Nájazdová rampa pre kočík do domu

snipa
4. mar 2022

Ahojte,
ako máte vyriešené nájazdové rampy pre kočík do domu? Máme vpredu takú menšiu terasu kde by sa cez leto dal nechať kočík, no potrebujem sa s ním na tú terasu dostať. Je to vo výške 64cm. Ako to máte riešené? Našla som 2-dielnu nájazdovú rampu, no radšej by som jednu ucelenú keďže na jednej strane je len plošina, takže by som rovno cez rampu chodila na plošinu. Navyše schody sú široké 120cm a keď tam dám tú 2-dielnu rampu tak to zaberie dosť veľa zo schodov.

kacena4
4. mar 2022

my sme mali take ako "H" v strede dosky spojene a v pripade potreby sa dali opierat o zabradlie, aby nezavadzali

basska_b
4. mar 2022

@snipa vies co, my mame vstup do domu a aj terasu na takom zvysenom prizemi, 6 schodov... chudak muz este 3 dni pred porodom na mieru vyrabal rampu s tym, ze jedna bude napevno a druha sa tam bude musiet davat a potom zas odlozit za dvere. Nepouzili sme to ani raz 😁 bolo to cele tak nesikovne, ze napriek tomu, ze som bola po akutnej sekcii, som kocik drugala po schodoch. Ked som dala malu na terasu, rozcvakla som kocik na dve casti a preniesla som to cez obyvacku.

janka_266
4. mar 2022

@snipa normálne vyniesť kočík po schodoch, koľko tam máte schodov? Ja musím zniesť a vyniesť kočík po schodoch z prvého poschodia, lebo pani inžinieri navrhli výťah na medziposchodie. Na začiatku som kočík niesla na 2 časti, teraz znesiem najskor kočík, potom dieťa, a snáď keď už bude chodiť, tak pôjdeme všetci naraz 😃

snipa
autor
5. mar 2022

@janka_266 to je uplne jedno kolko mame schodov 🤣 nemienim vlacit kocik ked tam mozem nieco mat 🤦‍♀️