icon

Akí ľudia vyrástli z neposlušných detí?

11. máj 2026

Je to povaha.drzy, papulnaty, hadajuci sa, nepocuvajuci. Pubertiak(skoro 11r). Co Vam z takychto deti vyrastlo?
Dakujem. 🙉

Strana
z2
anonym_813969
11. máj 2026

@anonym_autor doktorka 🙂

autor
11. máj 2026
@anonym_813969

@anonym_autor doktorka 🙂

@anonym_813969 tak to znie super🥰🙏

anonym_b1949c
11. máj 2026

Ja som bola take dieta. Nasi aj ucitelia boli zo mna na nervy. Nakonec mam VŠ, s manzelom sme 14r spolu - 3 deti, normalne chodim do prace a dokonca by som povedala, ze som v ramci prace dnes skor submisivna.

anonym_09a735
11. máj 2026

Môj spolužiak zo základnej školy to dotiahol do väzenia za vraždu družky.

anonym_21f6fd
11. máj 2026

Aj ja som bola taká 🙂 Dnes mám 2 doktoráty, pracujem vo vedúcej pozícii, mám dieťa, snažíme sa o druhé 🙂 Som celkom spokojná 🙂 Podľa mňa z takýchto pováh sú väčšinou úspešní ľudia 🙂

anonym_fd577e
11. máj 2026

Jedna neposlusna spoluziacka pracuje pre CERN, dalsi neposlusny je v hladani Interpolu

zojazoja
11. máj 2026

Ked vsetci v triede mlcali, ja som vzdy musela mat posledné slovo. Ked doma bol cirkus, vzdy len kvôli mne, vzdy posledné slovo,trieskanie dvermi, plná huba ," premudrelych" reči. Ak sa mam teraz opísať, myslim, ze mam nadpriemer kamarátov a kamarátiek a nikdy v živote som po skončení školy nebola bez práce. Nikdy ma zo žiadnej nevyhodili, skôr opačne.

gerrwie_girl
11. máj 2026
@anonym_09a735

@anonym_09a735 moj spolužiak zo základky ako bezdomovec zhorel v nejakej opustenej budove. Človek nikdy nevie.

anonym_8ed4da
11. máj 2026

Môj bratranec, mal asi 35r keď ho našli mŕtveho na diaľničnom odpočívadle v zahraničí. Moja teta dôchodkyňa, chúďa, musela predať byt aby vedela zaplatiť všetky jeho dlhy a priviesť jeho pozostatky domov.

anonym_7689e7
11. máj 2026

Povaha je trochu zložitejšia než "drzé decko".
Ja som bola poddajné, slušné dieťa, celkom zručná, známky lepší priemer. Dlhodobo si neviem nájsť prácu, partnera som nemala ani mať nebudem (deti tiež nie) a celý život sa len trápim 👍 Taká zbytočná existencia.
Niekedy sa dieťa podarí a niekedy je z toho zhoretý bezdomovec alebo vrah, ako niekto písal vyššie.

anonym_07a5ea
11. máj 2026

Ja - naozaj ťažká puberta: mám VŠ, dobrú prácu, kľudná povaha, mám dieťa, vydatá 11 rokov.
Bratranec - museli ho aj prekladať na inú školu, lebo bitky atď. Je z neho marketingový riaditeľ, ženatý, dieťa, slušný človek.
Proste sme sa vybláznili za mlada 😀 Obdiv mojim rodičom, že toto zvládli.
Inak poznám viac takýchto prípadov, ale žiaľ aj takých čo dobre nedopadli...

anonym_434641
11. máj 2026

My sme boli take kamosky tri na zs.. jedna sa ucila super a bola slusne dieta, my dve no proste drzane drze co skusali trpezlivost rodicov..
ta slusna sice vystudovana ale nema chlapa, je sama, zije v zahranici.. nedari sa jej v osobnom zivote az tak..
z tej druhej sa stala nakoniec fetacka a ja som povolila s tymto chovanim okolo 17tky a myslim si, ze som ok, mam firmu, dve deti a super vztah s rodicmi.

