icon

Kamera zachytila pohyb, ale na fotografii nič nevidno

24. nov 2024

Ahojte máme v byte kameru je v kuchyni mám ju kvôli dieťaťu ale teraz som ju dala do kuchyne je prenostná . Dva mesiace dozadu sme mali v byte myši a dokonca potkana prišli cez šachtu v kúpeľni bola tam diera . Muž tu dieru zarobil a odvtedy bol pokoj . Máme dokonca aj pasce klepce ak náhodou . Lenže ja som dva dni dozadu počula zase také divne zvuky pukanie . Prezrela som celý byt pred tým boli aj hovienka od myši a rozhryzene potraviny teraz zatiaľ nič , v kúpeľni nevidno že by sa prehryzli. Aktuálne sme sami doma muž robí na turnusy . A kameru som teda dala do kuchyne lebo však zdroj potravy a zachytila pohyb ale na foto nič nevidno . Čo mohlo teda zachytiť ? Muchu nie lebo zvyknem pozerať a keď aj mucha preletí tak to neodfotí tak ja neviem . Normálne mám strach muž že som paranoidná

personality
24. nov 2024

Tieto pristroje nie sú 100%ne. Mne pravidelne kamera zachytí "osobu" a na videu je mačka.

ivik4
24. nov 2024

Ja som teraz s malým tiež sama , minule som sa zobudila 3:50 v noci a nad nami svietilo svetlo. Celá spálňa osvetlená. Skoro som sa po.. 🥲

autor
24. nov 2024

@personality my nemáme zvieratká žiadne iba rybku ale ta je v deckej

mamamasama
24. nov 2024

Nie je tam. Ak je diera zapečatená, tak si naozaj len paranoidná. My sme mali myš pred dvoma rokmi a ešte aj teraz je pre mňa každá špinka potencionálne hovienko a robím paniku. Raz som priniesla z Kauflandu s cukrom myšací trus a asi mesiac som počula myši 😅🤣 Žiadne neboli.

autor
24. nov 2024

@mamamasama no aj vtedy keď boli prvý krát myši a dokonca malý potkan sme boli sami s malým a ver mi stále mám z toho strach nieje to príjemný pocit keďže som dva dni dozadu počula to pukanie tak áno bojím sa

koniarova
24. nov 2024

@ivik4 posrala by som sa. 🤣🤣

basullinka
24. nov 2024

Nám kamera zachytila pavúka na senzore, ale nebolo ho na foto vidno ...😅

autor
24. nov 2024

@mamamasama
A čo zachytila ta kamera potom jaaj

mamamasama
24. nov 2024

Verím ti. Chcem ťa len upokojiť. Čo sa týka hlodavcov, tak som úplný psychopat 🙈

ivik4
24. nov 2024

@koniarova hej no, ved som nespala potom niekoľko noci a aj teraz na to myslím :/
Ale keď sme doma vsetci tak nič

koniarova
24. nov 2024

Pavúk, bzdocha, hocičo

mamamasama
24. nov 2024

U nás máme lienky, zaliezajú na zimu, pokojne aj väčší pavúk, ako napísala baba vyššie.

koniarova
24. nov 2024

@ivik4 to bola len elektrika na hovno. Treba skontrolovať vypínač.

autor
24. nov 2024

@basullinka no keby pavúk tak by bolo dobre ale keďže muchu nezachytí pavúka neviem či by zachytílo 🤷🏻‍♀️

koniarova
24. nov 2024

Krb nemáte? Z toho ide hávede kopec.

autor
24. nov 2024

@koniarova nie nemáme

timilv
24. nov 2024

@autorka nám tak spúšťal kameru pavúk nás kuchynskou linkou 😂 chvíľu trvalo kým sme ho našli, mal dobrú skrýšu... Skús pohľadať, u nás ho na zázname tiež nebolo dobre vidieť, museli sme to len naozaj vystriehnuť

mamamasama
24. nov 2024

Myslím, že ak by bol blízko kamery, tak by to zachytila.

autor
24. nov 2024

Baby dám foto kde zaznamenalo pohyb skúste kuk či dačo vidíte ? Nieje to veľmi kvalitne to na koberci je papier a na papieri je orech ak je tam myš zjedla by ho pasce mám inde

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
24. nov 2024

Foto

mamamasama
24. nov 2024

Ak máš takto orech na zemi, tak by tam išla myška hneď. Kľudne spi. 😉

autor
24. nov 2024

@mamamasama snažím sa ma upokojiť že

katkaseiner
24. nov 2024

dufam ze to nic nebude, nam alarm zachytil v garáži pavuka. On sa vozil po svojej pavucine pred senzorom, my sme akurat objednali jedlo v restike 25 km od nas a v kuse alarm pipal... mamina sestra sa isla previezt pred dom a tam klud....takto to bolo niekoľkokrat....a potom doma ten pavuk 🤦

mamamasama
24. nov 2024

Nie.Smrteľne vážne. Tú našu sme nemohli chytiť ani za svet. A potom som na zem dala orech a na orech položila sklenený pohár. Do 2 hodín bola v ňom. 💪🏻 Orechy milujú. A ešte takto na zemi a bez námahy?

autor
24. nov 2024

@mamamasama dobre budem tomu veriť čo iné mi ostáva 🙈😁 minule sa chytila na chlieb obyčajný

sasa1310
24. nov 2024

bežne kontrolujem kamerový záznam a niekoľkokrát sa zapne sama od seba kvôli pavučine. Stačí jemný vánok a rozhýbe ju

anketkarka
24. nov 2024

Mne zapína aj keď prejde za oknom auto a od jeho svetiel. Vyhodnotí to ako pohyb, lebo sa hýbu tiene.

zazka666
30. nov 2024

Mám tiež kameru. A občas sa otočí za lúčom svetla. Vidím to na zázname