Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti
Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.
@matazirafa nie, ja ju nemam a tak sa tesim do noveho domu, kde sa konecne zm,esti do kuchyne aj umyvacka - uz ratam dni 🙂 a nezatracujem ani susicku (aj ked este uvidime, ci ju kupime ... )
@matazirafa a ako vieš že ju nemám?
Specialny kos na plienky, zmrzlinovac, odstavovac, kanvica na filtrovanu kvapkanu kavu, vajickovar...
@kikina84 to bol len odhad
@luslus presne..a mám nedoplatky za vodu od kedy ju mám..na to som stále neprišla ako to je možné..hlavne že stala 350€ a keď mám veľmi pripecene plechy tak to aj tak ručne umyvam..kašlem na ňu..už rok ju nepoužívam a preto som písala že pre mňa je táto pomôcka do domácnosti úplne nepotrebna..
Ja mám umývačku riadu, ktorú som nezapla ani raz. V končinách kde žijem, je lacnejšie si zaplatit niekoho na umývanie riadov ako kúpiť luxusný tovar tie kapsule. Rovnako vysávač, s tým, že ten ani nemám. V našich končinách som ale tie veci používala 🙂
Sa čudujem na odšťavovači, to používam každý deň, rovnako aj krájač na ananas často :D
Inak nikto tu nespomenul otvárač na víno, pivo...? :D
@bluka2 nie, tie sa vždy zídu 😉😂😂😂😇
@matazirafa
Presne.Moja Boschka sa stala mojou naj kamoskou,hyckam si ju.
Usetri mi 1 hodinu a pol denne cez vikend a 40 minut v pracocny den.
Usetreny cas vyuzivam teda na fajnovejsue veci.
Este keby sa naplnila a vyprazdnila sama,to by bolo!
My sme si kupili dost drahy odstavovac, parkrat sme ho pouzili a teraz pekne lezi v skrini a zabera dost miesta 🙂 Dalej nepouzivam tycovy mixer a lis na zemiaky. Zato umyvacka riadu je top, aj sendvice robime casto 🙂 Asi u kazdeho inak
@matazirafa matw na byte 2tarifne meranie?
@luslus
Tak cakat cely den by kym sa zaplni by som teda necakala,tiez to nemam rada.Zapnem minimalne eko program aby mi tam riad od rana do vecera nesmrdel(vynimocne ak nejeme na obed doma) pripadne program na pohare.Nemusis cakat az sa ti zaplni.
@lenkaam_1 no tak to tu mali nastavene pôvodní majitelia a zatiaľ sme si to nechali
@matazirafa to je uplne super najsuper..mate to paradne veru 🙂
@bluka2
Fakt?
Akeho povodu su ludia,co sa ti staraju o domacnost?Kde teraz zijes? Azia alebo Afrika?
Mas urcite zaujimavy zivot,nechces sa podelit o zazitky?Mozes aj IP.
@bluka2 tak pre moju svokru by bol napr. Palacinkovac, umyvacka riadu ci mixer zbytocnost- ale nevyhnutny je napr. Filtrovac vody s velkoobjemnou zachytkou vody, generator ci rychlovarny hrniec....a odstavovac v europe, kde mas plne regale, dokonca aj bio kvalite, ovocnych stiav od vymyslu sveta je pre velmi vela ludi zbyzocnost...
Ja sa neviem dockat vecsieho bytu. Prva, naozaj prva vdc ktoru kupime bude unyvacka riadu. U rodicov som mala, u nas doma nemame. Tazko sa mi bez nej zije 😁. Asi preto chodim casto k mame 😁. Inak odstavovat a kavovar nepouzivame vobec. Rucny mixer tiez stoji zapadnuty prachom.
@evamarek77
Takze neodporucas roboticky?Inak ktory sa ti osvedcil?Idem kupovat novy
Baby, tie ktore nepouzivate rychlovarne konvice ci mikrovlnky, sendvičovace, rozne hrnce, mixery, tak moja znama robi v BA v jednom utulku pre matky, kto chce, dam adresu a mozete darovat a nemusi vam to zaberat miesto v kuchyni 🙂
@kikina84, ano, umrela by som, ak by som mala umyvat riad rucne. Od nudy. Vidim na muzovej dcere, ktoru vyrastala v domacnosti, kde umyvacku setrili - ona po sebe hrniec a tanier umyje, minie vody ako umyvacka na styri sady a polovica ostane spinava. Dakujem za take “setrenie“. Nie som sluzka domaca, aby ma nadchynalo umyvanie riadu. Radsej travim cas zmysluplnejsie.
@vroni tak evidentne pre dakoho žena co si chce uľahčiť domáce práce je automaticky lenivá pizda. Ja zase nemám doma prvákov, jeden ma 2 druhá pol roka a mám s nimi aj iné veci na práci
@evamarek77
Dik si zlata.Posles mi prosim v IP odkaz na ten co mas doma?
Osobne by som umrela bez umývačky a pracky a moj muž bez klimatizácie 😂ale čo mame a vôbec nepoužívame je kuchynský robot 🙊

Tak aj ja som z tych co umyvacku pouzivaju minimalne. Za rok som spotrrbovala az 1mensiu krabicu s tabletami 😂 pre mna je lahsie hned unyt a dat do skrinky ako cakat cely den alebo aj 2 kym sa zaplni umyvacka a potom to pomaly polhodinu ukladat do skriniek