Lacná sušička pre domácnosť s domácimi miláčikmi
Ahojte,
Chcem kamoske ako podakovanie za jednu dlhodobu vypomoc kupit susicku, viem ze sa jej velmi hodi a potrebuje ju, ale nema na nu peniaze.
Samozrejme moj rozpocet nie je tak vysoky. Bavime sa o max cca 300 e. Moja otazka znie, da sa v tejto cene kupit susicka, ktora nebude na dve veci? Najviac by ma potesili odporucania ludi, co realne taku maju, uz nejaky ten piatok, a fakt sa vyuziva a slape ako ma. Kamoska je sama takze urcite nepojde 10x do tyzdna, deti uz s nou nebyvaju, ma psa a macku (aj kvoli chlpom po nej pozera). Kazda rada (najma konkretna) bude dobra.
Dakujem
Pozri beko je s tuch lacnejsich. Ake urcite askovu. Alebo by si jej dala poukaz a ny si doplatila nieco
Pozri zmacku beko
@simona1998 je mi to jasne, mame doma kvalitnu susicku a viem kolko stoji 😉 ale nakolko vidim na nete aj susicky v rozmedziach 200-300 eur, urcite ich ma vela ludi kupene a preto ma zaujimaju tealne skusenosti s nimi.
Dakujem vam zatial za rady, pozriem v tych vodach.
Môj názor je taký , že by som do toho neisla , alebo keď tsk naozaj nejaký 300€ poukaz a nech si vyberie čo chce poprípade doplatí za niečo kvalitnejšie 🙂
urcite sa da ... my v raci mame obycajnu candy a v pohode vysui .. je kondenzacna a ma aj dost programov .. kazdopadne model ti nepoviem ale iste aj lacne sa daju kupit dobre .. ja sama mam bosh je drahsia ale v akcii stale nieco malo cez 400
Ahoj, máme Gorenje, tento typ. Kupovali sme ju pred pár rokmi a veľká skopojnost. Energetická trieda A+++ , stala vtedy tuším niečo okolo 500. Ale ako pozerám na nete dá sa kúpiť Gorenje v akcii aj za menej. Len pozeraj tu energetickú triedu a dôležitá je aj trieda sušenia. Pripadne ešte mi napadlo, že niektoré obchody ponúkajú na predaj rozbalené kusy a tie sú lacnejšie ako normálne. Možno aj to by bola možnosť.
My mame Elin z Hofer, za 350 eur, mame ju 3,5 roka, stale fici
My máme Beko. Práčku, sušicku aj umývačku. Sušicka ide každý jeden deň 2x, niekedy len 1x. Máme ju 3 roky a zatiaľ bez problémov. Koľko presne stála € si už nespomínam ale cca 400-500, viac to nebolo
Znacky ako beko, philco, candy budu najlacnejsie. Urcite pozeraj aj aku maju energeticku triedu niekedy sa oplati priplatit par eur naviac.
https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-lacna-susi...
Nájdeš aj na bazosi

Vybrala si si celkom blby darček . Pretože lacná a dobrá sušička nejde dokopy . Hlavne tieto lacné sú pomaly Dckove triedy a sušička žerie veľa sama o sebe . Určite by som išla do A++ až A . Pokukaj tie lacnejšie značky ako Candy ,Gorenje , ale ja by som s týmto rozpočtom do toho neisla . Ja mám LG za 780€ A++