Kuchyňa spojená s obývačkou - výhody a nevýhody
Je to naozaj také skvelé ako každý hovorí ? Mne je proste smutno že prídem z roboty a idem hneď do kuchyne kde som zavretá minimálne 2 hodiny cez víkend to isté, priateľ a dcéra sú vačšinu času spolu na gauči a šalia sa..
Ja ich sice spojene nemam ale mam ich hned pri sebe a kolko krat nepocujem telku ked sa nieco v kuchyni robi a to ma rozculuje 😃. Rovnako aj ked si napr. Robia chalani rybu tak mi vadi zapach a takto si aspon dvere zatvorim . Osobne by som nechcela
bude ti smrdiet non stop vsetko az do spalne pod duchnu
@anonym_autor ja by som to zas nechcela, nechcem mat vserky pachy z kuchyne v obyvacke, nechcem sa pozerat na kuchynsky bordel z obyvacky, nechcem rusit pozeranie telky mixerom atd, plus takto viem obyvacku vyuzit ako hostovsku a mozu spat nerusene kym ja si napr spravim ranajky.
Tvoj problem ale nie je oddeleny priestor, ale oddelene povinnosti. Preco ty musis travit dve hodiny sama v kuchyni? Ved nech ti priatel s dcerou pomozu, zapoja sa do varenia a upratovania, alebo nech on navari este pred tvojim prichodom z prace.
Ja ich sice spojene nemam ale mam ich hned pri sebe a kolko krat nepocujem telku ked sa nieco v kuchyni robi a to ma rozculuje 😃. Rovnako aj ked si napr. Robia chalani rybu tak mi vadi zapach a takto si aspon dvere zatvorim . Osobne by som nechcela
@ivik4 a necítis sa sama ? Veď v kuchyni strávime najviac času a tak by som bola aspoň s rodinou a nie stále sama
@anonym_autor hľadaj v temach starších. Je toho veľa. Prípadne na modrej streche. Ja som mala, v súčasnosti nemám. Vadilo mi to spojenie.
@anonym_autor hľadaj v temach starších. Je toho veľa. Prípadne na modrej streche. Ja som mala, v súčasnosti nemám. Vadilo mi to spojenie.
@hedviga2 a nevadí ti tá samota stále sama zavretá v kuchyni ?
bude ti smrdiet non stop vsetko az do spalne pod duchnu
@martinmmartin mám spolu kuchyňu s obývačkou 18 rokov, vôbec nesmrdí nič v spálni. Už vynašli takú úžasnú vec,že dvere. Predsav si dajú sa aj zatvoriť. Potom ďalší super vynález sa volá digestor, nájdi ti to na Google či cez AI.
@anonym_autor chalani sa v kuchyni stale mocu ale ja varenie milujem ,vobec sa sama necitim
@ivik4 tak to potom asi ja som vadná lebo mne je proste smutno samej a stále sa ponáhľam za dieťaťom a priatelom a nedorobim všetky riady len proste chcem byť s nimi
@anonym_autor preco si kazdy den dve hodiny v kuchyni? A radsej by si mala tuzit po tom, aby sa aj partner zapajal do domacich povinnosti, a nie len sa blaznil s dcerou. Preco sa nestriedate?
@anonym_autor ja by som to zas nechcela, nechcem mat vserky pachy z kuchyne v obyvacke, nechcem sa pozerat na kuchynsky bordel z obyvacky, nechcem rusit pozeranie telky mixerom atd, plus takto viem obyvacku vyuzit ako hostovsku a mozu spat nerusene kym ja si napr spravim ranajky.
Tvoj problem ale nie je oddeleny priestor, ale oddelene povinnosti. Preco ty musis travit dve hodiny sama v kuchyni? Ved nech ti priatel s dcerou pomozu, zapoja sa do varenia a upratovania, alebo nech on navari este pred tvojim prichodom z prace.
@sissy27 Tiez mi to udrelo do oci. Autorka vari x hodin a priatel sa vala na gauci.
Rozdelene miestnosti ocividne nebudu ten najvacsi problem...
