icon

S akou práčkou ste spokojné?

weron13
24. aug 2021

Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem

alenka551
22. apr 2022

@zuzzuzi909 moze byt, ze nie na celu ponuku, to by sa im asi nevyplatilo. mozno ze na nejaku znacku z tych, co predavaju, alebo napriklad, ze na chladnicky iba alebo iba na pracky. neviem, to len tak tipujem, ako by to mohlo byt.

zuzzuzi909
25. apr 2022

@alenka551 neviem nemam v tom nejaky speci prehlad, najma nie, ked momentalne nekupujeme, tak to nemam predstavu, ale teda podla mna oplati sa obcas pozriet napriklad letak a taketo veci, ze ci nahodou sa nieco neoplati 😉

rucka77
26. apr 2022

na tú našu sme tiež takto natrafili aj na práčku aj na sušičku 🙂

tumira
26. apr 2022

@rucka77 ale ved to je super, lebo takto vies usetrit nemale peniaze, viem o tom svoje, nam sa tiez vacsinu podarilo takto kupit a teda ja som z toho happy, lebo co nam potom peniaze zostali, tak sme ich mohli zase do niecoho ineho dat 🙏

jana19877
27. apr 2022

Tak keď dlhšie človek niečo hľadá a vie, že ho bude čakať takýto nákup, tak to je podľa mňa normálne, že dopredu si nejakú dobu sleduje, kde čo majú za aké ceny. Inak ono aj medzi tými predajňami vie byť pekný rozdiel v cenách. Akože na presne tie isté spotrebiče teraz myslím.

rucka77
28. apr 2022

@tumira veď presne, človek sa teší z každého ušetreného eura 🙂

tumira
28. apr 2022

@rucka77 to ano, lebo sak teraz clovek je rad, ze ma pracu a ked vidim aj potraviny ako idu hore aj vsetko, tak som rada, ked nieco taketo kupujeme, ze elektroniku tak ma tesi, ze byvaju nejake tie ponuky, ze vieme coto usetrit.

win_gi
29. apr 2022

@tumira ani nehovor, to keď mám ísť do obchodu na nejaký väčší nákup, tak len lustrujem letáky, kde čo majú v akcii, aby som vedela, kde sa mi lepšie oplatí ísť nakúpiť.

rucka77
29. apr 2022

@tumira ono bývajú často aj kadejaké akcie, že keď donesieš starý spotrebič, tak ti nejakú protihodnotu odrátajú, alebo keď nakúpiš za nejakú sumu, tak isté percento ti vedia odrátať. čiže keď už vieš, že budeš niečo takéto potrebovať kupovať, tak je lepšie aj dlhšie sledovať ponuky.

llucciaa
18. máj 2022

@win_gi no a zlé je na tom to, že asi ani nemôžeme nejako očakávať v blízkej dobe, že sa to nejako zmení, zlepší, že ceny budú nižšie, ja tiež keď niečo, aj teraz chceme kupovať odšťavovač nový, lebo starý už vypovedal a teda máme radi ovocné šťavy, tak budem pozerať najskôr letáky, akcie, kde čo majú, kde sa to ako vyplatí

dom_evi
19. máj 2022

@llucciaa no to podla mna nie, vsak ono tie ceny rastu pri vsetkom, pri potravinach, pri stavebnych materialoch, benzin nafta to je tiez take kadejake. a pri tomto to asi nebude nebude inak. ten odstavovac, to chces taky, ze hocijake ovocie, zeleninu, bylinky tam podavas a bude odstavovat? potom je rozdiel v tom, ze ci snekovy alebo nejaky iny. citala som nejake porovnanie, ze ktory dokaze toho viacej odstavit a tym padom aj menej toho odpadu vytvorit, ale just si nespomeniem, skusim to pohladat volakde.

alenka551
20. máj 2022

@dom_evi to co vyjde z toho odstavovaca, akoze ten odpad, tak to sa da este nejak vyuzit? ci to uz len supnut do kompostu?

vierka_z
23. máj 2022

@alenka551 to uz podla mna nebude na nic dobre, lebo vsak vsetky tie vitaminy a toto ti ostatne v tej stave, nie? ze hento je uz ozaj len taky odpadik z toho. mozno nejak do kolaca, do cesta, ze pre chut trochu, ale inak mi nenapada nic asi.

