Robotické vysávače a možné zamotávanie dlhých vlasov
Ahojte,
zvažujeme kúpu robotického vysávača. Manžel je v princípe za, len vzniesol obavu, či sa dlhé vlasy nebudú beznádejne zamotávať do metličiek. Ja mám vlasy cca po pás, takže dosť dlhé. Aké s tým máte skúsenosti?
Ved po kazdom vysavani ho treba vycistit, jasne, ze vlasy tam budu, no tieto vysavace maju jednoduchu udrzbu. My sme.3 dlhovlase, vysavac ide kazdy druhy.den.
@marianarem normalne som kefky očistila,aký problém
Každý jeden vysávač raz za čas treba vyčistiť. Sme v byte máme 4 vysávače a každý má niečo do seba ale robotický a tyčový milujem najviac
@marianarem že mám vlasy tiež skoro po pás a nevidím nejak rozdiel v čistení robotického a bežného vysávača 🤷 Toto Ti fakt nemusí robiť starosť.
@marianarem jasne ze sa zamotavaju, po každom vysavani vytiahnem...par sekundovať zalezitost
Každý jeden vysávač raz za čas treba vyčistiť. Sme v byte máme 4 vysávače a každý má niečo do seba ale robotický a tyčový milujem najviac
@kavasmliekom @snowflakenel @minenkaa @michaela329 @parvinka0001 Super ďakujem za odpovede. My na žiadnom vysavači nemáme rotujúce kefy, nanajvýš také krátke nehybne kefky a tam nie je šanca, že by sa to tam nejako kvalitne zaplietlo. Ale keď to ide ľahko očistiť, tak super.
@kavasmliekom @snowflakenel @minenkaa @michaela329 @parvinka0001 Super ďakujem za odpovede. My na žiadnom vysavači nemáme rotujúce kefy, nanajvýš také krátke nehybne kefky a tam nie je šanca, že by sa to tam nejako kvalitne zaplietlo. Ale keď to ide ľahko očistiť, tak super.
@marianarem tie vlasy musim z tej kefy vystrihat
@marianarem tie vlasy musim z tej kefy vystrihat
@mirage No toho sa prave aj manzel boji. A po kazdom vysavani vystrihavas?
@marianarem ano, normalne pekne vystrihas. Nic tazke to nie je.
Vyberiem kefku, namotane vlasy prestrihnem, povytahujem.
@marianarem kdeže po každom, tak veľmi tie vlasy nepadajú. Po pôrode mi padali hodne, vysávač išiel každý deň ako obvykle, čistila som tak dvakrát za týždeň. Normálne raz.
@marianarem treba kupit take bez kefiek ktory iba saje. Je to dost praca ak mas s kefami, ak je tych vlasov vela.
@marianarem veď to vyčistis, nie je to nič ťažké. Nemám síce tak dlhé vlasy, ale namotaju sa aj kratšie.
My máme Xiaomi X20 Max, je vybavený technológiou že má v hlavnej metličke zabudované nožnice a dlhé vlasy strihá. Používame ho skoro rok a namotané vlasy mi hlásilo len raz a to na takej tej bočnej kefke čo si hrnie bordel pod seba. Minulý rok to bola vlajková loď, pár dní dozadu vyšla nová verzia s názvom Xiaomi Vacuum 5 a Vacuum 5 Pro. Oproti nášmu vedia schovať tú vrchnú vežičku (senzor) a tým sa dostať pod nižší nábytok (9,5cm)
My máme Xiaomi X20 Max, je vybavený technológiou že má v hlavnej metličke zabudované nožnice a dlhé vlasy strihá. Používame ho skoro rok a namotané vlasy mi hlásilo len raz a to na takej tej bočnej kefke čo si hrnie bordel pod seba. Minulý rok to bola vlajková loď, pár dní dozadu vyšla nová verzia s názvom Xiaomi Vacuum 5 a Vacuum 5 Pro. Oproti nášmu vedia schovať tú vrchnú vežičku (senzor) a tým sa dostať pod nižší nábytok (9,5cm)
@momicenko súhlasím tiež ho máme a ešte som neodstranovala namotane vlasy 🙂
@marianarem ano budu. Obava je opravnena. Nam sa to furt kazilo pre tie vlasy.mam vlasy ako ty. A to som ho cistila stale . Po tretom pokazeni sme vysavac vyhodili . Tie vlasy zastavili rotaciu a motorcek uz nevladal. Mali sme elektrolux

Ze aj do bežného vysávača sa zamotaju vlasy.