icon

Kuchyňa spojená s obývačkou - výhody a nevýhody

2. nov 2025

Je to naozaj také skvelé ako každý hovorí ? Mne je proste smutno že prídem z roboty a idem hneď do kuchyne kde som zavretá minimálne 2 hodiny cez víkend to isté, priateľ a dcéra sú vačšinu času spolu na gauči a šalia sa..

Strana
z3
gab1sol
7. nov 2025

@anonym_autor mne spojené miestnosti vyhovujú. Ja varím/pečiem, muž sedí za jedálenským stolom a pracuje a deti buď pri mne, pri ňom alebo na gauči. A rozprávame sa, sme spolu. A aj muž sa zapája do varenia a často mi pomáha. Mne by bolo smutno, keby sme každý boli zatvorení v osobitných miestnostiach. Smrad nevnímam. A ak náhodou je, tam použijem digestor alebo otvorím okno. A milujem to na Vianoce, keď ja si vypekám, deti sa hrajú pri stromčeku, muž robí veci okolo a pomáha mi. ❤️

maury
8. nov 2025

Ja to mám takto a som spokojná. Mali sme to vtedy ešte s priateľom v byte takto, zvykla som si a chcela som to aj v dome. Pracovný kuchynský pult mám otočený smerom k obývačke, takže som súčasťou diania a vlastne aj manžel, keď tam niečo robí.

adonish
10. nov 2025

@anonym_autor máme to prepojené a je to super. Neviem ako varia ti, co maju doma smrad, ale teda ked sa domom tiahne vona napriklad gulasu, tak deti uz od dveri kricia jeeeej gulas ♥️
Pekne vidim na deti, ked su v obyvacke. Rovno oproti pracovnej ploche mam televizor, pozriem si, čo chcem, ked mame navstevu, sme vsetci spolu a nedorabam veci mimo spolocnosti.
V prvom byte som mala kuchynu oddelenu a bolo to strašné, v druhom spojene a bolo to lepsie. hned sme vedeli, ze v dome to bude prepojené.

anonym_447687
16. nov 2025
@adonish

@anonym_autor máme to prepojené a je to super. Neviem ako varia ti, co maju doma smrad, ale teda ked sa domom tiahne vona napriklad gulasu, tak deti uz od dveri kricia jeeeej gulas ♥️
Pekne vidim na deti, ked su v obyvacke. Rovno oproti pracovnej ploche mam televizor, pozriem si, čo chcem, ked mame navstevu, sme vsetci spolu a nedorabam veci mimo spolocnosti.
V prvom byte som mala kuchynu oddelenu a bolo to strašné, v druhom spojene a bolo to lepsie. hned sme vedeli, ze v dome to bude prepojené.

@adonish veď to, keď je jeden z rodiny vegetarián, tak ho naťahuje už od vchodových dverí, keď cíti guľáš. Každému vyhovuje niečo iné

Strana
z3