Tipy na obrazy do obývačky
Páči sa mi takýto štýl obrazov do obývačky,máte niekto podobne doma?Ako ste s tým spokojné?
Ja si neviem vybrať čo by sa viac hodilo do obývačky,páčia sa mi kvetiny,príroda,aj zvieratá.Dokonca dá sa vyrobiť aj rodinna fotka na takýto štýl.
Čo sa pozdáva najviac vám?Dám fotky do komentu
Stašný gýč, ani keby za to platilo.
Keď sa už pýtaš, v obývačke na stene má asi 15 rokov obraz(olejomaľba na plátne) od umeleckého maliara z nášho regiónu
@autorka... keď sa ti to páči, kúp si, ty sa budeš na to dívať vo svojej obývačke a tešiť sa. Mne sa to nepáči... Vnímanie umenia a rôznych diel je vysoko individuálne. Napr. ja úplne nemusím kubizmus, ani Warhola, ani Picassa, aj keď diela stoja milióny 🙄Ale napr. tvorba od Schiele sa mi páči, mnohým nie🤷♀️
Páčia sa mi aj diela od Vydrnáka, Stankoviča, Gergelyho, alebo Dúbravského (+mnoho iných) a pritom sú diametrálne odlišné 💗
My mame od https://katipappzemkova.art/ akademická maliarka. Raz som videla u znamych jej obraz a teda laska na prve umenie. Mame v obyvacke na objednavku . Urcite este nejaky od nej chcem.
Mne sa velmi pacia obrazy z IKEA. Maju vylmi pekny vyber. Ani by som si nevedela vybrat. Ale ani tie tvoje nie su zle. Pri takej cene ti nebude vadit ak ta po roku omrzia.
Nemenila by som ich podla rocnych obdobi.
@biba_18 Sedačku máme šedú farba stien bledo hnedá a farba nábytku tmavohnedá.A obraz by som chcela na stenu kde máme rohový jedálenský set nad tým máme veľkú prázdnu stenu.Tak čo si pridala tanečnice a tie machule sa mi nepáčia vôbec.
@jamimo Ja nepotrpim si na umelcov,mne stačí obyčajný obraz pekný na pohľad.
@betulinka1 Ďakujem za typ pozrela som si ju a vôbec sa mi tie obrazy nepáčia.Neni to poriadne rozoznať že by to mali byť kvetiny len samé machule.
@kitycat Aj takéto obrazy som pozerala,no mne sa páčia také čo som pridala že nie jeden obraz ale na 5 kusov že také nemá barskto a není to také okukane.
Praveze tie čo sa tebe páčia sú okukane a úplne gýčove. Ako z poľského trhu. Ale ak sa tebe páčia, tak si ich kúp. Ved o to ide. Aby sa tebe páčili.
si zaramuj pekne fotky, hoci aj repliky, ale toto fakt nie. urcite nevyberaj podla rocneho obdobia.
aha, vlastne sa nečudujem 🙂 že sa ti nepáči machule ... tie tulipány budú ok ... 😉
@biba_18 Ja som antitalent na umenie 😄
vies preco nema barskto obraz zlozeny s 5ks? lebo ich davno po 15rokoch uz vyhodili.
možno preto by si si mohla nechať poradiť 😉 nemyslím to v zlom... ale ani to že nechceš mi nevadí, ja na to pozerať nebudem ... len je to strašný gýč, no .. za tie peniaze môžeš mať aj trochu umenia ...
@natalka13 Mne sa to páčilo už dávnejsie len to som ešte nemala svoje bývanie.
@biba_18 Neviem či to je gýčové,ale videl som minule v Obi aj v Hornbach také obrazy na predaj len boli také jednoduché obyčajne.
@kitycat Ten tretí obraz a tie srdcia sú pekné,ale ešte porozmýšľam nad tým.
My mame reprodukcie plagatov od Muchu v originalnej velkosti. Seria 4. A este je jedna stena volna, tam zrejme pojde nejaka reprodukcia od impresionistov. Kedze stale sa neviem rozhodnut aka, tak tomu davam cas. Alebo ma mozno oslovi nieco ine.
Ked uz hodnotíš umenie, radsej sa vyjadri, ze sa ti pacia ine veci cinskeho obchodu ako urážať tvorbu skutočného umelca.
mam v obyvacke jeden fakt velky obraz, najvacsi aky mali z daneho motivu, na stene nad gaucom. Motiv je fotografia strbskeho plesa, lebo sa mi tam velmi paci a zaroven sa mi aj velmi pacila ta fotografia. V spalni mam tiez velky obraz na jednej stene, tam su zasa take trstiny bezove, na modrom podklade, hodia sa mi faerbne a presne take iste trstiny mam vysusene vo vaze na nocnom stoliku. Pacia sa mi aj originaly obrazov niektore, ale nechcelo sa mi do toho investovat, tak len taketo fotografie. Hlavne sa trebazamysliet nad velkostou obrazu, cim vacsi, tym lepsie to bude vyzerat.
@betulinka1 Kde hodnotím umenie?Píšem že ja som antitalent na umenie že sa v tom nevyznám.A do čínskych obchodov nechodím vôbec,neviem čo to sem pleties.Ja môžem napísať len to či sa mi niečo páči alebo nie.Rozoberat umenie neviem ani nechcem keďže sa do toho nerozumiem.
Napisat machule 🙈🙈🙈
teraz sú moderné galérie.. tj. vela obrazov / plagátov v rôzne veľkých rámoch. na pinterest nájdeš kopec inšpirácií.
Tie, čo pridala @kitycat sú pekné, tie by som vedela akceptovať (teda okrem tých sŕdc, tie ni sú pekné a ani ten štýl).
@andreakotesova tie sedcia boli ekvivalent tych tulipanov, lebo tusim skym smerom sa autorka ubera 😉
@kitycat To nebolo mierené na teba, ale to si asi pochopila...
Neskutočne gýčové. A hento bolo moderné okolo roku 2009 😃

Autorka, ja by som tie žlté tulipány normálne nechala aj cez zimu, aspoň by trochu oživili zimné dní 😄