S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?
Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂
@llucciaa a k comu je to akoze dobre, vacsine tych ludi je to aj tak jedno si myslim, kto ma doma aky mixer alebo chladnicku. kupim si take nieco, aby to mne vyhovovalo a vedela som vyuzit na to, co potrebujem. ono ked aj maju spotrebice nejake funkcie, ktore viem, ze nevyuzijem, tak silou mocou netrvam na tom, ze ho potrebujem.
och no takych je, ale myslim, ze clovek hlada riesenie take, aby to bolo v rovnovahe. to, ze je nieco zdrave absolutne neznamena, ze to bude dobre. moja kamoska si kupovala miele, co je teda drahota a mala s nou len panty nakoniec
aa tak to by som zas tak nepovedala, proste by sa mali nejak dvaja dohodnut. ako ine by bolo ak by si nieco platila sama, no to je na inu temu. ak si presvedcena o opaku, tak ved sikovne sme dost, musis dat dokopy co najviac argumentov za
@lutomm tak pre mna su dolezite ine veci ako toto co pises, mne ide hlavne o to aby mi spotrebice dobre a hlavne dlho sluzili to je pre mna zaklad!
@dada011 jednoznačne najkvalitnejšie spotrebiče v pomere k cene sú Bosch a Siemens. Špeciálne umývačky sú najlepšie v Európe. Majú aj verzie s vysúšaním riadu pomocou Zeilitu a vyhrievanie telesá odolné voči kakcifikácii inštalované priamo v telese čerpadla. Bosch pračky sú najtichšie ale treba kúpiť verziu s uzavretým dnom. Tie sú najtichšie. Akurát dizajn nie je nič moc furt taký nemecký klasický. Bubon pračky je ale najhlbší na trhu a teda skutočne sa do neho vmestí tolko pradla koľko deklarujú. Samsung ma plytký bubon a keď aj do neho vložíte 8kg pradla ak sa nebude pravaľovať tak sa nevyperie. Čo som ale vitálnu všetkých spotrebičov zlyháva najčastejšie elektronika životnosť kondenzátorov a iných prvkov hardvéru je limitovaná.
Niektore znacky maju napriklad specialne zaruky co sa tyka motorov a kondenzatorov. Ono je to aj tak tak, ze mnoho ludi napriklad pri kupe vacsich spotrebicov volia aj moznost predlzenej zaruky
@slovakboy len zase tam sa uz potom bavime aj o inych cenach, co sa tyka spotrebicov. Takze to tiez je nutne si uvedomit kolko je clovek ochotny investovat, dat do tychto veci. Lebo kazdy mame nejake tie svoje hranice. Ja mam vela spotrebicov doma Philco a za mna je to dobra znacka. Ako kvalitou, tak aj cenami.
hej hej ja som skor myslela take tie vacsie, ktore idu tak povediac non stop
@flofli len toto bohuzial nevies, ked kupujes, ze co ake bude, ja napriklad som aj voci novym znackam taka skepticka, proste uz mam nejake tie skusenosti s niektorymi znackami a drzim sa toho, co sa mi osvedcilo a co mi proste sedi. Ty si si kupovala vsetky spotrebice do domacnosti naraz?
kazda znacka ma v ponuke aj prijatelnejsie aj drahsie kusky, tak je to normalne. je fajn si pri takychto spotrebicocho dat aj tu predlzenu zaruku, ak je v ponuke, predsa len sa pouzivaju alebo proste idu denno denne
Whirpool a gorenje.
A prekvapivo aj tolkokrat ofrflana Beko pracka uz frci 8 rok denne bez jedinej poruchy.
@saxana000 ked ono zalezi aj od daneho typu, nie je to len o znacke, ja napriklad mam vela spotrebicov Philco a nemenila by som, dobre mi sluzia uz dlho a dufam, ze este aj budu 🙂
@alenka551 predlzena zaruka pri takychto vacsich spotrebicoch je velmi dobre riesenie. To aj my hned davame ked cosi drahsie a vacsie kupujeme, ked sa nieco stane aby som mala istotu, ze sa to bude dat riesit. Lebo uz niekolkokrat sa mi stalo, ze mi nejake veci po dvoch rokoch vypovedali a pri spotrebicoch to riskovat nechcem.
Tak, podľa peňaženky. Ja kupujem aeg ale vyššiu radu. Cca práčka 1200 to už máš na úrovni Miele
Ale kľudne aj Whirlpool ale drahšie. Chladnička
Liebherr ale kľudne aj vyššie spomínané značky
Bosch ani Siemens nie, je to rovnaká značka
Samsung nepoznám. Iné by som ani nepozrela. Kupujem od určitej cenovej hranice a tam sa nedostane toľko značiek.
Neklamem, ale mne sa spotrebiče ešte nepokazili mam byt 11 rokov taktiež mama práčku vyše 20 rokov moja stará práčka vymenila už moc ďalšieho majiteľa a musela preč z bytu sa sťahoval ale stále fungovala, mala Cca 15 rokov.

@rhodesian to podla mna je aj o tom, ze niektori ludia si proste tie znackove veci kupuju, aby sa ukazali pred inymi. ze to nie je ani o tom, ze by to vyslovene potrebovali, ale nech ukazu, ze maju.