anonym_1ec100
11. máj 2026

@anonym_autor to je normálna puberta nástup testosterónu.Graduje to tak v 15-20 ešte máš dosť času zvyknúť si😂

eviq
11. máj 2026

@anonym_autor zaujímavá téma 🙂 až som si pospomínala na spolužiakov. Zo základy, čo boli drzi sa väčšinou ani neučili, tam nepoznám nejaký úspešný prípad, majú slabo platene práce, porozvádzani.... Zo strednej školy jeden papulnaty ma dobru kariéru ( povahovo ostal hajzlik ako na strednej 🙂), druhý taky predáva drogy a občas posedi v base. Má dieťa, o ktoré sa nestará. Z výšky poznám aj úspešných ľudí, ale dvaja co boli extra drzi a papulnati, tak jeden spáchal samovraždu a druhy sa upil k smrti. Tak rozmýšľam, že ta drzosť asi nejak veľmi nemá vplyv na ten úspech. Tam ma vplyv asi skôr kombinácia rôznych vlastnosti, napr. vytrvalosť, tvrdohlavosť, kreativita, odvaha,.....

autor
11. máj 2026
@anonym_b1949c

Ja som bola take dieta. Nasi aj ucitelia boli zo mna na nervy. Nakonec mam VŠ, s manzelom sme 14r spolu - 3 deti, normalne chodim do prace a dokonca by som povedala, ze som v ramci prace dnes skor submisivna.

@anonym_b1949c dakujem. Dala si mi nadej. Kedy si sa unormalnila? 🥰😀😍

autor
11. máj 2026
@anonym_09a735

@anonym_09a735 asi zalezi aj od rodin.zazemia🙂

autor
11. máj 2026
@eviq

@anonym_autor zaujímavá téma 🙂 až som si pospomínala na spolužiakov. Zo základy, čo boli drzi sa väčšinou ani neučili, tam nepoznám nejaký úspešný prípad, majú slabo platene práce, porozvádzani.... Zo strednej školy jeden papulnaty ma dobru kariéru ( povahovo ostal hajzlik ako na strednej 🙂), druhý taky predáva drogy a občas posedi v base. Má dieťa, o ktoré sa nestará. Z výšky poznám aj úspešných ľudí, ale dvaja co boli extra drzi a papulnati, tak jeden spáchal samovraždu a druhy sa upil k smrti. Tak rozmýšľam, že ta drzosť asi nejak veľmi nemá vplyv na ten úspech. Tam ma vplyv asi skôr kombinácia rôznych vlastnosti, napr. vytrvalosť, tvrdohlavosť, kreativita, odvaha,.....

@eviq snad zalezi aj od srdca-to ma dobre, citlive a od rodinneho zazemia, sme funkcna rodina🙂

autor
11. máj 2026
@anonym_7689e7

Povaha je trochu zložitejšia než "drzé decko".
Ja som bola poddajné, slušné dieťa, celkom zručná, známky lepší priemer. Dlhodobo si neviem nájsť prácu, partnera som nemala ani mať nebudem (deti tiež nie) a celý život sa len trápim 👍 Taká zbytočná existencia.
Niekedy sa dieťa podarí a niekedy je z toho zhoretý bezdomovec alebo vrah, ako niekto písal vyššie.

@anonym_7689e7 juj.neklesaj na duchu.este sa vsetko v dobre moze obratit.. 🥰🩷

anonym_63f819
11. máj 2026

sprosté ľudia, ktoré majú 0 IQ

anonym_36f651
11. máj 2026

drzy a papulnaty ma byt. To je vzhladom na vek a nastaupujucu pubertu normalne, co chces doma tutka? Tieto vlastnosti nikoho nepredurcili na nejaky “zly zivot” a podla mna su v takom veku ziaduce.
Ja som cely zivot doma pocuvala len aka som drza a ze papulujem a som hlucna -nech sa paci som pravnicka a mam krasnu rodinku.
Moj uzasny utiahnuty brat je kriminalnik a rodina s nim musela prerusit kontakty

