Tipy na obrazy do obývačky
Páči sa mi takýto štýl obrazov do obývačky,máte niekto podobne doma?Ako ste s tým spokojné?
Ja si neviem vybrať čo by sa viac hodilo do obývačky,páčia sa mi kvetiny,príroda,aj zvieratá.Dokonca dá sa vyrobiť aj rodinna fotka na takýto štýl.
Čo sa pozdáva najviac vám?Dám fotky do komentu
@andreakotesova ano, ale autorka nie
Tiež sa mi to nepáči a nechcela by som to dat na stenu. Práveže tie "machule " sú skvelé a krásne by kontrastovali so šedou sedačkou. No keďže ty chceš také 5 dielne tak si ich kúp 🙂
@nelka93 Ved si nemusi davat machule. Nech si da co chce. Ale nech aspon negativne nekomentuje. Okrem toho ta maliarka ma aj ide obrazy ako videla na prvy klik na stranku.
@betulinka1 Machule je neutrálne slovo ale ja vážne tam vidím machule,tak možno potrebujem okuliare 🙂
Niekoho oslovia "machule", niekoho gyc. Kazdy nech si vyberie co sa jemu paci. Ja osobne by som si radsej vybrala tie "machule", ktore ma oslovia ako masovo produkovany gyc.
@viestta Presne tak každému sa niečo iné páči.
Len ty si sa pytala na nazor na tvoj vyber. Nazorov si dostala viac ako dost. Aj navrhy co by bolo lepsie ako tvoj vyber.
@betulinka1 nádherné, súhlasím, radšej si dosetrit a kúpiť originál
@betulinka1 však samozrejme, ale nerozumiem načo sa pýta na názor, ked ju aj tak nezaujíma. Za mňa tie machule vyzerajú skvele a niečo tak pozerám aj pre seba 🙂
Mali by ste dať foto obývačky aby sme vedeli poradiť
Ďakujem všetkým za rady,nakoniec som sa rozhodla že si obraz kúpim,len ešte si prezriem viac stránok na nete s inými motívmi čo by bolo krajšie.
Choď na FB do skupiny kreatívne ručičky a opýtaj si nech ti ponúknu obraz do obývačky. Ponúknu tu určite kvalitnejšie ručne maľované.
U nás visi Monet. Teda, on nie, jeho obrazy. Kópie. 🤣🤣🤣 A Goya. Tiez kópia. Ale uznávam, že do nášho rustikálneho domu IKEA style skutočne nepasuje. Nejaké moderné "machule" máme tiez, ale zbalené a uložené na povale, akosi ich nie je kam zavesiť....
@anonym_autor Ja by som si vyberala obraz pocitovo, aby pôsobil príjemným dojmom práve pre vás a samozrejme, aby sa vám hodil aj do interiéru, ja osobne maľujem a predávam obrazy cca 10 rokov a zvyknem dokonca zákazníkom ešte pred objednávkou spraviť aj vizuál priamo do ich interiéru a to online. Zákazník mi pošle fotku miesta kam chce obraz zavesiť a ja pošlem niekoľko vizuálov a on si vyberie podľa svojho uváženia.
Táto služba je odo mňa samozrejme zdarma.Moja tvorba je špecifická tým, že maľujem rôzne témy nie len v jednom duchu. Moja tvorba je špecifická tým, že maľujem rôzne témy nie len v jednom duchu. Kľudne pozrite môj web: www.Lart.sk

@natalka13 🤣 presne tak