Tipy na obrazy do obývačky
Páči sa mi takýto štýl obrazov do obývačky,máte niekto podobne doma?Ako ste s tým spokojné?
Ja si neviem vybrať čo by sa viac hodilo do obývačky,páčia sa mi kvetiny,príroda,aj zvieratá.Dokonca dá sa vyrobiť aj rodinna fotka na takýto štýl.
Čo sa pozdáva najviac vám?Dám fotky do komentu

Mne sa to nepaci, pride mi to gycove
Mne osobne sa to vobec nepaci, ale ak uz by si neodolala, tak urcite nie zviera 🫣
to sa davalo tak pred 20 rokmi nie?
Nedávaj si, to také retro.. 😅
Viem, "proti gustu ziadny disputat", ale... neblazni. Pochod trosku predajne galerie s umenim (vo vacsich mestach, ale mozno aj v takych tych "mesteckach s dusou" typu Stiavnica) a tam sa inspiruj.
Keď sa to ti to páči tak si to kúp. Mne sa páčia tie tulipány. Ja by som sa ani nepýtala na názor nikoho.
Toto je maximálny gýč
Z tychto troch, tak tulipany.
My mame take pekne ramiky z rodinnych fotiek
hmmm ... keď sa ti to páči ...
ale koľko to stojí? cca?
ide mi o to, že za 250€ vieš kúpiť naozaj pekný obraz niekde v galérii alebo na sashe a podporíš nejakého umelca ...
@bielasovicka Tieto som dala ako náhodný výber ale je veľmi veľa typy obrázkov ani si neviem momentálne vybrať.Este rozmýšľam že príklad také tulipány žlté ako by to vyzeralo cez zimu či to je jedno?Predsa nebudem kupovať 4 obrazy podľa ročného obdobia.
@lenkakravcova Aj táto tvoja je krásna.A mala si to celý rok či mala si viac obrazov na výmenu počas ročných období?
@biba_18 Tieto čo som dala od 60 do 100 eur stoja.
Ostatný ktorým sa nepáčia ale obrazy by ste uprednostnili alebo aké máte doma v obývačke?
@biba_18 ten náš vyššie stal cca 70€. To sú také lowcost dekorácie,nked človek chce niečo zutulnit, ale zároveň nedať na to veľmi veľa peňazí.
@autorka
My sme ho mali celoročne v byte. Mali sme šedú sedačku, biely koberec.. Momentálne ho ešte máme aj niekde odložený. Len odkedy sme sa sťahovali, toto sme ešte stále nestihli ani povybalovat. Aj keď teraz neviem či k sedačke z ktorú máme aktuálne (khaki) nie je až príliš šedý. Aspoň si mi pripomenula, že sa na to musím pozrieť konečne. 🙂
@lenkakravcova veď to - low cost dekorácia .. zbytočne vyhodené peniaze podľa mňa ...
máš rada kvety a koľko si ochotná dať za obraz? nájdem ti nejaký pekný ...
napíš mi ip...
@biba_18 Nájdi som zvedavý aký obraz pridás.Tak do 100 eur viac nie
dobre - takže kvety alebo aj niečo extravagantnejšie? aká sedačka a farba stien? aký štýl nábytku?
Len to nie. Tento štýl obrazov je otras.
@emka530 páčia sa mi tieto abstrakty, ale neviem či ich má veľké ... tento je 50x90
https://www.sashe.sk/rajanka/detail/abstrakt-f38-1
ak by sa mi niečo páčilo, ja by som oslovila aj priamo umelca ...
do dobre ... tak napr. tento ... našla som jeden extravagantný, ale na to človek musí mať povahu ... tak som našla tento ...
je dostatočne veľký
zaujímavý
https://www.sashe.sk/KukurART/detail/tanecnice-2
Mne sa pacia malovane kvety na platne. Na fb su 2zienky ktore majuju a predavaju obrazy nadherne. Toto nie ale led sa ti to paci tak si kup kazdy ma iny vkus
@biba_18 mne sa páčil viac než tie dva, čo si pridala.
A jeho rozmer je trochu väčší. Okolo 160cm celkovo. V tej šírke nenájdeš podľa mňa nič maľované ručne (nie domaľovavané) pod 300€.
@lenkakravcova čo ti páči viac, nerozumiem ...
Je toľko študentov umenia z VŠVU, alebo Akadémie umení v Banskej Bystrici, ktorí robia nádherné grafiky a maľby za zlomkovú cenu. Stačí zistiť, kedy je školská výstava-prieskum (zvyčajne býva zimný prieskum v decembri a letný v máji). Tam vieš zohnať super veci a ešte aj podporíš študenta. V mestách máš antikvariáty so starými maľbami a grafikami kvetov, zvierat... Pôsobí to v byte oveľa vkusnejšie ako tento gýč. Na webe etsy alebo dokonca aj na obyčajnom AliExpresse máš umelcov, ktorí vyrábajú ručne maľované abstraktné obrazy, pôsobia celkom vkusne, napriek tomu, že je to pásová výroba. Alebo aj obyčajná reprodukcia z Ikey je vkusnejšia, ako toto.