S akou práčkou ste spokojné?
Ahojte prosím poraďte mi pri výbere novej pračky🙏 Chcela by som spredu plnenú a nech je na 9 kg prádla na internete je ich veľa a mám dilemu😅Uvažujem aj nad parnou. Môžte mi poradiť konkrétnu značku a aj typ s akou ste spokojne? Ďakujem
@alenka551 neviem nemam v tom nejaky speci prehlad, najma nie, ked momentalne nekupujeme, tak to nemam predstavu, ale teda podla mna oplati sa obcas pozriet napriklad letak a taketo veci, ze ci nahodou sa nieco neoplati 😉
na tú našu sme tiež takto natrafili aj na práčku aj na sušičku 🙂
Tak keď dlhšie človek niečo hľadá a vie, že ho bude čakať takýto nákup, tak to je podľa mňa normálne, že dopredu si nejakú dobu sleduje, kde čo majú za aké ceny. Inak ono aj medzi tými predajňami vie byť pekný rozdiel v cenách. Akože na presne tie isté spotrebiče teraz myslím.
@tumira ono bývajú často aj kadejaké akcie, že keď donesieš starý spotrebič, tak ti nejakú protihodnotu odrátajú, alebo keď nakúpiš za nejakú sumu, tak isté percento ti vedia odrátať. čiže keď už vieš, že budeš niečo takéto potrebovať kupovať, tak je lepšie aj dlhšie sledovať ponuky.
@win_gi no a zlé je na tom to, že asi ani nemôžeme nejako očakávať v blízkej dobe, že sa to nejako zmení, zlepší, že ceny budú nižšie, ja tiež keď niečo, aj teraz chceme kupovať odšťavovač nový, lebo starý už vypovedal a teda máme radi ovocné šťavy, tak budem pozerať najskôr letáky, akcie, kde čo majú, kde sa to ako vyplatí
@llucciaa no to podla mna nie, vsak ono tie ceny rastu pri vsetkom, pri potravinach, pri stavebnych materialoch, benzin nafta to je tiez take kadejake. a pri tomto to asi nebude nebude inak. ten odstavovac, to chces taky, ze hocijake ovocie, zeleninu, bylinky tam podavas a bude odstavovat? potom je rozdiel v tom, ze ci snekovy alebo nejaky iny. citala som nejake porovnanie, ze ktory dokaze toho viacej odstavit a tym padom aj menej toho odpadu vytvorit, ale just si nespomeniem, skusim to pohladat volakde.
@dom_evi tak ceny sa menia rapídne rýchlo, ja tiež teraz proste keď idem niečo kupovať, tak pozerám, kde aké akcie, len aby sme proste čoto ušetrili, teraz som objednávala kanvicu pre svokru na meniny akurát minulý týždeň a v Planeu majú výpredaj, jak začal hokej, takže ešte aj v super cene som ju vychytala 😀
@eliskadad1 akoze kvoli hokeju maju vypredaj? :D
@llucciaa no snekovy by mal byt ten lepsi, tie inaksie su napriklad centrifugove a tie nicia kvalitu stavy, zbytocne ju oberaju o vitaminy a enzymi.
@dom_evi áno, áno, oni to tak mávajú, že proste keď je niečo takéto alebo aj keď je sviatok tak majú niekoľko percent z nákupu dolu, nie je na škodu to využiť 😀
@dom_evi podľa toho, čo píšeš to vyzerá, že sa vyznáš, my máme odšťavovač, taký veľký, to je na nič, keď ho mám umývať, strašne hučí a teda aký to je typ to neviem, ale šťavy sme si robili, len proste teraz by som už chcela niečo, čo ma nebude trápiť tak, že nebudem mať problém to umyť, nebude z toho veľký hluk a proste aby to bolo praktické ho používať, nemohli by ste mi nejaké presne tipy dať??
Ale to vobec nie, to ja mam skor tolko toho poprecitovaneho, doma nemam ziaden :D Co mi teraz pride aj dost vtipne, lebo asi som znele tak, ze pomaly kazdy som uz skusala.
@dom_evi to je fakt, to ked chces tak teraz je na to idealny cas, najma ked si vezmem, ze teraz uz aj jahody, ceresne pomaly, potom maliny, ribezle a teda najvyssi cas aby si si zaobstarala a mohla to potom aj vyskusat. My sme pred rokom nejako na jar kupovali novy aj ked akoze som bola taka neista ci sa mi bude chciet stavy robit, ale pre mna je to dobry akoby taky nakopavac rano 😉
@hrehusa najradsej zo vsetkeho by som, len nie kazdy odstavovac vie vsetko uplne dobre odstavit.
@zuzzuzi909 vy ste aky kupovali? Od akej znacky? By som si pozrela, ze co maju v ponuke.
dievcata a to to, co ste kam az zabocili od temy s prackou? 😂
@dom_evi kupovali sme zn. Philco. Skus pozriet, maju toho viacej, mozem ti kuk aj presny typ, aby som ti poslala, ale tak tebe mozno bude nejaky iny sediet, s inymi parametrami.
Niektore tie odstavovace maju problem, to je fakt, ze proste nedostanes z toho tu stavu akoby si chcela. Ale ja tento problem nastastie nemam.
@tumira ked to tazko takto dopredu povedat, ze co presne tam budem davat. Preto je podla mna najlepsie take nieco univerzalne pozerat.
@zuzzuzi909 dakujem za tip, pozriem urcite. jasne, ak sa ti da, tak mi mozes presne napisat, ze ktory mas ty doma.

@zuzzuzi909 moze byt, ze nie na celu ponuku, to by sa im asi nevyplatilo. mozno ze na nejaku znacku z tych, co predavaju, alebo napriklad, ze na chladnicky iba alebo iba na pracky. neviem, to len tak tipujem, ako by to mohlo byt.