icon

Najväčšia nepotrebnosť v domácnosti

pieksamaki
5. júl 2018

Ahojte, chcela by som vedieť, či by sme mohli popísať O veciach,ktoré doma máte, ale nikdy ste nevyužili.

vroni
6. júl 2018

@matazirafa, tak to mi je dost fuk 😀 Aj coby leniva pizda zarobim dost na umyvacku, auto aj dovolenku a snad mi socialka nevezme deti, ze s nimi riady neumyvam 😀 Lebo ambicie pilotky vysavaca a putky domacej sa mi vyhli. 😈

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
matazirafa
6. júl 2018

@vroni ved ja nevravím ze ma to trápi 😂 dokonca mam aj parny mop na podlahu tak nelozim po kolenách 😉 aj auto mame a dovolenku si budem plánovať až budu deti väčšie lebo cestovať s oboma by bolo teraz veľmi náročné, čo ako lenivá pizda nebudem riskovať 😂😂😂

oslo1
6. júl 2018

Mame tiez doma vela vydobytkov technuky.
Ja som kupila pasta maker, chcela som hlavne ravioly robit. Dvakrat som urobila, odvtedy je v skrini. Tolko roboty, natruseneho okolo, potom to umyvat, neodporucam
Zato spominana umyvacka ide u nas minimalne raz denne, odkedy somna materskej, tak ju muz aj vecer doklada, zapina a rano vybera. Nie, nevalam si sunky doma, mame novorodenca, ktory ma potrebu byt zaveseny na mne, resp na mojom mlieku, cely den.
Este teraz nam lezi ladom susicka ovicia, ale svojho casu tiez isla kazdy druhy den.

misinka0611
6. júl 2018

@matazirafa Viem vtipné ale kedy zapínaš práčku o koľkej je už lacnejší prúd? Ďakujem 🙂

matazirafa
6. júl 2018

@misinka0611 my to máme od 22 do 6 tak si dám časovač aby sa pralo ráno okolo 4-5

misinka0611
6. júl 2018

U nás je to Tassimo kávovar. Kúpila si ho ešte mama, teraz ho máme my, ale len padá naňho prach a kávu si robíme za pomoci rýchlovarnej kanvice 🙂 Ináč ma nič také nenapadá 🙂

matazirafa
6. júl 2018

@oslo1 ja som si pasta maker chcela dať k narodeninám minulý rok ale prešlo ma to tiež pri predstave koľko je s tým roboty okolo 🤗
Inak ešte okrem umývačky práčky a vysávača co je u nás takmer denne zapnuté by som chcela aj lepší sporák, máme obyčajný a hodil by sa mi s časovačom, aby mi tam nezhorelo jedlo keby som na neho zabudla alebo zaspala s deťmi počas pečenia (stalo sa mi) a tiež so systémom keď by náhodou zhasol plameň, aby sám vypol plyn. Vtedy bude moja technika doma kompletná ☺️ snáď také aj vyrábajú.
A inak čo je u mňa ešte zbytočnosť je to vibračné lehátko pre deti, máme ho našťastie len požičané lebo moja v ňom byť nechce a aj keď v ôk je tak je tam tak pokrivena ze ju tam ani nenechávam

oslo1
6. júl 2018

@matazirafa sporaky sa dnes vsetky vyrabaju, ze ked ti zhasne plamen, tak ti prestane ist plyn. Co sa tyka casovaca, tak to neviem.
Na lehatko neviem odpovedat, nemame a ani nebudeme mat, neodporuca sa koli chrbatiku.
Pasta maker nekupuj, je to zbytocnost.

matazirafa
6. júl 2018

@oslo1 ta druha časť príspevku už bola písaná všeobecne 😉. To lehátko to je pravda je to fakt zbytočnosť pri prvom som ho nemala, teraz mi to dali nech skúsim ale vôbec ma neoslovilo

zltalienka
6. júl 2018

Lis na cesnak.

zltalienka
6. júl 2018

Lis na cesnak.

kikina84
6. júl 2018

No ženy ja utekám z tejto stránky preč asi som zablúdila do inej galaxie..majte sa krásne a želám úspešný a pohodlný život..😘

bluka2
6. júl 2018

@vevesh Vidis, aj filter na vodu pridavam do zoznamu veci zapadnutych prachom. Kupila som ho ako prvu vec, dokonca pred oblubenym odstavovacom, lebo ze nebudem kupovat stale vodu vo flaskach a tolko plastoveho odpadu produkovat. Ibaze ta voda aj po filtrovani chuti hnusne, tak rychlo skoncil :(