eliskadad1
23. máj 2022

@dom_evi tak ceny sa menia rapídne rýchlo, ja tiež teraz proste keď idem niečo kupovať, tak pozerám, kde aké akcie, len aby sme proste čoto ušetrili, teraz som objednávala kanvicu pre svokru na meniny akurát minulý týždeň a v Planeu majú výpredaj, jak začal hokej, takže ešte aj v super cene som ju vychytala 😀

llucciaa
24. máj 2022

@dom_evi to viem, že je rozdiel v tých typoch, ale neviem napríklad, že aký ten príkon pozerať, že čím väčší tým lepší alebo ako to je, aby bol dobrý, chcela by som proste aby aj zeleninu aj ovocie bez problémov odšťavil, aby sa s tým netrápil 😀

dom_evi
24. máj 2022

@eliskadad1 akoze kvoli hokeju maju vypredaj? :D
@llucciaa no snekovy by mal byt ten lepsi, tie inaksie su napriklad centrifugove a tie nicia kvalitu stavy, zbytocne ju oberaju o vitaminy a enzymi.

fabrika
25. máj 2022

@dom_evi to ich mas tolko poskusanych, ked sa v tom tak vyznas? lebo to ani neviem, ze su taketo nejake druhy tych odstavovacov.

eliskadad1
26. máj 2022

@dom_evi áno, áno, oni to tak mávajú, že proste keď je niečo takéto alebo aj keď je sviatok tak majú niekoľko percent z nákupu dolu, nie je na škodu to využiť 😀

llucciaa
26. máj 2022

@dom_evi podľa toho, čo píšeš to vyzerá, že sa vyznáš, my máme odšťavovač, taký veľký, to je na nič, keď ho mám umývať, strašne hučí a teda aký to je typ to neviem, ale šťavy sme si robili, len proste teraz by som už chcela niečo, čo ma nebude trápiť tak, že nebudem mať problém to umyť, nebude z toho veľký hluk a proste aby to bolo praktické ho používať, nemohli by ste mi nejaké presne tipy dať??

dom_evi
26. máj 2022

Ale to vobec nie, to ja mam skor tolko toho poprecitovaneho, doma nemam ziaden :D Co mi teraz pride aj dost vtipne, lebo asi som znele tak, ze pomaly kazdy som uz skusala.

llucciaa
26. máj 2022

@dom_evi tak vyznelo to tak, že niekoľko si ich už vymenila, poskúšala, ale veď to nevadí, ja som rada a vďačná za každú radu 🙂

dom_evi
26. máj 2022

@llucciaa no teoriu mam zmaknutu, ale to je tak zatial vsetko. Planujem nejaky kupovat, ak sa podari tak teraz teraz niekedy cez leto by som to rada stihla, ale tak zase nie je to najlacnejsia zalezitost, vies ako.

hrehusa
27. máj 2022

@dom_evi podľa mňa čím skôr tým lepšie, keď už si rozhodnutá. lebo teraz je také obdobie, kedy bude všetko rásť a dozrievať, tak aby si využila také čerstvé to ovocie a teda aj zeleninu možno, neviem, že z čoho všetkého potom plánuješ robiť šťavy.

zuzzuzi909
31. máj 2022

@dom_evi to je fakt, to ked chces tak teraz je na to idealny cas, najma ked si vezmem, ze teraz uz aj jahody, ceresne pomaly, potom maliny, ribezle a teda najvyssi cas aby si si zaobstarala a mohla to potom aj vyskusat. My sme pred rokom nejako na jar kupovali novy aj ked akoze som bola taka neista ci sa mi bude chciet stavy robit, ale pre mna je to dobry akoby taky nakopavac rano 😉

dom_evi
31. máj 2022

@hrehusa najradsej zo vsetkeho by som, len nie kazdy odstavovac vie vsetko uplne dobre odstavit.
@zuzzuzi909 vy ste aky kupovali? Od akej znacky? By som si pozrela, ze co maju v ponuke.

tumira
1. jún 2022

@dom_evi no nie vsetky dokazu napriklad stopkovy zeler, viem, ze to svagrina spominala, ze ta mala s tym problem alebo spenat, ze to treba podla toho aj vyberat, co v nom chces robit 🙂

nadejna7
2. jún 2022

dievcata a to to, co ste kam az zabocili od temy s prackou? 😂

flofli
6. jún 2022

@nadejna7 úplne normálna vec, debata sa rýchlo zvrtne, čo ti poviem. potom nájdeš aspoň viacej info a ani nevieš ako :D

zuzzuzi909
8. jún 2022

@dom_evi kupovali sme zn. Philco. Skus pozriet, maju toho viacej, mozem ti kuk aj presny typ, aby som ti poslala, ale tak tebe mozno bude nejaky iny sediet, s inymi parametrami.
Niektore tie odstavovace maju problem, to je fakt, ze proste nedostanes z toho tu stavu akoby si chcela. Ale ja tento problem nastastie nemam.

dom_evi
10. jún 2022

@tumira ked to tazko takto dopredu povedat, ze co presne tam budem davat. Preto je podla mna najlepsie take nieco univerzalne pozerat.
@zuzzuzi909 dakujem za tip, pozriem urcite. jasne, ak sa ti da, tak mi mozes presne napisat, ze ktory mas ty doma.