icon

Neobjednaný balík v Alza boxe: Ako postupovať?

Včera o 15:04

Ahojte, chcem sa spýtať, stalo sa Vám niečo podobné? Včera prišla mamine SMS, že v Alza boxe ma doručený balík. V najbližšom meste.. Ona nikdy nič neobjednáva do Alza boxu a za posledné dni som nič neobjednávala ja, ani moja dcéra. Zajtra končí expirácia, chcela som volať na zákaznícku podporu GLS, je len do 16:30. Mám silný pocit, že niekto zle zadal tel. číslo. Nemám veľkú chuť ísť vyberať balík o ktorom nič nevieme. Čo by ste urobili? Dcéra ma posiela, že mám to ísť vybrať, že možno niekto niečo poslal babke, ale kto a čo? Ak je to balík z e_shopu, vyplatený, niekto ho bude predsa hľadať a ja nemám najmenšiu chuť zobrať niečo čo nie je moje a potom hľadať majiteľa. To ho radšej nechám v Alza boxe a nech si to rieši prepravná služba, alebo majiteľ. Máte podobnú skúsenosť?

anonym_51b618
Včera o 15:19

Nevyber, do online objednavok sa dava aj email takze dotycny uz davno moze mat balik doma a vsetko sa dozvedel prostednictvom emailu. Proste nic ste neobjednavali tak spravu by som vymazala a neriesila dalej.

anonym_fed108
Včera o 16:51

@anonym_autor nevyberaj je to cudne

klarissa25
Včera o 18:37

Nic ste neobjednavali, tak uplne zbytocne nieco riesite

anonym_8e5919
Včera o 19:02

Mne tak asi dvakrat prislo ze mam balik v nejakom boxe v uplne inom meste, nic som neobjednavala, ani mi nenapadlo riesit, to je nejaky novy podvod asi, ignorovala som.