Neskolaudovaný dom
Byvate niekto, alebo byvali by ste v dome ktory este nieje skolaudovany?
Mate s tym niekto skusenost?
aj my sme tak byvali asi 10mes.
my sme byvali cca 3 roky a taktiez v pohode
Len tak cisto zo zvedavosti. Neskolaudovany dom...pripojili vam ho k elektrike, vode a tak? Dali vam aj supisne cislo kvoli poste?
My byvame druhy rok a budeme kolaudovat na jar az..polovica ulice u nas byva a nie su skolaudovany co poznam..pokial nemate suseda udavaca,tak pohoda
@horalka1986 so sietami problem nebol,ale supisne cislo na neskolaudovany dom nedaju
@horalka1986 vodu a elektrinu mas predsa kvoli stavbe, i ked tam mas len pozemok. supisne sme nemali, dorucovatelku som raz pockala, predstavila som sa a s postou problem nebol.
Uz druhy rok, nevynášajú nam smeti a nemame adresu, inak problem nebol zatial…bol by keby nas niekto udal
@nahila71 my nemáme skolaudované a ešte nám dali vybrať si aké číslo domu chceme a smeti nám normálne chodia brat 😀 dúfam ze budúci rok skolaudujeme. Mame susedov ti bývajú asi 5 rokov a nemajú tiež skolaudované lebo im ďalší sused robí problémy. Naši susedia môžu byť radi ze su radi- stávajú na čierno takže asi tak
Adresu môže dostať aj neskolaudovaná budova ak sa bude obci chcieť vytvoriť adresu.
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1...
Predo dňom právoplatnosti kolaudačného rozhodnutia na účel prevodu vlastníctva k budove alebo poistenia budovy obec môže na žiadosť určiť stavebníkovi súpisné číslo a orientačné číslo aj bez kolaudačného rozhodnutia.
Bývali sme necelý rok, normálne sme fungovali. Adresu som si písala susedino číslo domu, boli sme dohodnuté 😊
bývali sme tak tiež... v neskolaudovanom - asi 3 roky.
Voda, plyn. elektr. , sme mali, smeti nám brali, len daň sa vyššia platila...
Pošta chodila k mojim rodičom na starú adresu - doteraz vlastne nemáme ani schránku a vlastne ani sme nezmenili ešte adresu...
@nahila71
@matkahelka aspon ze to, ale teda, ani pošta, ani smeti? Ako to riesite?
@horalka1986 co ako riesime? nam v tom case chodila aj posta, aj smeti.
@horalka1986 smeti smw normalne nahlásili a platime s tym problem nebol a dokonca chodi nam aj posta,postarka nas uz pozna kde byvame a nosi nam tam..🙂
Ano chvilu sme tak byvali, len napriklad my sme smetiak dostali, az ked sme dom skolaudovali a dostali sme aj cislo na dom. Az potom sme si mohli objednat aj smetiak

My sme byvali rok bez kolaudacky a v poho...