icon

Kuchyňa spojená s obývačkou - výhody a nevýhody

2. nov 2025

Je to naozaj také skvelé ako každý hovorí ? Mne je proste smutno že prídem z roboty a idem hneď do kuchyne kde som zavretá minimálne 2 hodiny cez víkend to isté, priateľ a dcéra sú vačšinu času spolu na gauči a šalia sa..

Strana
z3
zuzinka888
2. nov 2025

Tak ako vsetko- ma to vyhody aj nevyhody.

ivik4
2. nov 2025

Ja ich sice spojene nemam ale mam ich hned pri sebe a kolko krat nepocujem telku ked sa nieco v kuchyni robi a to ma rozculuje 😃. Rovnako aj ked si napr. Robia chalani rybu tak mi vadi zapach a takto si aspon dvere zatvorim . Osobne by som nechcela

martinmmartin
2. nov 2025

bude ti smrdiet non stop vsetko az do spalne pod duchnu

sissy27
2. nov 2025

@anonym_autor ja by som to zas nechcela, nechcem mat vserky pachy z kuchyne v obyvacke, nechcem sa pozerat na kuchynsky bordel z obyvacky, nechcem rusit pozeranie telky mixerom atd, plus takto viem obyvacku vyuzit ako hostovsku a mozu spat nerusene kym ja si napr spravim ranajky.
Tvoj problem ale nie je oddeleny priestor, ale oddelene povinnosti. Preco ty musis travit dve hodiny sama v kuchyni? Ved nech ti priatel s dcerou pomozu, zapoja sa do varenia a upratovania, alebo nech on navari este pred tvojim prichodom z prace.

autor
2. nov 2025
@ivik4

Ja ich sice spojene nemam ale mam ich hned pri sebe a kolko krat nepocujem telku ked sa nieco v kuchyni robi a to ma rozculuje 😃. Rovnako aj ked si napr. Robia chalani rybu tak mi vadi zapach a takto si aspon dvere zatvorim . Osobne by som nechcela

@ivik4 a necítis sa sama ? Veď v kuchyni strávime najviac času a tak by som bola aspoň s rodinou a nie stále sama

hedviga2
2. nov 2025

@anonym_autor hľadaj v temach starších. Je toho veľa. Prípadne na modrej streche. Ja som mala, v súčasnosti nemám. Vadilo mi to spojenie.

ivik4
2. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 a necítis sa sama ? Veď v kuchyni strávime najviac času a tak by som bola aspoň s rodinou a nie stále sama

@anonym_autor chalani sa v kuchyni stale mocu ale ja varenie milujem ,vobec sa sama necitim

autor
2. nov 2025
@hedviga2

@anonym_autor hľadaj v temach starších. Je toho veľa. Prípadne na modrej streche. Ja som mala, v súčasnosti nemám. Vadilo mi to spojenie.

@hedviga2 a nevadí ti tá samota stále sama zavretá v kuchyni ?

anonym_74fd8d
2. nov 2025
@martinmmartin

bude ti smrdiet non stop vsetko az do spalne pod duchnu

@martinmmartin mám spolu kuchyňu s obývačkou 18 rokov, vôbec nesmrdí nič v spálni. Už vynašli takú úžasnú vec,že dvere. Predsav si dajú sa aj zatvoriť. Potom ďalší super vynález sa volá digestor, nájdi ti to na Google či cez AI.

autor
2. nov 2025
@ivik4

@anonym_autor chalani sa v kuchyni stale mocu ale ja varenie milujem ,vobec sa sama necitim

@ivik4 tak to potom asi ja som vadná lebo mne je proste smutno samej a stále sa ponáhľam za dieťaťom a priatelom a nedorobim všetky riady len proste chcem byť s nimi

eleanor2510
2. nov 2025

@anonym_autor preco si kazdy den dve hodiny v kuchyni? A radsej by si mala tuzit po tom, aby sa aj partner zapajal do domacich povinnosti, a nie len sa blaznil s dcerou. Preco sa nestriedate?

luccys
2. nov 2025
@sissy27

@anonym_autor ja by som to zas nechcela, nechcem mat vserky pachy z kuchyne v obyvacke, nechcem sa pozerat na kuchynsky bordel z obyvacky, nechcem rusit pozeranie telky mixerom atd, plus takto viem obyvacku vyuzit ako hostovsku a mozu spat nerusene kym ja si napr spravim ranajky.
Tvoj problem ale nie je oddeleny priestor, ale oddelene povinnosti. Preco ty musis travit dve hodiny sama v kuchyni? Ved nech ti priatel s dcerou pomozu, zapoja sa do varenia a upratovania, alebo nech on navari este pred tvojim prichodom z prace.

