icon

14-ročný syn nezje desiatu a zatajuje to

Včera o 13:16

Ahojte môj syn som si všimla už dlhšiu dobu že neje desiaty a zatajuje to. Snažím sa mu robiť čo má rád, obmienat to, rozprávať sa, ale on stále to isté. Nemyslím si že by mal anorexiu, chodí cvičiť do posilňovne aby nabral svaly a preto nechápem z čoho celé dni funguje.... Mali ste niekto podobnú skúsenosť?

Strana
z2
iwesska
Včera o 16:08

A nema nahodou v skole automat,ze si tam kupuje nieco. U nas synovi spoluziaci ficia na bagetach a pod.z automatu.

janaspa
Včera o 16:13

@anonym_autor nemôže to byt tym, ze spoluziaci maju nieco ine a hanbi sa? Ale nemoze si kupit nieco ine rano cestou do skoly? Ja bezne takto rano stretavam deti v potravinach. Alebo nech si robi desiaty sam, co chce. U nas naopak syn zje vsetko co nezje jeho a nepeibera. A s posulkou bacha v takomto veku, deti su este vo vyvine....

koniarova
Včera o 16:16

Spozornela by som veru.

anonym_bb5c13
Včera o 17:00

@anonym_autor Môj mladší veľa krát nezje a vždy od puberty max.1 rožok, alebo pagac ci buchtu. On je už stredoškolák, ale stále sa hnevá, že jemu stačia raňajky a obed doma. Nemá problém vydržať aj pol dňa bez jedla .

zabka79
Včera o 17:44

@anonym_autor vo fitku mu niekto "poradil" co ma a nema jest aby nemal gram tuku a len svaly. To na by som si vsadila

erickatt
Včera o 17:49
@anonym_autor

@a0 raňajky je veľmi málo, obed normálne a večeru sem tam... Zákaz na fitko mu však nepomôže, hľadám príčinu

@anonym_autor obed ma v skole?

autor
Včera o 18:23
@zabka79

@anonym_autor vo fitku mu niekto "poradil" co ma a nema jest aby nemal gram tuku a len svaly. To na by som si vsadila

@zabka79 určite nie, cviči s trénerom

eva8
Dnes o 06:54
@anonym_autor

@zabka79 určite nie, cviči s trénerom

@anonym_autor nevysmial sa mu niekto pre syna dolezity, ze je tucny? Alebo jeho spoluziakovi a tak preventivne nechce pribrat?
Ked chodi do posilovne, nabera svaly a tak sa pod oblecenim zda byt nie "chudy vyrastok". Mozno aj zo zavisti mu niekto nieco povedal, alebo zo srandy a on si to v tom citlivom veku vzal k srdcu.

Nesikanuju ho v skole a tak sa trwsta nejedenim? Nema nejake zdravotne problemy?
Alebo neuziva proteiny (su rozne vyrobky v prasku) a tak nema hlad. Alebo nejaku alternativnu umelu vyzivu. V ziadnom pripade nech neberie anabolika neskor.

Strana
z2