icon

S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?

dada011
11. feb 2023

Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂

moncurienula
17. aug 2023

@sono2 ale malo by to byt rozdelene podla toho, ze na ako dlho si chces tu zaruku predlzit, nie? aspon my sme to tak mali este davno davno, ked sme kupovali televizor. odvtedy uz ale mame dalsi, takze to musi byt ozaj uz dost rokov dozadu 😀

simca_13
17. aug 2023

@lutomm Záleží ako ktorý obchod, niekde si priplácaš, niekde majú akcie, že máš rok zdarma a takéto. Teraz Planeo to má, že máš trojročnú záruku, do 10.9. to platí, čo som teraz pozerala a podľa mňa to sa vyplatí, keď si to nemusíš ešte aj platiť.

simca_13
17. aug 2023

@moncurienula Áno, to tak býva a tie ceny sa väčšinou odvíjajú od ceny spotrebiča, ktorý kupuješ 🙂

moncurienula
17. aug 2023

@simca_13 nie aj podla rokov, na kolko to chces predlzit?

hefo
17. aug 2023

Spokojný som len s takou značkou, ktorú som zatiaľ nemal 😉 Lebo na každom našom funkčnom aj pokazenom spotrebiči viem vymenovať rôzne nedostatky.

sono2
17. aug 2023

@moncurienula jasne! Aj každý spotrebič to ma ináč. Aj keď sú obe práčky cca akoby rovnaký spotrebič, nebudú to mat rovnaké.

tapala
21. aug 2023

@hefo tak ale v kazdom sa asi nieco najde no pri niektorych az po nejakom case. kazda znacka sa moze venovat a prikladat doraz na nieco ine, teda aspon ja mam o tom aspon taku predstavu

laladua
22. aug 2023

@moncurienula tak samozrejme, ze aj to na aku dobu, ale je rozdiel ked si das predlzenu zaruku napriklad na telefon a ine ked na pracku, tak na tri roky tam bude proste ina cena, lebo to zalezi od ceny tej veci, to aj ja som uz na to prisla 🙂

alenka551
22. aug 2023

cena tej zaruky ide ruka v ruke hodnotou povedzme poistenej veci a potom sa tam prepocitavaju aj roky, cim dlhsie, tak si priplatis viac, ale zas nemusis mat na dlhsie obdobie strach, ak by sa nieo stalo

darinagod
23. aug 2023

uz ked tu tak vravite o tych zarukach... moze sa stat ze v jednom elektre bude stat zaruka napriklad menej ako v nejakom inom?

filory
30. aug 2023

@darinagod heh ako nad tým som sa nejak nezamýšľala. Ono skôr záleží cez aké spoločnosti podľa mňa tie záruky ponúkajú. No cena za samotný spotrebič sa môže líšiť

tiezjedna
30. aug 2023

@dada011 mám Siemens už 10 rokov a spokojnosť najväčšia 👍

fatima99
1. sep 2023

@darinagod moze, kazdy obchod to ma inak nastavene, maju aj rozne ceny veci, elektroniky a to iste plati aj pri cenach zaruk. podla mna na tom nic nie je 🙂

fatima99
1. sep 2023

@tiezjedna ja zase mam dobru skusenost s Philco, to je znacka, ktora je spolahliva a za dobre ceny, aspon teda mne vyhovuje 🙂
uz roky mi sluzia vsetky spotrebice a dufam, ze este dlho aj budu 🙂

jana19877
5. sep 2023

@fatima99 máš z tej značky viac spotrebičov? my sme boli minule v planeu a tiež sme pozerali umývačky a mali tam tiež philco a tá sa mi veru pozdávala. umyje všetko poriadne tak ako má?

emmusska
13. sep 2023

@jana19877 tak toto co si sa opytala zalezi od mnohych faktorov, aj to na aky program umyvacku spustis a aj v akom stave das riady do nej, pretoze su ludia, ktori davaju aj so zaschnutymi zvyskami a to nie je pre umyvacku ziadna vyhra.

llucciaa
18. sep 2023

@emmusska súhlasím, ja napríklad na rýchly program, čo mám tak dávam len také veci, čo viem, že sú schopné sa umyť a to väčšinou tak poháre, šálky a takéto, čo nie sú nejako znečistené, lebo to je aj na nižšej teplote, aj krátko ten program trvá.

simca_13
19. sep 2023

@jana19877 Je to dobrá značka, je na trhu už nejaký ten čas, takže myslím, že pri nej neurobíš krok vedľa. A mne sa pri tom páči napríklad aj to, že táto značka má jednoduché ovládanie, že to nie je nejako komplikované zbytočne 😉

jana19877
19. sep 2023

@simca_13 noo veď to sme aj pozerali, že to by vedel aj manžel ovládať, ak by bolo treba a samozrejme aj cena nás zaujala, keďže nebola vôbec prestrelená, či ako by som to povedala

tumira
26. sep 2023

@jana19877 no tak vela to pomoze, ulahci, ked aj muz dokaze pustit, pomoct nieco v domacnosti, lebo u nas sa tiez drahy vyhovaral, ze on nevie nieco pustit, ze nevie ako sa to robi a preto pri vybere uz dbam aj na totok, uz mas teda konkretny typ vybrany?

tapala
26. sep 2023

tak to ani nehovorte. co by som ja dala za to, ak by mi aj s takymito vecami vedel trocha obcas pomoct. ja by som napriklad uvitala ovladanie len pomocou jedneho koliecka. tam by nemal co pokazit 🙂

laladua
27. sep 2023

@tapala ale ved tak aj pozeraj, ono to je jednoduche, dnes uz pracky aj susicky maju take easy ovladanie. Pretoze maju rozne programy uz prednastavene. Cize tam nema co pokazit. Hlavne pri prani aby odhadol teplotu a mas vybavene.

tapala
27. sep 2023

vidis ked o tom tak hovoris, vyuzivas len predvolene programy, ked si sama nadstavi aj teplotu aj cas alebo si to zvyknes nejak sama podla seba kombinovat tie programy?

denisah6
Autor odpoveď zmazal
fabrika
29. sep 2023

@tapala vie co ja napriklad nie. mam to uz tak nejak odskusane, ze programy, ktore ma prednadstavene uz nejak zbytocne nekombinujem

bogierka
3. okt 2023

co poviete na ovladanie jednym kolieskom? je to prakticke? a zaujimalo by ma napriklad niektore pracky maju zabudovane aj davkovace avivaze a prasku, ci sa nieco take oplati

alenka551
5. okt 2023

@bogierka vsetko je to podla mna o zvyku. vies co pozerala som to davkovanie, ale ako mne napriklad az take technologie nechybaju

sandokanka36
6. okt 2023

@bogierka tak pre mna je to zbytocne, teda nepotrebujem take akoby funkcie, ale kazda to mame inak, ak nieco take chces tak pozeraj sa po takych, u nas napriklad, ked periem, tak vo velkom cierne, cize na cierne mam aj zvlast program, aj na biele, aj na farebne, mame od znacky Philco 🙂

slniecko5
6. okt 2023

@bogierka nedávno tu písala jedna mamička, že práve kvôli tomu akože smart systému davkovania po roku trápenia idú Samsung práčku vymeniť, že to vôbec dobre nedavkuje. Nešla by som do toho.

bogierka
6. okt 2023

@slniecko5 ahaaaa. hmm a clovek si mysli, ze si tym prave co to ulahci a nakoniec su z toho len same problemy