Poraďte kávovar, ktorý dobre napení mlieko
Nie mega drahy klasicky aby dobre napenil mlieko a NEBOL na kapsuly dik
@tyrkysova_kobyla fuu neviem co je lepsie
@diaszoky Ked použijes správne mlieko, tak napení skoro každý kávovať dobre. Treba dať plnotučné mlieko.
Kávovar nemam kde mat ale milujem napenene mlieko. Zohrejem si ho vždy v hrnci na takmer bod varu a vypnem. A ručným napeňovacom napenim za pár sekúnd. Drží to veľmi dlho.
@mistymay33 a vychladene sa lepsie napeni, ako teple (izbova)
@diaszoky no pre kazdeho lepsie nieco ine 🙂 zalezi, ci sa chces s tym sama babrat, alebo len stlacit gombik 😃
Od toho sa potom samozrejme odvija aj cena
@mistymay33 ok
@tyrkysova_kobyla dik za tip
@tyrkysova_kobyla asi automat
Ja odporucam sice nie kavovar, ale indukcny napenovac z tchibo
My mame automaticky kavovar delongi magnifica capucino , zvlast nádobka na mlieko davam barista mlieko , robi paradne mlieko napenené , mam aj maly elektricky napenovač taky do ruky - figel je v tom ze mlieko musi byt vychladené a posúvať zhora dole napenovac 🙂
@diaszoky suhlasim s prispevkami nado mnou. Mlieko musi byt vychladene, plnotucne. Rucny napenovac je fajn, ale ja odporucam elektricky napenovac. Ja mam z Lidla a je perfektny. Napenuje viac druhov peny a je fakt dobry. Alebo potom automaticky kavovar s napenovacom mlieka s nadobkou na mlieko, kde ho iba nalejes a stlacis gombik a vsetko urobi za teba.

@diaszoky napenit chces automaticky, alebo sama pomocou trysky?