icon

S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?

dada011
11. feb 2023

Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂

slniecko5
6. okt 2023

@bogierka ono tie smart systémy sa postupne zdokonaľujú, o pár rokov to asi bude funkčnejsie, ale momentálne jw to skôr na príťaž

emmusska
9. okt 2023

Tak nemusi to byt zrovna na pritaz, ale kazdej nam ine vyhovuje. Si vezmi, ze aj napriklad odlozeny start, ze iste obdobie to bolo take, ze naco to je, ako to bude clovek vyuzivat a neviem co vsetko a teraz uz je to bezna vec a samozrejmost, aspon teda podla mna.

bogierka
9. okt 2023

tak mne by sa ako nejake tie inovacie pacili, len aby samozrejme aj fungovali, kedze kazda taketo vychytavka spravi podla mna na cene dost. a clovek si tazko chce priplatit za nieco, co bud nebude vyuzivat, alebo to proste nefunguje

simca_13
11. okt 2023

@bogierka To záleží od značky, napríklad Philco má dobré ceny, aj keď je model nejaký prepracovanejší, že s viacerými nejakými funkciami. A sú zase značky, ktoré si podľa mňa za bežné vybavenie spotrebiča pýtajú nehorázne peniaze.

hrehusa
16. okt 2023

@simca_13 hej to mas pravdu, som si uz davnejsie vsimla aj v diskusiach aj pri recenziach co sa popisalo, ze znacka proste nie je vsetko. ono ten pomer vykon cena a funkcie je u mna na prvo mieste, znacku nejak extra neriesim. aj by si to riesila napriklad tak, ze ked mas od tejto znacky nieco, s cim si spokojna, tak dalsi spotrebic by si tak nejak podvedome pozerala tiez od nich alebo zase isla pri tom vybere ako keby od zaciatku. vies ako to myslim :D

tumira
16. okt 2023

@hrehusa ani ja som znacku neriesila, ale poviem ti, ze po niekolkych skusenostiach co som mala s niektorymi znackami, tak som si uz urobila nejaku tu predstavu, co chcem kupit, co sa oplati a co nie 🙂

hrehusa
17. okt 2023

@tumira ktore su napriklad teda tie, ktore sa neoplatia? nechcem akoze niekomu skodit, ze sa to tu spomenie, ale tak aby som vedela, coho sa vyvarovat.

laladua
17. okt 2023

@hrehusa tak mnohe zname znacky su akoze vacsinou len o tom, ze si platis za znacku, ze to nehovori vobec nic o kvalite. Ale tak to si kazdy sam musi zvazit, co sa pozdava, do coho sa investovat oplati a do coho nie. Ja napriklad poslednu dobu mam vo zvyku osobne ist pozerat, ked daco chceme kupovat, nech vidim ake je ovladanie spotrebica, ako vyzera a pod.

rucka77
18. okt 2023

@laladua ja zase ako co. napriklad fen som si minule objednavala, lebo tak ake funkcie tam uz len mozu byt. ale uz trebars pracku alebo umyvacku, to by som rozhodne bez toho, aby som isla osobne pozriet, nekupila.

vetva99
19. okt 2023

@rucka77 len zase ked si to objednas z netu, tak nemusis riesit dopravu 😀

sanssa
24. okt 2023

@vetva99 tak dopravu az domov si vies vyriesit aj na predajni, aspon v Planeu sme to my tak vybavovali a nebol s tym problem 🙂

vetva99
24. okt 2023

@sanssa a bola ta doprava drahsia napriklad ako keby ste si ju objednali cez internet?

bogierka
25. okt 2023

a tak to by sa nemalo stat, to si myslim, ze by mali mat nadstavene rovnako, ba od niektorych sum byva doprava aj zadarmo

filory
26. okt 2023

@bogierka Aj to, no niekedy ti vedia vziať aj starý spotrebič v rámci ako takej recyklácie. To tiež nemusí byť na škodu

simca_13
6. nov 2023

@vetva99 To by nemalo byť drahšie, prečo aj, aj starý spotrebič akože odvoz to si vieš vybaviť aj na predajniach aj online, na eshope, to tiež nie je absolútne problém, čo viem. Viackrát sme už tak nakupovali.
Akurát teda ja sa snažím sledovať ponuky aktuálne, že čo a ako oplatí 🙂

vetva99
6. nov 2023

@simca_13 myslis tak, ze ste dali odvazat stary spotrebic? no dobre a to sa potom plati zvlast, ci sa to pripocita k nakupu a zaplatim to naraz?

