icon

Robotické vysávače a možné zamotávanie dlhých vlasov

marianarem
25. okt 2025

Ahojte,
zvažujeme kúpu robotického vysávača. Manžel je v princípe za, len vzniesol obavu, či sa dlhé vlasy nebudú beznádejne zamotávať do metličiek. Ja mám vlasy cca po pás, takže dosť dlhé. Aké s tým máte skúsenosti?

kavasmliekom
25. okt 2025

Ze aj do bežného vysávača sa zamotaju vlasy.

snowflakenel
25. okt 2025

Ved po kazdom vysavani ho treba vycistit, jasne, ze vlasy tam budu, no tieto vysavace maju jednoduchu udrzbu. My sme.3 dlhovlase, vysavac ide kazdy druhy.den.

minenkaa
25. okt 2025

@marianarem normalne som kefky očistila,aký problém

parvinka0001
25. okt 2025

Každý jeden vysávač raz za čas treba vyčistiť. Sme v byte máme 4 vysávače a každý má niečo do seba ale robotický a tyčový milujem najviac

michaela329
25. okt 2025

@marianarem že mám vlasy tiež skoro po pás a nevidím nejak rozdiel v čistení robotického a bežného vysávača 🤷 Toto Ti fakt nemusí robiť starosť.

rachel36a
25. okt 2025

@marianarem jasne ze sa zamotavaju, po každom vysavani vytiahnem...par sekundovať zalezitost

marianarem
autor
25. okt 2025
@parvinka0001

Každý jeden vysávač raz za čas treba vyčistiť. Sme v byte máme 4 vysávače a každý má niečo do seba ale robotický a tyčový milujem najviac

@kavasmliekom @snowflakenel @minenkaa @michaela329 @parvinka0001 Super ďakujem za odpovede. My na žiadnom vysavači nemáme rotujúce kefy, nanajvýš také krátke nehybne kefky a tam nie je šanca, že by sa to tam nejako kvalitne zaplietlo. Ale keď to ide ľahko očistiť, tak super.

mirage
25. okt 2025
@marianarem

@kavasmliekom @snowflakenel @minenkaa @michaela329 @parvinka0001 Super ďakujem za odpovede. My na žiadnom vysavači nemáme rotujúce kefy, nanajvýš také krátke nehybne kefky a tam nie je šanca, že by sa to tam nejako kvalitne zaplietlo. Ale keď to ide ľahko očistiť, tak super.

@marianarem tie vlasy musim z tej kefy vystrihat

marianarem
autor
25. okt 2025
@mirage

@marianarem tie vlasy musim z tej kefy vystrihat

@mirage No toho sa prave aj manzel boji. A po kazdom vysavani vystrihavas?

snowflakenel
25. okt 2025
@marianarem

@marianarem ano, normalne pekne vystrihas. Nic tazke to nie je.

mandzula
25. okt 2025

Vyberiem kefku, namotane vlasy prestrihnem, povytahujem.

michaela329
25. okt 2025
@marianarem

@marianarem kdeže po každom, tak veľmi tie vlasy nepadajú. Po pôrode mi padali hodne, vysávač išiel každý deň ako obvykle, čistila som tak dvakrát za týždeň. Normálne raz.

renatka100
25. okt 2025

@marianarem treba kupit take bez kefiek ktory iba saje. Je to dost praca ak mas s kefami, ak je tych vlasov vela.

margotka17
25. okt 2025

@marianarem veď to vyčistis, nie je to nič ťažké. Nemám síce tak dlhé vlasy, ale namotaju sa aj kratšie.

momicenko
26. okt 2025

My máme Xiaomi X20 Max, je vybavený technológiou že má v hlavnej metličke zabudované nožnice a dlhé vlasy strihá. Používame ho skoro rok a namotané vlasy mi hlásilo len raz a to na takej tej bočnej kefke čo si hrnie bordel pod seba. Minulý rok to bola vlajková loď, pár dní dozadu vyšla nová verzia s názvom Xiaomi Vacuum 5 a Vacuum 5 Pro. Oproti nášmu vedia schovať tú vrchnú vežičku (senzor) a tým sa dostať pod nižší nábytok (9,5cm)

mili1212
Autor odpoveď zmazal
anonym_dc56b9
26. okt 2025
@momicenko

My máme Xiaomi X20 Max, je vybavený technológiou že má v hlavnej metličke zabudované nožnice a dlhé vlasy strihá. Používame ho skoro rok a namotané vlasy mi hlásilo len raz a to na takej tej bočnej kefke čo si hrnie bordel pod seba. Minulý rok to bola vlajková loď, pár dní dozadu vyšla nová verzia s názvom Xiaomi Vacuum 5 a Vacuum 5 Pro. Oproti nášmu vedia schovať tú vrchnú vežičku (senzor) a tým sa dostať pod nižší nábytok (9,5cm)

@momicenko súhlasím tiež ho máme a ešte som neodstranovala namotane vlasy 🙂

zabka79
27. okt 2025

@marianarem ano budu. Obava je opravnena. Nam sa to furt kazilo pre tie vlasy.mam vlasy ako ty. A to som ho cistila stale . Po tretom pokazeni sme vysavac vyhodili . Tie vlasy zastavili rotaciu a motorcek uz nevladal. Mali sme elektrolux