Neobjednaný balík v Alza boxe: Ako postupovať?
Ahojte, chcem sa spýtať, stalo sa Vám niečo podobné? Včera prišla mamine SMS, že v Alza boxe ma doručený balík. V najbližšom meste.. Ona nikdy nič neobjednáva do Alza boxu a za posledné dni som nič neobjednávala ja, ani moja dcéra. Zajtra končí expirácia, chcela som volať na zákaznícku podporu GLS, je len do 16:30. Mám silný pocit, že niekto zle zadal tel. číslo. Nemám veľkú chuť ísť vyberať balík o ktorom nič nevieme. Čo by ste urobili? Dcéra ma posiela, že mám to ísť vybrať, že možno niekto niečo poslal babke, ale kto a čo? Ak je to balík z e_shopu, vyplatený, niekto ho bude predsa hľadať a ja nemám najmenšiu chuť zobrať niečo čo nie je moje a potom hľadať majiteľa. To ho radšej nechám v Alza boxe a nech si to rieši prepravná služba, alebo majiteľ. Máte podobnú skúsenosť?
@anonym_autor nevyberaj je to cudne
Mne tak asi dvakrat prislo ze mam balik v nejakom boxe v uplne inom meste, nic som neobjednavala, ani mi nenapadlo riesit, to je nejaky novy podvod asi, ignorovala som.

Nevyber, do online objednavok sa dava aj email takze dotycny uz davno moze mat balik doma a vsetko sa dozvedel prostednictvom emailu. Proste nic ste neobjednavali tak spravu by som vymazala a neriesila dalej.