icon

Dovoliť dieťaťu časté prestupovanie školy?

Dnes o 08:12

Ahojte. Aký máte názor ? Synovec 17 rokov, prvý rok študoval na strednej škole obchodnej, ale skončil a prestupil na inú školu - jeho sen ekonomická. Zas sa mu tam nepáči. Aký máte na to názor ? Brat jeho otec nesuhlasi znova s prestupom, mamka ma len výhodu (vyzivne na dieta) .. aký mate nazor na to vy ? Dovolili by ste, aby dieta vymyslalo stále s prestupom školy?

anonym_c58b27
Dnes o 08:14

1 prestup je v poriadku, dva podla mna uz nie... pokial tam nie je skutocny dovod ako mobbing, tak by som to nedovolila a pritlacila, nech to potiahne do maturity...vybral si to sam - prvy aj druhy raz, je to jeho chyba, nech si za tym stoji, pouci sa...

bielasovicka
Dnes o 08:55

Názor je, nech chlapec nevymysla.

bursika
Dnes o 09:27

Keď je jeho sen ekonomická, tak kam inam by chcel chodiť, aby to viacej vyhovovalo ako na ekonomickú? Podľa mňa len skúša, kým mu to bude prechádzať. Ako to on zdôvodňuje, že prečo chce prestúpiť?

anonym_9469f7
Dnes o 09:28

@anonym_autor takto...moj syn bol teraz preradeny z druheho rocnika na inu skolu - takze tretiak studuje teraz na novej skole....nie kvoli tomu ze sa mu tam nepacilo, ale kvoli pristupu vedenia. Nemala som inu moznost. Tento rok sa s nim v triede rovnako ocitlo aj ine dieta. Takze nie je to nezvycajne. Mam kolegynu co jej syn presiel z jednej skoly na druhu, no potom sa znova vratil - takze aj toto je normalne.
Za mna - vela prestupov hore/dole nie, treba si uvedomit co chce. Inac nechapem obchodna a ekonomicka je aky rozdiel? Ekonomicka podla mna neexistuje od roku 89 🙂

anonym_602e35
Dnes o 09:40

prestup na inu skolu je uplne v poriadku, horsie je staranie sa do zivota sposobom, ktore tete vobec neprislucha

slavomira236
Dnes o 10:02
@anonym_9469f7

@anonym_autor takto...moj syn bol teraz preradeny z druheho rocnika na inu skolu - takze tretiak studuje teraz na novej skole....nie kvoli tomu ze sa mu tam nepacilo, ale kvoli pristupu vedenia. Nemala som inu moznost. Tento rok sa s nim v triede rovnako ocitlo aj ine dieta. Takze nie je to nezvycajne. Mam kolegynu co jej syn presiel z jednej skoly na druhu, no potom sa znova vratil - takze aj toto je normalne.
Za mna - vela prestupov hore/dole nie, treba si uvedomit co chce. Inac nechapem obchodna a ekonomicka je aky rozdiel? Ekonomicka podla mna neexistuje od roku 89 🙂

@anonym_9469f7 tiez rozmyslam nad rozdielom. Niekedy boli skonomicke potom sa zmenili na obchodne. Ucivi to iste

mama_z_besstu
Zástupca značky
Dnes o 10:05

určite to možné je (podľa voľných kapacít)... je teda na vás ako na rodičoch zvážiť plusy a mínusy, ktoré tento spätný prestup prinesie

lubina
Dnes o 10:13

no je to len tvoj synovec, rozhodnut musia rodiacia a nie teta...asi tolko. A ku tematike, vies ci ho na novej skole nesikanuju, vies, ake su na skole podmienky, poznas podrobnosti, preco synovec chce prestupit?? Potom je mozne sa k tomu vyjadrit...

januska12323
Dnes o 10:17

Rozhodnúť musia rodičia nie ty.

anonym_4ee07c
Dnes o 10:25

@anonym_autor co s tym ma vyzivne a ty?

earlgrey
Dnes o 10:27

Toto milujem, keď sa do života iných montuje tetuška.

elenajezova
Dnes o 13:32

Večný študent...😀