Máte v obývačke televízor?
Ahojte. Mozno blbo znejuca otazka, ale s priatelom nie sme tie typy, ktore pozeraju TV. Tak premyslame, ze si ju vobec nekupime. Len.. nebude to take zvlastne? Obyvacka bez TV? Mate to tu tak niektora?😄
nemáme tv, ale kúpili sme si projektor a máme prázdnu jednu časť steny. Odkedy máme dieťa, tak sme za posledný rok pozerali 2krát film a jeden seriál. Ale verím, že ešte využijeme 🙂. Ak si chcem pozrieť niečo, tak si pustím z pc sem tam.
Neviem, ako sa táto diskusia dostala do roviny urazania tých, ktorí nemajú televizor a údajne sa tvária, že sú niečo viac a in 🤷♀️ autorka rieši obývačku bez TV. My nemáme a podla mňa to divné nie je, len my máme tak svojsky dočasne riešenú obývačku. Keď sme pozerali možnosti obývačkových zostáv, skoro všetky boli riešené tak, že TV bol centrálny komponent obyvacky. Mne sa to nepáči, takže pri rekonštrukcii a výmene nábytku budeme hľadať iné riešenia.
Ahoj 🙂
ja zijem bez televizora od 2008 roku a nechyba mi. Ked som mavala cas, citavala som knihy alebo sa venovala inym hoby.
Ale ked si chcem pozriet nejaky film, mam Laptop alebo mobil a youtube.
Manzel to riesi rovnako, takze sme sa celkom zhodli.
Nie je to divne. Dokonca riaditel nasej strednej skoly tiez s manzelkou a detmi nemali telku, aj si ju dobolit mohli 😁
Takze v pohode 🙂 vyhoda laptopu je, ze si pozries co a kedy chces, bez reklam a sprav, ktore su uz minimalne 20-30 rokov o nicom 😁
Naco by vam bol televizor ked ho nepozerate?? My mame televizor v kazdej izbe, ja napriklad neviem existovat bez tv, mna to ticho v byte zabija tak vacsinou bezi ako "křoví" . Deti maju tv v izbe, maju ho na usb-cko takze ziadny nevhodny obsah a mame aj v spalni, ked mame volno a nemusime rano vstavat zapneme si nejaky dokument alebo nieco. V obyvacke mame na tv napojene playstation takze sa obcas bud zahrame alebo pozerame netflix ( ten netflix kazdy vecer okrem muzovych nocnych) 😀
Mame televizor, a fakt velky, zaveseny na stene, ale pozerame na nom len netflix, hbo go, prime a disney 🙂 teda, ako pises ty, teda ja som to tak pochopila : my tiez TV nepozerame, tie klasicke programy. A pozerat filmy z tychto stream. sluzieb na mobile alebo notebooku je divne. Ked uz, radsej normalne velka obrazovka, klasicka tv.
Ale ked vy telku nechcete, tak kludne. Nic divne na tom nebude.
mne je skor zvlastne, ze riesis, co si budu mysliet ini ludia o tom, ze nemate tv..
nechcete - nemate, chcete ju - kupite.. 🙂
Ja chcem tv schovat do "skrine", na takom tom vysuvacom ramene.. cez den nikdy nie je zapnuta, tak bude schovana, vecer, ked pojdeme pozerat cosi, vytiahneme.. Len si musim dat spravit skrino-kniznicu na mieru.. 😁
Nechápem, prečo by to malo byť zvláštne. Predsa keď tv nepotrebujete, nebudete míňať peniaze a kupovať TV len preto, že niekomu to príde zvláštne. Veď je to vaše bývanie, vaša obývačka a môže vám byť úplne jedno, či to niekomu príde zvláštne. Veď tá TV je tam preto aby ste ju mohli pozerať nie na okrasu a keď nepozeráte tak načo by ste ju kupovali?
Máme a ak je zapnutá, pozerajú len deti. Ja a manžel nie. Ja som žila 9 rokov bez telky a teraz tiež z nej akurát prach utieram.
