Najlepší robotický vysávač pre malý 2-izbový byt?
Ktorý robotický vysávač by ste mi odporučili? Máme 2i byt menší a strašne veľa prachu vždy 🫣
ja mám Rowentu, treba si dávať pozor na výšku rv aby vošiel pod sedačku, pod posteľ
xiaomi a naj spokojnost na svete. ale nemam koberce a rano ked idem do prace len zdvihnem koberceky v kupelni/wc.
Do malého 2 izbového bytu načo robotický vysávač :D povysávaš za 20 minút . Upratovať treba nie leňošiť :D
@sisska96 k téme, k téme .. ďakujem
@sisska96 Načo ti je pračka? Prať ručne treba... nie leňošiť.
Xiaomi X 20 odporučam. Je to síce aj s mopovaním, ale stojí za všerky peniaze.
Tiež mám xiaomi a tiež som spokojná.. a nevymenila by som ho ani už nechcem bez neho žiť 🤣
@sisska96 Ja vysavac pustam kazdy den, ty vysavas kazdy den 20minut? Roboticky vysavac posunul upratovanie v domacnosti na uplne iny level. Taky poriadok sme doma nemali nikdy. Ked je kazdy den cisto, menej sa prasi, nemas tolko prachu v domacnosti a celkovo sa v nom citim utulnejsie. Ja by som uz nechcela mat domacnost bez tohoto spotrebica.
My mame roborock a aj dvoch psov-co hovori za vsetko 😂 som s nim maximalne spokojna, aj ked sa mi zda podlaha cista tak vzdy vyzbera prach aj chlpy. Je s mopom. Pustam kazdy den
@butterflyeffect roborock nemá chybu
Tak ja mám 2 deti , ktoré neustále behajú sa ten prach sa logicky víry. Čiže ja utieram prach každý druhý deň a čítala som, že robotický vysávač .. idealne aj s mopom som zabudla dopísať, vie trošku zredukovať ten prach. Syn je alergik na roztoče čiže ja musím naozaj často ten prach likvidovať. Čiže by mi to skvalitnilo upratovanie a pomohlo k rýchlejšiemu upratovaniu. Mám aj práčku aj umývačku riadu napríklad a necítim sa lenivá 😁 skôr si rada pomôžem, keď môžem
@lonely66
@dadis
@mistymay33 😂 😂 😂 😂 😂

Mali sme xiaomi a spokojnosť.