S ktorou značkou spotrebičov ste najviac spokojné?
Ahojte žienky, prosím vás poraďte s akou značkou spotrebičov ste spokojné konkrétne mám na myslí vstavanú rúru, indukčnu dosku a umývačku ďakujem 🙂
Tak nemusi to byt zrovna na pritaz, ale kazdej nam ine vyhovuje. Si vezmi, ze aj napriklad odlozeny start, ze iste obdobie to bolo take, ze naco to je, ako to bude clovek vyuzivat a neviem co vsetko a teraz uz je to bezna vec a samozrejmost, aspon teda podla mna.
tak mne by sa ako nejake tie inovacie pacili, len aby samozrejme aj fungovali, kedze kazda taketo vychytavka spravi podla mna na cene dost. a clovek si tazko chce priplatit za nieco, co bud nebude vyuzivat, alebo to proste nefunguje
@simca_13 hej to mas pravdu, som si uz davnejsie vsimla aj v diskusiach aj pri recenziach co sa popisalo, ze znacka proste nie je vsetko. ono ten pomer vykon cena a funkcie je u mna na prvo mieste, znacku nejak extra neriesim. aj by si to riesila napriklad tak, ze ked mas od tejto znacky nieco, s cim si spokojna, tak dalsi spotrebic by si tak nejak podvedome pozerala tiez od nich alebo zase isla pri tom vybere ako keby od zaciatku. vies ako to myslim :D
@hrehusa tak mnohe zname znacky su akoze vacsinou len o tom, ze si platis za znacku, ze to nehovori vobec nic o kvalite. Ale tak to si kazdy sam musi zvazit, co sa pozdava, do coho sa investovat oplati a do coho nie. Ja napriklad poslednu dobu mam vo zvyku osobne ist pozerat, ked daco chceme kupovat, nech vidim ake je ovladanie spotrebica, ako vyzera a pod.
a tak to by sa nemalo stat, to si myslim, ze by mali mat nadstavene rovnako, ba od niektorych sum byva doprava aj zadarmo
@vetva99 To by nemalo byť drahšie, prečo aj, aj starý spotrebič akože odvoz to si vieš vybaviť aj na predajniach aj online, na eshope, to tiež nie je absolútne problém, čo viem. Viackrát sme už tak nakupovali.
Akurát teda ja sa snažím sledovať ponuky aktuálne, že čo a ako oplatí 🙂
Baby poraďte. Chcem kúpiť šľahač, taký úplne obyčajný, čo sa zoberie do ruky, nastoknú sa tie dve metličky a ide sa. Koľko taký dobrý stojí? Aby som zbytočne niečo drahé nekupovala, ale zase aby zvládol vymiešať cesto na koláč.
mne sa vzdy pacia tie misky, co su k tym robotom. tie su take velke a prakticke 😍
@bibiana177 hlavne je dobre, ked maju aj takto ucho. Lebo mala som jeden robot, ktory nemal a to nebolo vobec prakticke. Takto aj ked je viacej cesta, ze je tazsie, tak nie je ziadny problem vybrat, vyliat na plech.
@llucciaa ked uz baby hovoria o tej miske, tak moze ist do umyvacky? ze ci to nema nejaky specialny povrch alebo tak, ze by sa to mohlo poskodit.
@moncurienula ja napriklad nedavam nic taketo, ja mam strach to dat, aby sa mi to neznicilo, v tomto som taky pedant a radsej si ju umyjem v rukach, nech mam istotu, ze nebude poskriabana alebo cosi :D
Keď ste kupovali takéto roboty, tak ste pozerali aj na to, že koľko majú tých naddstavcov a čo všetko s nimi viete spraviť? Lebo pozerala som a niekde to je priamo v balení, niekde to treba dokupovať. Neviem, čo sa viacej oplatí.

@bogierka ono tie smart systémy sa postupne zdokonaľujú, o pár rokov to asi bude funkčnejsie, ale momentálne jw to skôr na príťaž