icon

Predaj na Vinted: Ako zadať správne rozmery zásielky?

anabelik
16. aug 2026

Ahojte,
chcem sa opýtať, lebo úplne nerozumiem tym rozmerom co sa zadavuju pri výbere veľkosti zásielky. Packeta ma max. limit aj pri najväčšej zasielke len 8cm na šírku? A neviem ci mi to nejako blbne ale pri kazdej z možností keď si rozklikem( mala, stredná, veľká zasielka) mi vyskakujú vždy tie isté max. rozmery ako vidíte na fotke.

Predaj na Vinted: Ako zadať správne rozmery zásielky?
adri266
•
16. aug 2026

@anabelik Ak pojdes do zasielkovne, tam nikto rozmery neriesi. Aj keby si mala vyssiu vahu.

mvagusta
•
16. aug 2026

To je uplne fuk. Naozaj. Pokial podavas cez zbox packeta. Tam len cchu aby vedeli otvorit konkretnu schrnaku. Malu stredu velku. Ci posielas krabicu od topanok alebo maly sveter,je to jedno.

jimmyy128
•
5. sep 2026

Neblbne ti to a nie je to chyba Vintedu. Tie cisla 45 x 8 x 61 nie su limit podla velkosti, ktoru zvolis - su to rozmery najmensej schranky Z-BOXu a Packeta ich hlasi rovnake pri vsetkych troch moznostiach, preto ti to vsade vypisuje to iste. Medzi malou, strednou a velkou zasielkou sa realne meni hlavne cena, nie ten rozmer.

Dolezitejsie je to prostredne cislo. Osem centimetrov je vyska schranky, takze jedine, co ta naozaj obmedzuje, je hrubka balika - dlzka a sirka su take, ze sa tam zmesti skoro vsetko. Sveter stlaceny do foliovej obalky prejde, krabica od topanok uz nie. A vsimni si na svojom screenshote to Max. 1 kg, pri tychto sluzbach to byva castejsi problem nez rozmery.

Inak maju baby predo mnou pravdu - ak podavas na pobocke a nie do boxu, nikto tam nic nemeria. Riesis to len pri Z-BOXe, lebo tam sa proste musia dvierka zavriet.