My máme ešte staré crt v obývačke, bez WiFi a kade čoho (a to robím s elektronikou 😂). Telku sledujem len keď je nejaký šport, olympiáda, majstrovstvá v hokeji. Sem tam nejaký film stiahnuty, skôr v zime v lete sú úplne iné aktivity ako vysedavanie pred telkou, ale aj to pri tom v 90% prípadoch zaspim. Inak mi to vôbec nechýba, ani ma to nenapadne že zapnúť si telku, pre mňa strata času. Ten hnoj co tam dávajú, farma, horná dolná a podobne kraviny, uplne to ide všetko mimo mňa, nechýba mi to a nepotrebujem si pri takýchto programoch otupovat mozog a strácať čas, ktorý viem využiť zmysluplnejsie. Také správy som videla naposledy asi pred rokom, a pozerať sa na krimi joj, kto koho zabil, okradol, kto sa kde vybural, ďakujem človek má dosť svojich problémov a nie sa ešte pozerať na negatívne udalosti v telke každý deň.
Nemať telku v obývačke zvláštne urcite nebude, mne príde ale zvláštne čumieť na filmy na mini obrazovkách mobilov, iPadov a notebookov. Televízne vysielanie síce pozerá malo ľudí, ale Netflix, Prime, YouTube a neviem, čo ešte pozerá kopec ľudí, aj tých, čo sa tvária, že TV nepozerajú. Osobne si film radšej pozriem na poriadnej veľkej obrazovke, čo ja viem, napriklad 70 palcovej ako čumiet na 17 palcovú obrazovku laptopu a tváriť, ako hviezda, čo nepotrebuje TV ku šťastiu 🤦♀️
Ale ak vôbec nesledujete žiadne filmy na ničom, tak potom je vám TV naozaj na nič.
Ja mám telku orava z roku 1994, známa chladniču calex z r. 1987....To boli mašiny ....stále idú 😂😁😂😁😂👍👍👍
Tak podla mňa je na každom, či bude mať televízor, alebo nie
Ale na druhej strane tiež nechápem, ako môže niekto vravieť že nepozerá telku, keď potom povie ze pozerá vserko cez notebook, monitor a podobne.
Veď to vlastne pozerá, len na inom zariadení.
Tak bud filmy, seriály pozerám, a je fuk, na com, alebo nepozerám, ale fakt na nijakom zariadení.
Poznám osobne 3 rodiny ktoré nemajú
Daj tam akvarium a vybaveno 🤷🏻♀️😃
Divne to nie je, niektorým stačí netflix cez pc🤘🏼 Divne je skôr to, že majú tv v každej spálni .
My sme nemali Tv ca. 10 rokov. nechybal nam. Teraz mame ale televizne programy nepozerame. ked, tak len netflix a amazon prime. A aj to len malo. Väcsinou len deti.
Máme Smart televizor ale odmietla som platiť nejakej spoločnosti za tv programy, keď platím internet.
My mame,ale sluzi len ako dekoracia.asi uz ani nejde,nepozerame ju.Ak si chceme pozriet nejaky serial,film,futbal pozerame cez projektor
S manzelom sme si vraveli ze telka bude to posledne co si do bytu kupime...byt bol este prazdny ale v obyvacke na podlahe bola tv,podedili sme 😂🙈 nezapiname ju skoro bmvobec len raz dva krat denne na rozpravku, inac my s muzom si ju zapneme za mesiac asi 4krat, ale ked chodila druha sanca tak sme to sledovali 🤣 ale myslim si ze ked deti odrastu toho casu bude viac,aj na tv...ak vam ju netreba tak naco kupovat 🤷 len si urobte siete aby ste ho raz mali kde zapojit ked zmenite nazor 🙂

Ja si zase uz neviem predstavit pozerat youtube, kodi ci netflix na monitore. TV napojena na internet a vsetko si pozriem z pohodlia gauca.