win_gi
7. nov 2023

Baby poraďte. Chcem kúpiť šľahač, taký úplne obyčajný, čo sa zoberie do ruky, nastoknú sa tie dve metličky a ide sa. Koľko taký dobrý stojí? Aby som zbytočne niečo drahé nekupovala, ale zase aby zvládol vymiešať cesto na koláč.

llucciaa
9. nov 2023

@win_gi prečo taký klasický chceš?? Nechceš radšej normálne robot?? Veď to budeš mať vystarané, viacej spotrebičov v jednom a už sú aj cenovo dostupné 🙂

llucciaa
9. nov 2023

@win_gi tento mám ja, som si ho ako darček vybrala pod stromček, včera mi akurát prišiel, len s mužom sa nevieme zhodnúť na tom, či mi ho dá až na Vianoce alebo či už teraz ho môžem používať 😀 Zato sú ešte nálepky na ňom 😀 A má brutál vybavenie 🙂

vetva99
10. nov 2023

@llucciaa Ked prisiel uz teraz, tak to je znamenie, aby si ho pouzivala :D Vsak to je uplne idealny cas takto pred Vianocami, aspon ho vyuzijes pri vypekani. To je taky, ze aj kysnute dokaze vymiesat?

vierka_z
13. nov 2023

@llucciaa Nooo ten vyzera fajn. Aj v inych farbach sa da vybrat? Ci len tuto jednu maju?

tumira
14. nov 2023

@vetva99 tiez si myslim, ja tiez velakrat takto darceky mam doma uz vopred a teda no neviem si predstavit, ze takyto by som nechala len tak lezat v krabici do Vianoc, sak by som sa zblaznila 😂

bibiana177
15. nov 2023

mne sa vzdy pacia tie misky, co su k tym robotom. tie su take velke a prakticke 😍

laladua
16. nov 2023

@bibiana177 hlavne je dobre, ked maju aj takto ucho. Lebo mala som jeden robot, ktory nemal a to nebolo vobec prakticke. Takto aj ked je viacej cesta, ze je tazsie, tak nie je ziadny problem vybrat, vyliat na plech.

rucka77
20. nov 2023

@laladua Ony majú aj taký ten sosáčik, alebo ako sa to nazýva? Že cez to leješ cesto, aby si nemala zabrízganú celú misu a netieklo to všadial.

fatima99
20. nov 2023

@rucka77 nie, taketo tie roboty to nemavaju, aj celkovo misy maloktore, ale nie taketo, ale nemas ufulane nic, to sa vobec nemusis obavat, leje sa to super 🙂

rucka77
21. nov 2023

@fatima99 To som si neni istá, lebo ja nech robím cesto v hocijakej mise a keď ho potom lejem na pekáč, tak to niekedy vyzerá, ako keby to robila moja Barborka, aj tá by to lepšie 😀

moncurienula
23. nov 2023

@llucciaa ked uz baby hovoria o tej miske, tak moze ist do umyvacky? ze ci to nema nejaky specialny povrch alebo tak, ze by sa to mohlo poskodit.

sandokanka36
27. nov 2023

@moncurienula ja napriklad nedavam nic taketo, ja mam strach to dat, aby sa mi to neznicilo, v tomto som taky pedant a radsej si ju umyjem v rukach, nech mam istotu, ze nebude poskriabana alebo cosi :D

jana19877
27. nov 2023

Keď ste kupovali takéto roboty, tak ste pozerali aj na to, že koľko majú tých naddstavcov a čo všetko s nimi viete spraviť? Lebo pozerala som a niekde to je priamo v balení, niekde to treba dokupovať. Neviem, čo sa viacej oplatí.