11 ročná sestra je posadnutá mnou a mojím priateľom
Ahojte baby. Mám mladšiu sestru (11 rokov) a často ma sleduje keď som s priateľom. Keď chceme ísť niekde von, tak ona ide s nami. Nemáme súkromie. Už som sa ja, priateľ a mamina o tom s ňou rozprávali, že mám určité súkromie, ktoré by nemal niekto neželaný narušovať. No, lenže ona len že jej je to jedno, a odišla. So začiatku, keď som chodila s malou Monikou vonku, a ona šla s nami, bolo to zlaté. Lenže teraz... nenechá nás... Keď sa s priateľom pobozkáme, ona sa postaví pred nás, a fotí si nás. Od vtedy sa nebozkávame pred ňou. Problém je ten, že mamina robí, a tak je sestra u mňa. Robí to 7-mej, takže... Učím sa s ňou bez problémov. Lenže aj cez letné prázdniny bola u mňa, a nejako priateľ na to dostal chuť, a nemohli sme. Proste.. Je mi to divné. Aj keď on ide do sprchy, ona ide ku kľúčovej dierke a sleduje. Keď som to zistila, tak som mu povedala, že nech si dá uterák na kľučku. Ona nám nedá pokoj. Baby, čo mám robiť?
@simcanka__ ...zvedavost....a je to na vas -teda teba a jej mame,aby ste jej vysvetlovali a rozpravali sa s nou o roznych temach,kt.sa tykaju dospievania ale aj zivota a spravania sa v roznych situaciach
Mozno to je normalne spravanie,ale zas chapem ze vas to obmedzuje...z toho co pises sa mi zda ze byvas sama,takze podla mna by si mala hovorit s mamou,mozes jej pomoct postrazit sestru ale mat ju stale nie je normalne,hlavne ked si mas zriadovat vlastny zivot!a mozno navstivit psychologa...nech jej poradi
@pupavka123 preco somariny???ty sa zrejme nudis ked komentujes ale vobec nemas co povedat!!!
@simcanka__
@petulda333 Totalne kraviny,sa musite nudit obidve soplandy!!! 😀 😀
@pupavka123 soplandy??mna tu ziadna pizda urazat nebude...sa spamataj a chod robit nieco uzitocne....musis mat ubohy zivot ak sa zabavas urazanim a kritizovanim inych...ak nevies vyjadrit normalne nazor nekomentuj!!!
Myslim, ze by stacilo, keby priatel vybehol zo sprchy a otvoril dvere. Sestra b y par dni chodila s monoklom, ale spehovanie by ju preslo.
Inak 11 rocna moze byt par hodin doma aj sama. Nech je u vas do piatej, urobi ulohy a ide domov.
Co sa tyka prazdnin, tak urobit program, zacat velkym upratovanim, moze aj okna umyt.
Kupit jej ilustrovanu knihu anatomie, twilight seriu knih a potom dvd, a ist tymto smerom.
Ked vas bude fotit. Tak sa nechajte. Potom ju odfotit na zachode. Nech to vidi z druhej strany.
Prajem vela stastia.
@pupavka123 moja zlatá... ja sopla nie som... a ze to píšeš práve ty... nanajvýš máš tak 13 r...... žiaľ, je mi to ľúto. asi nejde nijak inak zaujať. :D a s @petulda333 sme sa spoznali len na modrom koníku... v real. živote sa nepoznáme. takže... a vôbec: ani ja a ani ona nie sme sople...
@simcanka__ nech dá.mamina.sestru na krúžky po škole aspoň na dva dni v týždni nech máš voľno aj ty ....sestra je zvedavá to je jednoduché vyrastie z toho 🙂

povedala by som ze to je normalne spravanie 11 rocnej zvedavej dievcinky.