anonym_2dd1f1
11. máj 2026

mala som par spoluziakov na ZS, co mali 3 a 4 zo spravania, ale neviem ani o jednom, kde su

michaela329
11. máj 2026

Ako z ktorých... tú vzorku mám za tie roky v škole celkom veľkú. Ak boli inteligentní, majú VŠ a niektorí aj rodiny, ale poznám aj feťáka. Tí s horšími známkami sú aj úspešní remeselníci, niektorí sú v zahraničí - ale aj alkoholici, čo nedokončili strednú školu. Toto je fakt o mnohých faktoroch a nie len o tej papulnatosti.

anonym_8d1378
11. máj 2026
@anonym_autor

@eviq snad zalezi aj od srdca-to ma dobre, citlive a od rodinneho zazemia, sme funkcna rodina🙂

@anonym_autor potesim ta. Akurat vcera som stretla susedu, ma takeho 15 rocneho chalana. Minuly rok v juni sa mi stazovala, ze len problemy, nekomunikuje, ak komunikuje tak len papuluje. Ze si mam uzivat mojho skolkara kym mozem.
V sobotu som ho stretla na nakupe, kvety pre mamu. Tak sa vcera pytam susedy ci ho tatko instruoval. A ona ze vobec. Obrat o 180 stupnov, maju super vztah, vsetko jej rozprava (vraj aj co ani nechce pocut) a ze bolo treba asi len vydrzat.

Puberta je vraj potrebna aj pre rodicov, aby sa trochu odlubili a nemali taky velky problem pustit milovane dieta „do sveta“ 😅

anonym_830654
11. máj 2026

Moj manžel bol aj zavretý, čistá katastrofa od malička, v škole 3 zo správania, všetkých ignoroval.. dnes úspešný, zodpovedný podnikateľ..

simca06022011
11. máj 2026

Ex drzi pubos, otcovi od nervov po aute poskakal, utekacky z domu, vymyslacky furt... velmi uspesnt, spokojny otec rodiny z neho vyrastol. Detto z dievcata papulnateho a fakt mimo... aj z kamosa co ledva prechadzal zs... je podnikatel, poslanec 😁 kazdy mame nieco... 😁 pokoooj.... 😁 za mna lepsie papulnate priebojne ako tiche a bojazlive... a napr moja mne doma nervy lilviduje, otec je z nej uz zrely na psychiatriu ale mimo dom ma ukazkove spravanie

ljmmm
11. máj 2026

ja som nebola sice drza a papulnata, ale chodila som poza skolu uz pocas zakladnej skoly a na strednej som tiez viac chybala ako chodila do skoly. Na vysokej skole som bola viac spita a zhulena ako cista. Tolko moje burlive obdobie a po vyske som bola vybujacena a teraz zijem v absolutnej nudnej rodinnej bubline s troma detmi. Nelutujem nic. Rodicia o tom nevedeli, mala som vzdy jednotky, to im stacilo

anonym_257a98
11. máj 2026

Zalezi do akej partie sa dostane a ako sa necha ovplyvnit

marianarem
11. máj 2026

@anonym_autor Tak nikdy sa neda vediet, co z koho vyrastie. Ale vyhoda neposlusnej svojhlavej povahy je, ze clovek nie je lahko manipulovatelny, takze minimalne sa ti nanho nenalepia manipulatori/manipulatorky, ani nebude nikoho slepo posluchat, nedostane sa pod papucu, nebude tercom podvodnikov, psychopatov, sikanovacov...

beata_k
11. máj 2026

Ja len poznamenam, ze skoncenie VS nerobi z cloveka slusneho. Poznam ludi s VS a su to uuuplny kkti 🤷

maya_hi
11. máj 2026

@anonym_autor je to pubertiak. Preštuduj si niečo z vývinovej psychológie

Strana
z2