Kedy mi dorazí objednaný tovar z Alzy?
Ahojte, neviete poradiť, mám objednávku vybavenú, tie háčiky stihli prísť, ale ten protein v Alza boxe nebol. Je tam že rezervované, príde to ešte, alebo sa mám obrátiť na podporu ?
Jasné že volaj infolinku, skôr dostaneš odpoveď ako tu. Ináč nemala si mať tovar v 2 boxoch? Mne a to bežne stáva.
Jasné že volaj infolinku, skôr dostaneš odpoveď ako tu. Ináč nemala si mať tovar v 2 boxoch? Mne a to bežne stáva.
@martinka17 ďalší box neotváralo
@anonym_autor v histórii keď si rozklikneš sa to nepise?
Idem to riešiť, ďakujem.
@anonym_autor A mala si kód na 2 boxy, keď ti ten ďalší box neotváralo? Lebo jedným kódom otvoríš len jeden box. Na dva boxy potrebuješ dve SMS s dvomi kódmi.
Ale podľa mňa ten proteín distribuoval nejaký ich partnerský obchod, takže doručenie potrvá dlhšie, než doručenie tovaru, ktorý mali na sklade.
@anonym_autor A mala si kód na 2 boxy, keď ti ten ďalší box neotváralo? Lebo jedným kódom otvoríš len jeden box. Na dva boxy potrebuješ dve SMS s dvomi kódmi.
Ale podľa mňa ten proteín distribuoval nejaký ich partnerský obchod, takže doručenie potrvá dlhšie, než doručenie tovaru, ktorý mali na sklade.
@chrobak7 trochu nesprávna info. Mala som jeden kód, obrazovka na boxe napíše upozornenie, že sa otvoria 2-3 shcránkyxy a potom po zatvtvorení prvého alza automaticky otorila druhú schránku .) Ona ale musí zavolať alzu čo sa deje, my tu len hádame 🙂
@chrobak7 1 kód je na všetky boxy

Alza UX 😃