@sissy27 Tiez mi to udrelo do oci. Autorka vari x hodin a priatel sa vala na gauci.

anonym_95ddf0
2. nov 2025

Rozdelene miestnosti ocividne nebudu ten najvacsi problem...

simsalabim
2. nov 2025

@anonym_autor a to co v tej kuchyni tolko po praci varis? Nieco rychle a jednoduche sa neda? A mozte byt spolu.

anonym_1b9af7
2. nov 2025

Za mňa je to super, lebo milujem otvorené priestory ale nemáme v obývačke TV, a nevarím nič čo smrdí. Veľa času trávime ako rodina spolu práve v tejto časti, či už pri jedalenskom stole alebo na gauči 🙂

anonym_b7115b
2. nov 2025

Nerob to. Po čase by si to zas chcela oddelene. Teda ja mám oddelene a keď varím púšťam si na slúchadlá telenovelu na voyo a postavím si mobil pred seba. Mám pod hernými linkovymi skrinkami poličky.

anonym_1dad7c
2. nov 2025

@anonym_autor mám spojenú kuchynu s obývačkou a je to super máš pravdu tiez denne varim a sme takto spolu a aj pri tom pozerám telku 🙂 ci rozprávam sa s deckami, ked pride navsteva kavicku ci občerstvenie viem chystat popritom ako s nimi kecam nevýhodu nevidim ziadnu mam digestor a aj okno takze žiadny smrad nevidim za problem 🙂 a hlavne paci sa mi ze to je jeden velky priestor, byt sme hľadali len taky kde to je takto spojené 🙂

minenkaa
2. nov 2025

@anonym_autor preco stravis v kuchyni toľko času

anonym_ea2fc4
2. nov 2025

Prepac, ale
po prve, ci tam toľko robíš?
Po druhe, zijete dvaja dospeli jedinci v jednom priestore, aj ten druhy by sa mohol zapojit/prestriedat
Po tretie, jemu nie je cudne, ze si tam a nie ste spolu

luccys
2. nov 2025
@anonym_ea2fc4

Prepac, ale
po prve, ci tam toľko robíš?
Po druhe, zijete dvaja dospeli jedinci v jednom priestore, aj ten druhy by sa mohol zapojit/prestriedat
Po tretie, jemu nie je cudne, ze si tam a nie ste spolu

@anonym_ea2fc4 Tradicna rodina 😏 este by chlap vedel varit, to uz kde by sme boli??

anonym_65cdb4
2. nov 2025

Sama hodiny v kuchyni? To co vyvaras?

petamich
2. nov 2025

Mna by skor zaujimalo co robis hodiny sama zavreta v kuchyni? 🤷‍♀️

katulienkax
2. nov 2025

My mame spojene, ked boli deti male tak to bolo super ale deti su uz lepsie tak by som rada oddelene, hlavne by nebolo vidno ten bordel z kuchyne. Ked je oddelele tak obyvacka vyzera viac upratane ako ked je spojene

anonym_6c21ad
2. nov 2025

Nemam spojene a ked som v kuchyni, nie som sama … vsetci sa zbehnu ako svaby na pivo … este aj macky … aj ked niekedy by to bolo vitane, keby sa vyparili kazdy niekam inam, priestoru mame dost. To nie je o priestore, ale o ludoch …

anonym_b7115b
2. nov 2025

Ja si fakt neviem predstaviť, že by som to mala spojené. Napríklad keď v nedeľu robím vývar, vedľa toho guláš, zároveň parím knedlu a peciem mäso naraz.., tak to by som fakt v obývačke nechcela mať.

sssss123
2. nov 2025

Mam oddelene a neviem si predstavit mat spojene, ale mam kuchynu a obyvacku vedla seba, takze niekedy ked varim mam otvorene dvere a zapnutu telku. A netravim denne v kuchyni dve hodiny, nieco robis zle.

anonym_55fce9
2. nov 2025

Som tu jediná, ktorej vadí ďalší človek v kuchyni? Neznášam, keď sa mi tam niekto motá a nebodaj chce ešte pomáhať 🙄 varenie mám ako relax, počúvam podcasty, oddýchnem si tak. Spojená kuchyňa s obývačkou je nočná mora.

pokemonkaa
2. nov 2025

19 rokov sme mali v byte kuchynu oddelenu od obyvacky a bolo to super. Teraz v dome mam uz treti rok tieto dve miestnosti spolu a vzdy hundrem, nie je to dobre, nie je to prakticke.

bomba36
2. nov 2025

@anonym_autor tak si nechaj otvorené dvere, kto ťa tam zatvára?

anonym_b6e57e
2. nov 2025

@anonym_autor keď po tom túžiš a dá sa to prečo si to tak nespravíte?Žiadny digestor ani otvorené okno ani zatvorené dvere smrad z varenia nevyzenu.Tak aj tak bude v byte varenie cítiť.My máme spojenú kuchyňu, ale mne sa skôr nezdá čo tak dlho varíš?

Strana
z3