Kuriér si ma zablokoval
Mam jednu velku objednavku, uz zaplatenu. Rano som volala do kurierskej spolocnosti, ci by mi nemohli zasielku dorucit po 13:00, dali mi cislo na kuriera ze nech sa s nim dohodnem. Najprv telefon zvonil, ale nikto nedvihal. Skusila som neskor, potom zase neskor, zvonil, no nic. Potom mi prezvonil on, ale nemohla som dvohnut. Zavolala som spat a uz ani nezvoni. som bloknuta. Skusila som zavolat cez ine cislo, tam normalne zvoni, ale neberie. Skusam da dovolat uz cely den, neda sa. Co mam robit?
Oznámiť problém kuriérskej spoločnosti.
@oblaacik a link na zasielku nemas? Vela krat sa da zmenit dorucenie na druhy den alebo inam... proste nahlasit zmenu. Minimalne uvidis, ci bude druhe dorucovanie, alebo co je so zasielkou.
Miesto vyvolavania kurierovi treba zavolat zase do prepravnej spolocnosti a oznamit problem. Ty to asi nemas ako vyriesit, nech sa o to postaraju.
Čo je to za prepravcu?
@oblaacik ja som nie raz poslala sms kurierovi z roznych spolocnosti. ved na to mas jeho cislo.
@simsalabim asi tak, si všetci myslia že nemá nič iné na starosti len vyvolávať. Napíšem sms s prozbou, meno priezvisko a vybavené. Vždy mi vyšli v ústrety
Napíšem mu sms-ku a hotovo, si myslíš, že kuriér nemá čo robiť celý deň len 20 x volať s kazdym jedným, nesie stovky balíkov, lieta hore dole, milujem takýchto ludi čo myslia len na seba a ešte kuriér je všetkemu na vine
Napíšem mu sms-ku a hotovo, si myslíš, že kuriér nemá čo robiť celý deň len 20 x volať s kazdym jedným, nesie stovky balíkov, lieta hore dole, milujem takýchto ludi čo myslia len na seba a ešte kuriér je všetkemu na vine
@zuzubb007 a hlavne ked mu kazdy zavola s nejakou poziadavkou, tak ich proste nema sancu splnit..
dodajte po 13tej, mne do 12tej, mne az po 15tej, mne nezvonte, mne zvonte dvakrat.. ja tych kurierov naozaj obdivujem.. ak viem, ze nie som doma, dam si do boxu alebo na odberove miesto.. 🤷♀️

@oblaacik poslat sms z toho ineho cisla. Meno, ulicu a prosbu.