Akí ľudia vyrástli z neposlušných detí?
Je to povaha.drzy, papulnaty, hadajuci sa, nepocuvajuci. Pubertiak(skoro 11r). Co Vam z takychto deti vyrastlo?
Dakujem. 🙉
Vyrástli z nich grázli
Moji byvali spoluziaci a spoluziacky s problemovym spravanim sa dnes nemaju dobre. Jeden si nikdy nedal povedal, jazdil na aute vzdy proti predpisom, raz sa mu to stalo osudnym v 23 rokoch, isiel prirychlo, dostal smyk, nastastie nikoho nezabil, ale zo seba urobil invalida. Dalsi diloval drogy, ma opletacky so zakonom. Dve tehotne v mladom veku, dnes sa predieraju zivotom, jedna sama na dve deti..
dvaja spolužiaci zo ZŠ sú v base, jeden zo strednej na psychiatrii, a jeden pracuje normálne v rodinnej firme ako pokrývač, má partnerku a 3 deti.
@anonym_autor ja som bola tiez take dieta skusanie alkoholu fajcenie od 15 rokov, utekala som z domu a flakali sme sa po parku, zle som sa ucila. Mama ma donutila ist na obchodnu. Potom som mala frajera, slusny chalan ale tipek ale mama ho alceptovala a podla mna to ma zachranilo. Ukludnila som sa, isla na vysku, prospechove stipendium. Dnes mam dobru pracu, doeta, dom, muza.
Spatne ale ked si spomeniem tak mala moja mama strasne trapenie so mnou.

@anonym_autor úspešný, pracovitý podnikateľ a dobrý otec. Iný zase vandrák, ktorý má len ZŠ a parazituje u rodičov. Každé dieťa má tu svoju cestu