Ako často si deti vodia domov svoje frajerov/ky?
@anonym_autor dcéra príde so snúbencom párkrát do roka. Syn má priatelky, ale kým to nebude vážne (potencionalna svadba), tak ju určite domov nebude vodiť. My sme to mali rovnako, ja som svojho muža ako jediného predstavila rodičom. On mňa tiež. A ja som mala 24 on 25
Moja dcéra 10 r každý deň
Tak zavisi aj od toho ako dlho su spolu, v akom veku su, a samozrejme, ci su vztahy a sympatie ok. Ak by som s frajerom dcery z nejakych opodstatnenych dovodov (a opacne nesuhlasila) tak nie, nebudem sa tvarit ani ze je vitany u nas doma.
Syn ma prvu priatelku, predtym vobec neriesil dievcata. S touto babou sa poznali tri roky, kym sa dali dokopy, boli kamarati, nie velmi blizki. Byva od nas 50km, takze syn je u nich skoro kazdy vikend, ona ma doma vacsie sukromie. Uz su spolu rok a pol, syn ma 20. Niekedy pridu aj k nam na vikend, ale to je mozno 4krat do roka. Neviem, ci by som dovolila vodit si domov kazdy mesiac inu znamost, to asi nie. Toto je vazny vztah, takze ju beriem ako potencionalnu nevestu a zrejme aj jej rodicia beru mojho syna ako potencionalneho zata, ked je u nich nasackovany kazdy vikend.
Nevieme na co sa vlastne pytas, ci na taketo vazne vztahy u dospelych deti alebo na vystrelky pubertakov, ktori maju kazde dva tyzdne ineho partnera.
@anonym_2308d7 10r.má už frajera?
@zildo nie ale pani nedala ani otázku poriadne a ani vek. Tak aká otázka taká odpoveď
Najskôr sa zdržiavali často u nás, rozumej nonstop, tento rok u priateľa. Sú spolu 2roky
@anonym_autor syn ma 19 a su u nas skoro každý vikend od piatku po skole az do nedele, su spolu od 17 : ) mam ju rada, syn ma sam izbu takze s tym nemame problem : )
Tak zavisi aj od toho ako dlho su spolu, v akom veku su, a samozrejme, ci su vztahy a sympatie ok. Ak by som s frajerom dcery z nejakych opodstatnenych dovodov (a opacne nesuhlasila) tak nie, nebudem sa tvarit ani ze je vitany u nas doma.
@anonym_428999 po mesačnom písaní sa princezná cíti u nás ako doma,,je mi to divné lebo za mojich mladých čias som frajera odvážila pred rodičov postaviť pred zasnubami,,neviem teraz asi iná doba,,nechcem im zle len mi to príde dosť divné a mám z toho zmiešané pocity,, už keď ju prvý krát zaviezol domov ho jej rodičia potrebovali spoznať,,ako načo? prečo? ešte sa nepoznajú riadne mladí a už sa do toho montujú jej rodičia
@anonym_428999 po mesačnom písaní sa princezná cíti u nás ako doma,,je mi to divné lebo za mojich mladých čias som frajera odvážila pred rodičov postaviť pred zasnubami,,neviem teraz asi iná doba,,nechcem im zle len mi to príde dosť divné a mám z toho zmiešané pocity,, už keď ju prvý krát zaviezol domov ho jej rodičia potrebovali spoznať,,ako načo? prečo? ešte sa nepoznajú riadne mladí a už sa do toho montujú jej rodičia
@anonym_autor ved dobre a si to povedala svojmu synovi? To malo byt ako prve. Pocuvaj Marek, zda sa mi po mesiaci skoro na take intenzivne vysedavanie u nas doma, som za to, aby ste sa spoznavali vonku na vyletoch, rande, a nie sedeli u nas v obyvacke ci detskej izbe. A ked bude Vas vztah seriozny a vaznejsi, radi ju prirodzene zaclenime do rodinneho programu...
A nie, nepacilo by sa mi keby defacto cudzie dievca po mesiaci u nas doma v sukromi sa pohybuje viac nez je nutne.
Hovorime tu o 18 rocnych ci 30 rocnych?
@anonym_autor ved dobre a si to povedala svojmu synovi? To malo byt ako prve. Pocuvaj Marek, zda sa mi po mesiaci skoro na take intenzivne vysedavanie u nas doma, som za to, aby ste sa spoznavali vonku na vyletoch, rande, a nie sedeli u nas v obyvacke ci detskej izbe. A ked bude Vas vztah seriozny a vaznejsi, radi ju prirodzene zaclenime do rodinneho programu...
A nie, nepacilo by sa mi keby defacto cudzie dievca po mesiaci u nas doma v sukromi sa pohybuje viac nez je nutne.
Hovorime tu o 18 rocnych ci 30 rocnych?
@anonym_428999 povedala,samozrejme že povedala,so synom ako rodičia máme pekný vzťah,, hovorím o 20ročnom
@anonym_autor podla mna nie je nic divne ak rodicia dievcata chceli spoznat mladeho muza ktory ju priviezol domov. Je prirodzene ze rodicia dievcat su obozretnejsi ako rodicia chlapcov
@anonym_autor podla mna nie je nic divne ak rodicia dievcata chceli spoznat mladeho muza ktory ju priviezol domov. Je prirodzene ze rodicia dievcat su obozretnejsi ako rodicia chlapcov
@anonym_1d94b4 to je nutnosť, chcem vedieť, s kým chodí moja dcéra po vonku.
Pred 20 rokmi,ked som mala 20😅
Tak tiež som mala frajera a chodili sme často k nemu a nešli sa brať
Boli sme v jeho izbe a nie, že som sa citila ako doma
A bolo to par týždňov čo sme boli spolu a ma zoznámil s jeho rodičmi a chodili tam
Ked by išlo o môjho syna.... čo ešte je krpec,mne by nevadila jeho frajerka,to vôbec ale strata súkromia a kľudu 😃
Ale pre neho by som to prežila
A samozrejme, že je to aj jeho domov, takže spolocny kompromis
@anonym_autor z teba raz bude fantastická svokra, keď dievča ktoré si ani nemala čas spoznať voláš princezná.
@anonym_autor z teba raz bude fantastická svokra, keď dievča ktoré si ani nemala čas spoznať voláš princezná.
@anonym_e359ab presne toto som išla napísať. Môj syn má tiež 20 a priniesol priateľku po týždni, už je u nás 4 mesiace 😁. Zaraďujú si už spoločne bývanie, s jej rodičmi vychádza super, s mamou chodíme večer piatky do mesta 😁

@anonym_autor milujem tieto otázky.......moje deti vo veku 5? 10?15? 20?