ukulela
6. júl 2018

@zltalienka lis na cesnak? ja pouzivam pravidelne a casto 🙂

majka99999
6. júl 2018

@oslo1 ja som videla ruru s casovacom uz pred 8 rokmi v podnajme. 😉

vroni
6. júl 2018

@matazirafa, sporak taky urcite vyrabaju, moj ma uz skoro 12 rokov 🙂 Chlap sa ma sice snazil presvedcit, ze Alexa je lepsia (ten domaci internetovy system), ale ked ju raz prepocul a zhorela mu torta, zmenil nazor 😈

matazirafa
6. júl 2018

@majka99999 áno viem, len sa neorientujem teraz v týchto nových sporákoch ale uz budu mat asi všetky funkcie v kombináciách co by som chcela 🤗

mata1988
6. júl 2018

ja mam doma iba jednu blbost a to je sodastream 😃 inak umyvacka, susicka to su top veci .. velmi vela casu mi to usetri 👍😎

ukulela
6. júl 2018

@kikina84 pozri, nesmies to brat tak tragicky, ja umyvanie riadu neznasam, kym sa k nemu cez den dostanem, je vecer/noc, casto sa mi stane, ze pri svetle ten riad ani neumyjem dobre a potom, ked ho odkladam ja / muz, musim umyt znova ... s tou vodou, proste umyvacka ma spotrebu, ak si mala Ackovu, tak by nemalo byt mozne, aby ti minula vody viac, ako rucne mytie. (detto pracka napr ... z coho mas nedoplatky, to musis vyhodnotis sama, ale z kvalitnej umyvacky by byt nemali) ... k autu - je ozaj fajn vyuzivat MHD. U nas - 25 km od mesta s troma spojmi denne na smer, kde pracujem, nemyslitelne. ano, jedna cesta stoji mozno euro/dva a ja takto prejazdim 150, ale usetreny cas a hlavne moznosti vyuzitia casu nepustia. je fajn, ze usetris na dovolenku nejazdenim autom a umyvanim riadu, ale ja sa tesim, ked riad konecne nahadzem do umybvacky (ked ju konecne budem mat) a potom hotovo vytiahnem a odlozim a zatial urobim nieco ine/nieco pre rodinu/nieco pre seba.

zltalienka
6. júl 2018

@ukulela no mne sa ho nechce potom čistiť. Tak mi príde ako zbytočnosť ak potrebujem popucit 1-2 struciky cesnaku.

ukulela
6. júl 2018

@zltalienka pretlacim tie dierky kefkou na riad - ide to jednoducho a hotovo. skor mam problem s cistenim struhadla - od syru atd .... nech uz mam tu umyvacku 🙂

janage
6. júl 2018

@kikina84 aj moj muz hovoril kym sme sa nedohodli ze riady umyva on. Do tyzdna bola kupena aj namontovana😉

zltalienka
6. júl 2018

@ukulela to je nápad 🙂 u nás strúhadlo vo všeobecnosti sa používa veľmi často, na tom si pripravujem aj cesnak. A riady uz umýva manžel, lebo sme zatiaľ v prechodnom bývaní a bez umývačky. Ja to pri 3 deťoch nestíham a pre neho je to vraj "odreagovanie".

pieksamaki
autor
6. júl 2018

@vevesh
ten špeciálny kôš na plienky síce som ho nemala, ale prišlo mi to ako zbytočnosť.keď som to prvýkrát videla, ono samozrejme každý má svoj systém, až používaním si urobí najlepsi system..aj aj tak sa to casom mení......ja som dávala plienky do sáčkov od peciva a vyhodozvala niekedy aj dvakrát denne...

marcipanovatorta
6. júl 2018

Super téma! Presne je to o tom, že každý sme iný. Čo niekomu príde za zbytočnosť, další považuje za nevyhnutnosť 😊 keď som odchádzala z rodného domu, myslela som, že neprežijem bez robota (sekanie, mixovanie, miesenie) 😆 veru nemám ho doteraz a vždy si nejako poradím. Ani mikrovlnku nemáme, ale naopak - umývačka a sušička prádla, to sú moje najlepšie priateľky 😆
A v skrini máme odšťavovač a toastovač, ktoré vytiahnem tak v priemere 2x za rok...

janage
6. júl 2018

Tak k casovacu na rure. Ja mam klasicky sporak po nasich este. Dostala som digitalne minutky magneticke co som capla zboku na digestor nad rurou. A fungujem tak. Ja by som bez toho nemohla existovat😁 ja nie som schopna vnimat ako bezi cas realne😁

pieksamaki
autor
6. júl 2018

a my máme takú blbost,ktorú kúpil manžel....volá sa to rozprasovac na olej na mäso 🙂....
moj manžel by vyhral cenu V týchto veciach🙂

pieksamaki
autor
6. júl 2018

Áno,a ešte aj ta filtrovania konvica ..... človek sa na to inak pozeral,keď to bolo V móde.

pieksamaki
autor
6. júl 2018

@kikina84
ani ja som dlho nechcela používať, ale už oceňujem umývačku