sem tam nájdeš smietku či prach. Ale pravidelne upratujem, kúpeľňa je pre mňa základ a hračky sa snažím priebežne ja upratať a učiť malého upratovať.
A o tej mačke ani nehovorím. Ja zviera vo vnútri neznesiem a keby ešte toto robilo, ide hneď na ulicu aj s tým, kto ho doniesol.
To čo za influencerku toto dala ?
Fúha tak to je level Max. Humus
Som chlap,žijem sám,ale také niečo by som nezniesol,upratujem každý týždeň.
Toto neverim, ze ma niekto normalny doma. To asi natáčali nejaky opustený dom, lebo sem by moje deti ani nevošli, ze sa osprchovat.
..no a už sa konečne dozvieme u koho toto bežný neporiadok??😁

Ja bordel neznášam, snažím sa mat čisto. Mam jedno dieťa a niekedy, to nie je tak ako by som chcela, ale snažím sa.a veruže nemám doma žiadnu takú zazranu špinu ako je na foto. Ale tak ja rada upratujem. To na foto mi prídu totálny humus