@anonym_autor a to co v tej kuchyni tolko po praci varis? Nieco rychle a jednoduche sa neda? A mozte byt spolu.
Za mňa je to super, lebo milujem otvorené priestory ale nemáme v obývačke TV, a nevarím nič čo smrdí. Veľa času trávime ako rodina spolu práve v tejto časti, či už pri jedalenskom stole alebo na gauči 🙂
Nerob to. Po čase by si to zas chcela oddelene. Teda ja mám oddelene a keď varím púšťam si na slúchadlá telenovelu na voyo a postavím si mobil pred seba. Mám pod hernými linkovymi skrinkami poličky.
@anonym_autor mám spojenú kuchynu s obývačkou a je to super máš pravdu tiez denne varim a sme takto spolu a aj pri tom pozerám telku 🙂 ci rozprávam sa s deckami, ked pride navsteva kavicku ci občerstvenie viem chystat popritom ako s nimi kecam nevýhodu nevidim ziadnu mam digestor a aj okno takze žiadny smrad nevidim za problem 🙂 a hlavne paci sa mi ze to je jeden velky priestor, byt sme hľadali len taky kde to je takto spojené 🙂
@anonym_autor preco stravis v kuchyni toľko času
Prepac, ale
po prve, ci tam toľko robíš?
Po druhe, zijete dvaja dospeli jedinci v jednom priestore, aj ten druhy by sa mohol zapojit/prestriedat
Po tretie, jemu nie je cudne, ze si tam a nie ste spolu
Prepac, ale
po prve, ci tam toľko robíš?
Po druhe, zijete dvaja dospeli jedinci v jednom priestore, aj ten druhy by sa mohol zapojit/prestriedat
Po tretie, jemu nie je cudne, ze si tam a nie ste spolu
@anonym_ea2fc4 Tradicna rodina 😏 este by chlap vedel varit, to uz kde by sme boli??
Sama hodiny v kuchyni? To co vyvaras?
Mna by skor zaujimalo co robis hodiny sama zavreta v kuchyni? 🤷♀️
My mame spojene, ked boli deti male tak to bolo super ale deti su uz lepsie tak by som rada oddelene, hlavne by nebolo vidno ten bordel z kuchyne. Ked je oddelele tak obyvacka vyzera viac upratane ako ked je spojene
Nemam spojene a ked som v kuchyni, nie som sama … vsetci sa zbehnu ako svaby na pivo … este aj macky … aj ked niekedy by to bolo vitane, keby sa vyparili kazdy niekam inam, priestoru mame dost. To nie je o priestore, ale o ludoch …
Ja si fakt neviem predstaviť, že by som to mala spojené. Napríklad keď v nedeľu robím vývar, vedľa toho guláš, zároveň parím knedlu a peciem mäso naraz.., tak to by som fakt v obývačke nechcela mať.
Mam oddelene a neviem si predstavit mat spojene, ale mam kuchynu a obyvacku vedla seba, takze niekedy ked varim mam otvorene dvere a zapnutu telku. A netravim denne v kuchyni dve hodiny, nieco robis zle.
Som tu jediná, ktorej vadí ďalší človek v kuchyni? Neznášam, keď sa mi tam niekto motá a nebodaj chce ešte pomáhať 🙄 varenie mám ako relax, počúvam podcasty, oddýchnem si tak. Spojená kuchyňa s obývačkou je nočná mora.
19 rokov sme mali v byte kuchynu oddelenu od obyvacky a bolo to super. Teraz v dome mam uz treti rok tieto dve miestnosti spolu a vzdy hundrem, nie je to dobre, nie je to prakticke.
@anonym_autor tak si nechaj otvorené dvere, kto ťa tam zatvára?
@anonym_autor keď po tom túžiš a dá sa to prečo si to tak nespravíte?Žiadny digestor ani otvorené okno ani zatvorené dvere smrad z varenia nevyzenu.Tak aj tak bude v byte varenie cítiť.My máme spojenú kuchyňu, ale mne sa skôr nezdá čo tak dlho varíš?

Tak ako vsetko- ma to vyhody aj nevyhody.