Po koľkých rokoch meniť kuchynskú linku?
Alebo po koľkých sa chystáte?
2012 nemenila
nechystam sa menit, chystam sa ked dokoncime ine veci ju prerobit.. mam ju z 2015
2015 sme menili, po 12 rokoch... prva kuchyna bola take "provizorium", aby nejaka bola, hlavne, nech sa dom dokonci... druha je uz tip top, snad este vydrzi...
2010 nemenila a vyzera, ze to spolu este 10 rokov potiahneme, je fakt skvela
Po 10
v byte, kde sme bývali, je kuchyňa od 2006, ešte stále ju noví majitelia nevymenili.
Menili sme po 20 rokoch, to prežila aj sťahovanie. A teraz sme prerábali kuchyňu, tak sme kupovali novú.
Dúfam, že skôr vymeníme dom, ako kuchynskú linku 😀
ja mám od 2012 a ak nedopadne stavba nového domu, tak budúci rok mením
Po 24 rokoch.
Kuchyňa na mieru od r2007 a neplánujem meniť, za tú dobu čo tu bývame má suseda tretiu kuchyňu ale vždy kupuje najlacnejšiu linku čo nájde
2002 prvá a 2022 druhá.
Pričom prvá sa len presunula na chatu a tam slúži ďalej.
Chcela by som ju meniť výhľadovo do dvoch rokov. Teraz má 10 rokov.
My sme kúpili dom, bola tu kuchyňa cca 6 ročná, darovali sme ju a dali si urobiť novú. Teraz ju máme 5 rokov, ešte 5 s ňou potiahnem a vedela by som si už predstaviť novú.
rodicia 25 , my 15
Mám,ako
@andrejka1974
Nevidím dôvod meniť, keď jej nič nechýba...jedine úchytky som menila dva x
Mám spomienku na starú mamu, ktorá mi dala na ňu peniaze ,ako svadobný bar... Možno preto nemám chuť meniť za novú, modernejšiu... mám rustikal, takú už nekúpite 🤭v tom čase bol in
Menila som prac.dosku, lebo sa mi nepáčila tá, čo dali predchádzajúci majitelia a chcem vymeniť dvierka. V mini panelakovej kuchyni sa toho veľa nenavymysla.
Po 10 rokoch ma už nudí, vyhodiť je ju škoda, nič jej nie je, ale tak ja sa radšej predstahujem a zariadujem nanovo 😀
my po 20 ale kebyže je na mne tak máme stále tú starú, nemala chybu, bola drahá. táto dúfam že vydrží tiež tak…
20r,ale už 2 x som ju natrela ,raz na bielo a teraz na sivo
Nezmenila som, dala som prestriekat dvierka
Kuchyna je velka invedticia, to sa asi nemeni na r9ky. Skor by som menila krd bude znicena.
Mam asi 19 rocnu kuchynu. Len dvierka su opotrebovane.
Najradsej by som si nechala korpusy a len dvierka by som vymenila, no neviem najst na to firmu.
Po roku.
Naša by mala mať 9 rokov, vtedy prerábali byt predchádzajúci majitelia. Mne sa páči, aj slúži, neexist, že ju zmením, som rada, že toto nemusím riešiť 😅
ako @anjelicek26 mame 9rocnu, len aby sme sa mohli stahovat. A uz od nova mi lezie na nervy, aka je strasna. Financne mi to nevychadza, inak by uz bola vymenena.
Nasa ma 14 rokov a nechystame sa ju menit. Nevidim dovod ked je stale ako nova... A len tak z rozmaru menit linku... naco

Ešte som nemenila mám ju od roku 1997