S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?
Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂
@moncurienula Áno, to tak býva a tie ceny sa väčšinou odvíjajú od ceny spotrebiča, ktorý kupuješ 🙂
@simca_13 nie aj podla rokov, na kolko to chces predlzit?
Spokojný som len s takou značkou, ktorú som zatiaľ nemal 😉 Lebo na každom našom funkčnom aj pokazenom spotrebiči viem vymenovať rôzne nedostatky.
@moncurienula jasne! Aj každý spotrebič to ma ináč. Aj keď sú obe práčky cca akoby rovnaký spotrebič, nebudú to mat rovnaké.
@moncurienula tak samozrejme, ze aj to na aku dobu, ale je rozdiel ked si das predlzenu zaruku napriklad na telefon a ine ked na pracku, tak na tri roky tam bude proste ina cena, lebo to zalezi od ceny tej veci, to aj ja som uz na to prisla 🙂
cena tej zaruky ide ruka v ruke hodnotou povedzme poistenej veci a potom sa tam prepocitavaju aj roky, cim dlhsie, tak si priplatis viac, ale zas nemusis mat na dlhsie obdobie strach, ak by sa nieo stalo
uz ked tu tak vravite o tych zarukach... moze sa stat ze v jednom elektre bude stat zaruka napriklad menej ako v nejakom inom?
tak to ani nehovorte. co by som ja dala za to, ak by mi aj s takymito vecami vedel trocha obcas pomoct. ja by som napriklad uvitala ovladanie len pomocou jedneho koliecka. tam by nemal co pokazit 🙂
vidis ked o tom tak hovoris, vyuzivas len predvolene programy, ked si sama nadstavi aj teplotu aj cas alebo si to zvyknes nejak sama podla seba kombinovat tie programy?
co poviete na ovladanie jednym kolieskom? je to prakticke? a zaujimalo by ma napriklad niektore pracky maju zabudovane aj davkovace avivaze a prasku, ci sa nieco take oplati
@bogierka tak pre mna je to zbytocne, teda nepotrebujem take akoby funkcie, ale kazda to mame inak, ak nieco take chces tak pozeraj sa po takych, u nas napriklad, ked periem, tak vo velkom cierne, cize na cierne mam aj zvlast program, aj na biele, aj na farebne, mame od znacky Philco 🙂

@sono2 ale malo by to byt rozdelene podla toho, ze na ako dlho si chces tu zaruku predlzit, nie? aspon my sme to tak mali este davno davno, ked sme kupovali televizor. odvtedy uz ale mame dalsi, takze to musi byt ozaj uz dost rokov dozadu 😀