Prečo sú LG práčky so sušičkou často predávané?
Sú také zlé? Potrebujem nejakú kúpiť no váham.
Podla fotiek by to mala byt tato na 99 percent, len ja ju mam v bielej , aj popis sedi. 10 kg pranie myslím, ze 6 sušenie, ale ty rátaj s tým, že to netreba odoberať, tam už je po zmykani ina váha. A druha vec je, že je parná, mam parne pracie programy pre alergikov na periny, detské oblečenie . Ma aj inteligentný hlasic, keď potrebuje čistenie bubna, samostatný program, čo je super
...https://www.nay.sk/lg-fcr7a06pg-parna-pracka-so...
ahoj, ja sa rozhodujem medzi dvoma : LG F2DV5S8S1 alebo LG F2DV9S8H2 ,
viem, ze som vobec nepomohla, ale ak ma niekto tieto a vyjadria svoj nazor tiez budem rada, dakujem 😉
@lakebabe ❤️
@dankabetka ahoj, mam tu prvu co si pridala. Mam uz druhy model (prvy som nechala v byte, ktory som preda) a nevidim v nej nijake nevyhody. Som
vsak sam a periem tak raz za par dni. Pre mna je to neskutocne vyhoda, ze mozem na niekolko hodin odist do prace alebo inam a nemusim sa starat o to, ze treba prelozit pradlo ako je to v pripadne dvoch samostatnych spotrebicov. V neposlednom rade to podla mojho nazoru vyzera aj krajsie.
ako co. ono to trochu zalezi od materialu.
rifle, hlavne neelasticke byvaju pokrcene, tiez bavlnene nepruzne veci. ja tma pcham vsetko, ale teda fakt jemnejsie materialy, alebo veci na ktorych mi zalezi vyberam a nesusim v susicke.
ono aj tie rifle, ci nieco ine sa daju presusit iba ciastocne, lebo najhorsi eje, ked je to presusene uplne a vtedy moze ten material zostat vlemi tvrdy a tak silnoé pokrceny, ze je problem to aj ozehlit. niekedy to nesusim teda nadoraz a este to torsku poprehadzujem na susiak.
niekedy robim tak ( v zime, cez leto susim vonku ), ze operiem viac pradla, teda viac praciek s 1/2 naplnou, co je asi 45-60min, medzitmy si to necham v kupelni v lavori a nakombinujem podobne kusy pradla do susicky. cie rifle, hrubsie nohavice a pod dam dokopy, pripadne dam dokopy veci, co potrebuju intezivnejsie susenie a naopak dam dokopy veci, ktore sa vysusia ryhclo a tie dam susit len na 1hod. ostatne dam potom napr na maximum 2,5hod.
mame znacku BOsh, neviem aky typ, ale kedze to amme uz asi 8r, tak uz nebude nas typ na trhu, skor budu mat nieco novsie.
Keď sa prádlo vyberie kým je teple, nie je pokrčené a väčšinu nežehlím. Jedine tak mužove košele do prace, ale tam je to skôr materiálom ako sušičkou
Ešte som zabudla, dá aa tam zapnúť aj taká funkcia aby ti to prádlo udržiavalo teple kým ho nevyberies aj keď je už po sušení, to som tiež párkrát skúsila a vtedy prádlo pokrčené nebolo ani keď sa vybralo neskôr.
Krči v prípade že je v nej dlhšie prádlo vysušené
Keď v nej nechám prádlo dlhšie, tak krči. Ale ja v nej zvyknem sušiť, hlavne spodné prádlo, ponožky, posteľné prádlo a uteráky. Kde mi to až tak nevadí, že je to pokrcene. Ostatne veci sušim skôr klasicky na sušiaku., teda hlavne teraz v lete keď sa mi to vonku skôr usušilo ako v sušicke. A som si všimla, že keď sušičku vypnem tak cca 15 min pred koncom, tak prádlo vôbec nie je také pokrčené ako keď to nechám dokonca.
Mám tuto LG práčku so sušičkou.
https://www.mall.sk/pracky-susicka/lg-f2dv5s8s1...

@majamat
@anjelicek26
@lakebabe
@katariiinkaa
@natal
@mistymay33
@evkaa23
@nila0622
@andulka1988 prosím krčí vám vaša práčka so sušičkou prádlo? Prosím aj link na práčku 2v1 krorú máte 🙏.