icon

Slovenská pošta: Ako riešiť chýbajúci žltý lístok?

16. apr 2026

ahojte, cakam balik a v sledovani mi pise ze je uz na poste, ale kurier mi vobec nevolal a ani mi nenechal ten zlty listok v schranke. mozem tam ist len tak s obcianskym a vypytat si ho? stava sa vam to casto ze sa na to vykaslu a clovek ani nevie ze tam daco ma? uz ma to dako nebavi sa stale doprosovat o svoje veci co som si zaplatila.

aknaj
16. apr 2026

ak to bolo zaslané ako Balík na poštu, kuriér ti ho ani neprinesie, hneď ho nechávajú na pošte a mal by ti prísť mail alebo SMS o tom, že je balík na pobočke ..... práve preto sa odosielateľovi tieto info zasielajú, či už súkromnej osobe alebo nejakej firme
žlté lístky sa už nenechávajú ako oznámenie o balíkoch
ak vieš podacie číslo, môžeš si ho ísť vyzdvihnúť

unicornlady
16. apr 2026

Ja keď mám balík poslaný na poštu, tak mi ráno pípne SMS (a príde aj email) z pošty, že tam mám balík, a dokedy si ho môžem vyzdvihnúť.

adri266
16. apr 2026

@anonym_autor Stiahni si appku posty, potom Ti netreba OP na vyzdvihnutia balika, staci zadat PIN, ktory bude v appke. A tam Ti aj ukazuje, ci je uz balik na vyzddvihnutie.

anonym_1b4d8a
16. apr 2026

Keď už budeš na pošte zapni si

anonym_822889
16. apr 2026

Nikdy sa mi to nestalo, ze by mi kurier nevolal a nechal by balik na poste.. ale kludne tam chod

adri266
16. apr 2026
@anonym_822889

Nikdy sa mi to nestalo, ze by mi kurier nevolal a nechal by balik na poste.. ale kludne tam chod

@anonym_822889 Ale ved ona hore pise, ze balik na postu. Tie kurier nenosi a chodia rovno na postu.

patrike
16. apr 2026

Balik na postu je odpoved posty na packeta boxy a zasielkovne. Je oproti beznemu baliku lacnejsi prave preto, aby kurier nemusel balik kamsi vozit, ale postove auto z centraly ho necha na poste. Je na tebe, ako mas nastavene sledovanie a notifikacie, ak vidis balik ako ulozeny, ides si ho vybrat.

adri266
16. apr 2026

@anonym_autor A este jedna vec. Neviem, ci je to balik z eshopu, alebo si nieco kupovala tu na MK. Casto sa stava, ze sice zaplatis postovne, posles svoje udaje, ale nie email alebo mobil a tie potom zada svoje ta, co poslala balik. TAkze jej udaj o ulozeni balika prisiel, ale Tebe nie.

slavomira236
16. apr 2026

Mne pride rano sms ze ho mam na poste. Baliky na postu sa nedavaju zlte listky ani nikto nevola. Neroznasaju sa

anonym_4660b3
16. apr 2026

@anonym_autor máš číslo zásielky, s tým choď na poštu. Vydajú ti. Povieš meno, vyhľadajú