icon

Poraďte kávovar, ktorý dobre napení mlieko

diaszoky
28. nov 2022

Nie mega drahy klasicky aby dobre napenil mlieko a NEBOL na kapsuly dik

tyrkysova_kobyla
28. nov 2022

@diaszoky napenit chces automaticky, alebo sama pomocou trysky?

diaszoky
autor
28. nov 2022

@tyrkysova_kobyla fuu neviem co je lepsie

mistymay33
28. nov 2022

@diaszoky Ked použijes správne mlieko, tak napení skoro každý kávovať dobre. Treba dať plnotučné mlieko.

sszuzu8
28. nov 2022

Kávovar nemam kde mat ale milujem napenene mlieko. Zohrejem si ho vždy v hrnci na takmer bod varu a vypnem. A ručným napeňovacom napenim za pár sekúnd. Drží to veľmi dlho.

avanka
28. nov 2022

@diaszoky Delonghi dinamica plus, je fantastický

tyrkysova_kobyla
28. nov 2022

@mistymay33 a vychladene sa lepsie napeni, ako teple (izbova)

tyrkysova_kobyla
28. nov 2022

@diaszoky no pre kazdeho lepsie nieco ine 🙂 zalezi, ci sa chces s tym sama babrat, alebo len stlacit gombik 😃
Od toho sa potom samozrejme odvija aj cena

diaszoky
autor
28. nov 2022
diaszoky
autor
28. nov 2022

@tyrkysova_kobyla dik za tip

diaszoky
autor
28. nov 2022

@tyrkysova_kobyla asi automat

darkswan
28. nov 2022

Ja odporucam sice nie kavovar, ale indukcny napenovac z tchibo

slavkadi
28. nov 2022

@diaszoky kúp si elektrický napeňovač mlieka a budeš mať krásnu hustú mliečnu penu. My máme kávovar obyčajný pákovy, a penu si robím v napeňovači. Napr:

minesasubu
28. nov 2022

My mame automaticky kavovar delongi magnifica capucino , zvlast nádobka na mlieko davam barista mlieko , robi paradne mlieko napenené , mam aj maly elektricky napenovač taky do ruky - figel je v tom ze mlieko musi byt vychladené a posúvať zhora dole napenovac 🙂

mistymay33
28. nov 2022

@diaszoky suhlasim s prispevkami nado mnou. Mlieko musi byt vychladene, plnotucne. Rucny napenovac je fajn, ale ja odporucam elektricky napenovac. Ja mam z Lidla a je perfektny. Napenuje viac druhov peny a je fakt dobry. Alebo potom automaticky kavovar s napenovacom mlieka s nadobkou na mlieko, kde ho iba nalejes a stlacis gombik a vsetko urobi za teba.